Premature Bebekler Erken doğum yapan anneler tecrübelerinize ihtiyacım var !!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
358
49
İstanbul
Erken doğum tehlikem var, plesentam aşağıda ve bugün adet sancılarım başladı hafif hafif ama sürekli oluyor. Normal mi bu durum yoksa erken doğum habercisimi? 32+0 dayım bugün.

sancin surekli ise doktoruna danismanda fayda var,bir takim ilac ve serumlarla kasilmalari engelleyebiliyorlar,ve dogumu da erteleyebiliyorlar.Umarim erken dogum baslangici degildir,Allah yardimcin olsun.

hiç üzülme ,kendini erken doğum deyipde yıpratıp strese sokma arkadaşım ,bol bol dinlen inşallah erken doğum olmaz gününde yavrunu kucağına alırsın,ayrıca haftası iyi bebeğinin hiç korkma ben 28 haftalık doğum ettim bebeğim 86 gün yoğun bakımda yattı şükür şimdi iyi evimizde ,mutlaka doktor kontrolü altında olman gerekir hastaneye yatmanda fayda var,ben geç kalmışım eğer zamanında hastaneye yatsaymışım bu kötü günleri ne ben ne yavrum geçirecektik bunada şükür diyorum ,allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…