Merhaba arkadaslar,
Kk yi hep takip ediyordum konu acip fikirlerinizi almak bugune kismetmis..
Hayatimda bi cok badere uzuntu sikinti atlatmama ragmen son 15 gunum her sikintinin onune gecti diyebilirim cok zor gunler dayanmakta zor tabi..allah daha beterinden korusun..
Oykume gelince..
Suan itibari ile 30+5 haftalik hamileyim..hamileligimin ilk 20 haftasi mukemmeldo diyebilirim..hicbir sikintim yoktu ne mide bulanmasi ne uyku hali ne istah artmasi nede yorgunluk..21+4 te hafif bir kanamam oldu ama cok sikinti degildi hemen gecti..24 haftada gebelik sekeri ile tanistim..diyetle idare ediyoruz..sonraki hftalar hafif siddette sol yan agrilarim basladi..usgde hafif hidronefroz cikti..28 haftada aksam siddetli sol yan agrim oldu ama geSsem olmuyo otursam olmuyo berbat ben durum..ertesi gun nstde dogum sancularim cikti bir gun hastanede yattim nidilat tedavisi ertesi gun taburcu oldum..buarada dr um prepar tb bulmami onu icmemi soyledi bulduk icmeye basladim ama kasilmalarim devam etti..baktii bu dr ve tedavisi olmuyor ertesi gun prof dr gttik muayenr eti nst cekti yine sancilar
yatis yapildi yine..bu sefer prepar amp serumun icine seklinde tedaviye baslandi..
Bu ilac tasikardi yaptgvi icin dakikadaki damla sayisi onrmli bende sekizle basladilar..bugun 15 gunum damla sayisi 20 de .gunum gunumu tutmuyo bazen hic sancim yok dun grceki gibi bazen 3 dk bir % 100 sancilari goruyorum..sanirim bobrrk agrim tetikliyo..agri icinde sadece parol veriyorlar..bu % 100 sancilar iki kere gece tuttu ve sadece uyumamla gecti buda cok ama cok garip bir durum..dun dedigim gibi berbatti sancilar tavan ben panik yine uyumasam dogurabilirdim..kimsenin elinden bisey gelmiyor..bugun ki nstlerde de sancilara devamcok ama % 100 lerde degil% 50 LERDE bazrn % 30 larda..
Buarada bebek 3, 5 hafta onden gidiyo 2 kilo..ama sekere bagli irilik tabi..dr bunun cokta faydali olmadigini soyluyo..
Biraz uzattim ama okadar bunaldimki paylasmak benimle ayni durumda olan yada daha once olmus olan varsa öykülerini merak ediyorum...