• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN DOĞUM SÜRECİM

sevocann

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
3
1
6
31
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Hem birilerine faydalı olmak hem de benim sürecimden geçenlerle bilgiler paylaşmak için konu açıyorum. Ben Polikistik Over olduğum ve eşimin de sperm sayısında biraz az olması nedeniyle bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım ve sonuç olumsuz oldu. İkinci tüp bebek tedavisine başladım ve 2 kutu tarlusal ilaç kullandım. Adet olmayınca doktora gittim ve 6.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 3. Ayımda ciddi bir kanama geçirdim. 22 haftaya geldiğimde erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Doktorum çok iyi bir doktor ama benim kafamda hep soru işareti var. Çalışıyorum kendimi çok yordugumu düşünüyorum. Acaba yatsaydim sonuç degisirmiydi. Bir sebep söylemediler erken doğum ile ilgili. Başından geçenler varsa yeniden hamile kalmak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Çok ağır ve çok zor bir süreç. Şimdiden paylaşım yapacak herkese çok teşekkür ederim ❤️

Sonuç değişmezdi. Çünkü bebeğinin yaşayacak ömrü yokmuş. Benimde kanamalı geçti sürecim bende 20. Haftada kaybettim üstelik ben hep yattım :) ama olmayınca olmuyor

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Hem birilerine faydalı olmak hem de benim sürecimden geçenlerle bilgiler paylaşmak için konu açıyorum. Ben Polikistik Over olduğum ve eşimin de sperm sayısında biraz az olması nedeniyle bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım ve sonuç olumsuz oldu. İkinci tüp bebek tedavisine başladım ve 2 kutu tarlusal ilaç kullandım. Adet olmayınca doktora gittim ve 6.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 3. Ayımda ciddi bir kanama geçirdim. 22 haftaya geldiğimde erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Doktorum çok iyi bir doktor ama benim kafamda hep soru işareti var. Çalışıyorum kendimi çok yordugumu düşünüyorum. Acaba yatsaydim sonuç degisirmiydi. Bir sebep söylemediler erken doğum ile ilgili. Başından geçenler varsa yeniden hamile kalmak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Çok ağır ve çok zor bir süreç. Şimdiden paylaşım yapacak herkese çok teşekkür ederim ❤️
Çok geçmis olsun canım. Insan başına kotu bir olay geldiginde surekli ona uygun bir neden arar. Acaba bundan mi oldu, şundan mi oldu, böyle olmasaydı,şöyle olmasaydı.. gibi gibi.
Takdir Allah'tan, demek ki böylesi daha hayirliymis. Nedeni olsa zaten soylerlerdi. Belki saglikli bir gebelik değildi daha buyuk çıkmazlardan kurtuldun. Hayırlısını iste her zaman.
Umarim en kısa zamanda evlat sahibi olursun❤️

Sonuç değişmezdi. Çünkü bebeğinin yaşayacak ömrü yokmuş. Benimde kanamalı geçti sürecim bende 20. Haftada kaybettim üstelik ben hep yattım :) ama olmayınca olmuyor
Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir sekilde.

Çok geçmis olsun canım. Insan başına kotu bir olay geldiginde surekli ona uygun bir neden arar. Acaba bundan mi oldu, şundan mi oldu, böyle olmasaydı,şöyle olmasaydı.. gibi gibi.
Takdir Allah'tan, demek ki böylesi daha hayirliymis. Nedeni olsa zaten soylerlerdi. Belki saglikli bir gebelik değildi daha buyuk çıkmazlardan kurtuldun. Hayırlısını iste her zaman.
Umarim en kısa zamanda evlat sahibi olursun❤️
Tabiki orası öyle. Her zaman hayırlısını istiyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İsteyen ve anne baba duygusunu yüreğinde taşıyan herkese nasip etsin rabbim. ❤️

Pcos hstasıyım bi cocugum var aşılama vs denedkten snra 5 sene sonra oğluşuma hamile kaldım 20 haftalıktı bizde bu süreci yasadık ve sebebi yok tabiki. Süreç cok zor ve tarifi imkansız elbette. Bu zaman içersinde " Kızım sen nasıl bi hayr duası aldın da Rabbim cennet kapısında seni beklesin, sana şefatçi olsun diye bi melek yarattı" Sözleriyle yüreğimi ferahlatan bir cümleyle karşılaştım. Ben mezarına gidip toprağını bile sevemedim. Ne yazıkki göremedim de hiç. Neden oldu sebep neydi bi kere sarılsaydım dokunsaydım kokusunu kime benzedipini bile bilmiyorum diye yıprattım kendimi. Az mı çabaladım, bu kadar doktora görünmek yeterlimiydi daha fzla mı araştırsaydım diye. Hamileliğim gayet iyidi bebeğimde çok sağlıklıydı. ansızın suyumuz geldi ve kaybettim ne yazıkki. Rabbim önce imtihanınızı kolaylaştırsın. Sabırlar versin. En kısa zamanda sağlıcakla kucağınız dolsun inşallah. Kendinizi çok yıpratıp , sebebleri kendinize yüklemeyin.

Back