erken doğum tehditi altında olanlar

vadideki_zambak

rabbim korusun seni
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.438
0
40
:Saruboceq:merhaba arkadaşlar ben 24+5 günlük hamileyim benm gebelğimin başından beri hep sancım var benm şikayetardı jimere jale hanıma gittim ssk ayrımı yapıldığı için benm ağrılarıma normal dedi bnde doktor değiştirdim doruk tıp merkezine sevil hanıma gitmee başladım saolsun gayet pozitif bi doktor geçen yine sancım ve çok akıntım oldu su şeklinde hemen çağırdı gittim alttan muayne yaptı çok aşırı iltihap ve rahim boynu 4cm in üstünde olması gerekiyomuş benimde 2 cm yani erken gelebilir bebeğim hastanede yattım sonra evde yattım ama yarın işe başlıycam sizinde başınıza böyle bi durum geldimi bu konuda neler yaptınız bana da bilgi verebilirmisiniz

ay canim benzer duruldaki arkadaslar asil cevaplar ama net bildigim senin dinlenmen ve calismaman son derece onemli. birbucuk ay daha yatsan zaten sonrasi kolay tatlim. rapor alamiyor musun?

13. haftamda bana da dr. rahim ağzı yetmezlği var düşük ya da erken doğum olabilir demişti. Şu an 26. haftadayım. Her şey çok iyi gidiyor. Rahim ağzı haftalar geçtikçe kalınlaşıp kendini toparlar demişti. Sanırım öyle de oldu. Yatıp dinlenmem gerekiyordu ama ben fazla yapamadım çalıştığım için. Benim tavsiyem mümkün olduğunca yat dinlen. Kendini yorma.Dr.un söylediği her risk gerçek olacak diye bir şey yok. Allah bebeklerimizi korusun.

amin rabbim yardımcımız olsun çok tşk ederim görüşleriniz için rapor aldım ya çok kullandım gözede batmak istemiyorum iş yerinde benim hamileliğim başından beri biraz problemli geçti izin çok kullandım ondan dolayı almak istemiyorum

selam...
bende de rahim agzi yetmezligi var...3 sene önce rahim agzi kanseri tashisi konmustu ve ameliyatla bir kismi alinmisti.doktor hamile kalabilecegimi fakat hamilelik sürecimin zor alacagini düsük olasiligimin %90 oldugunu söylemisti...su anda hamileyim....hamileligimin 13. haftasinda rahim agzini üc kat diktiler..bu yöntemi 2-3 seneden beri kullaniyorlarmis ve önemli ölcüde düsükler engelleniyormus.su anda 22. haftamdayim...cok sükür bir sorunum yok...ama hersey yasak...devamli yatiyorum....yürüyüse bile gidemiyorum.....umarim bi sorun cikmaz sanada tavsiyem agir is yapma,agir kaldirma ve yüksek bir yere uzanmaya calisma......bence senin ve bebeginin sagligi isten daha önemli....umarim saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.....

Benimde erken dogum riskim var yalnız benin rahim ağzıyla alakalı değil
benim sancılarım başladı dört gün önce bı ve vehastanede yattım
çok huzursuzum Dr sürekli yatak verdi tuvalet ve yemek haricinde kalkmıyorum suanda
Perşembe kontrolum var 33+3 oldum bugün Allahım 36 Larisa göstersin inşallahsense yat dinlen bence bebekleirmiz için ne mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…