Erken dogum ve nisan

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.305
371
323
Almanya
Merhaba,

35 haftalik hamilegim. Gecen hafta yirtilma sebebiyle hafif suyum geldi. Hastanede 1 hafta yatili kaldim. Eve gectim suan ama kontrol altindayim her gun gelip gidiyorum hasteneye evde her gun atesimi olcuyorum 4 saate bir, enfeksion riskimde var. Bebek gelmezse 1-2 haftaya suni sanciyla 37 haftada dogumum olucak. simdi bu hafta sonu teyzemin kizinin yani kuzenimin nisani var.

Kendimi gitmeye zorunda hisediyorum aslinda, 1 saatlik mesefede kaliyorlar. Korkuyorum bi yandan birsey olur dogum yaparim aniden diye, hersey belirsiz suan cunku.

Siz olsaydiniz napardiniz gidermiydiniz nisana? biraz akila ihtiyacim var suan :)

Kesinlikle hayır… hem risklisin hem karnın burnunda zaten. Senden beklemeleri bile bence yanlış… bence sen ara bir güzel. Nasılsın, napıyorsun, yapılacak bir şey var mı vs diye. Sonra de canım böyleyken böyle. Nişanım geldiği için artık her an bekliyoruz. Hastaneden 15-20 dk lık aralıktan fazla gitmem yasak. Olası bir durumda hemen takipli olduğum hastaneye gitmem gerek. İnan gönlüm gelmekten yana ama durum böyle olunca gelemiyorum. Gönül koyma bana olur mu ? Doğum zamanım olmasaydı gelmek çok isterdim. Nasipse inşallah düğünde kapatırız arayı de.. önce kuzenini ara konuş. Sonra teyzeni ara konuş. İkisiyle de bu şekilde tatlı dille söylesen emin ol anlayışla karşılayacaklardır.. benimle kız kardeş gibi aynı binada büyüdüğüm kuzenimin doğumlarımız arası da tam 1 aydı. Ne ben ona gidebildim(lohusaydım bebekle cesaret edemedim) ne de o bana geldi (8 aylık hamileydi) aramızda lafı bile geçmedi. Geldin gelmedin vs diye. O beni gelmeden hediyelere boğdu, ben onu. İlk yanına gidişimde de o takısını taktı ben takısını taktım… sen de öyle yaparsın. Hediyesini ayarla. Koy kenara. Bebişe geldiğinde sen de kıza verirsin. Bu aralıkta da önden bir kahve fincanı gibi ufak bir hediye yolla istersen. Direk internetten alıp adreslerine gönder. Gönül almalık. Daha hoş olur. Ama tabi doğum aralığı. Almasan da olur yani. O senin bütcene bağlı bir şey kuzum

Gerçekten bu soruyu sorduğunuza inanamıyorum. Bir candan bahsediyoruz. Erken doğup sarılık olup zeka problemi yaşayan onca çocuk varken nişanı düşünemezsiniz.

Gercekten gitmeyi dusundunuz mu?

Tabikide gidilmez şu durumda. Bir de 1 saat mesafe diyorsunuz

Nişan ve zorunda hissetmek üstelik bunları yaşarken?
Riskli gebesiniz hergün kontrol ediliyorsunuz ve buna kendinizi zorunlu hissetmek neden?
Düğün değil büyük cemiyet değil bebeğiniz ve sizden önemli asla değil hiç birşey olamazda. İsterse evinizin aşağısında olsun nişan inmemeniz gerekiyor. Duygular hormonlar hisler ne kadar etkiliyor doğum sürecini bilmiyor musunuz bunları

ay evet cok haklisiniz yok gitmekten vaz gectim. Kuzenim olsa oda gelmezdi benim nisanima bence. kendimi dusunmenin zamani suan. aynen oyle cok saolun fikrinize ihtiyacim vardi birazda olsa

Yani eğer kalkıp giderseniz bebeği istemediginizi düşünürüm o kadar söyliyim. Yok artık ne demek nişana gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…