- Konu Sahibi nefertiti_23
Arkadaşlar Merhaba.Ben 28 haftalıkken aniden sancılandım ve hastaneye gittiğimde doğumun başladığını öğrendim.7 gün hastanede kaldım buarada ciğer geliştirici iğne oldum.Serum ve ilaçlarla şükür ki sancılarım durdu.Ancak hala arada kasılmalarım oluyor ama sık değil ve ayağa kalkarsam birşeyler yaparsam falan oluyor.Bugünde bebeğimin hareketlerini aşırı derecede aşağıda hissetmeye başladım ve acaba bebeğim kanala mı girdi diye korkup doktora gittim ki beyfendi ters dönmüş yani ayakları aşağıda ve popoüstü bile değil ayaküstü duruyor şuan.Sorum şu: nöbetçi doktor beni çok korkuttu.Bu şekilde erken doğum olursa bebeğin kordonu aşağıda olduğu için kordonu kanala sıkıştırır ve bu durumdada oksijensiz kalarak bebeğin kalp atışları durur dedi. o yüzden artık daha risklisin dedi Şimdi:
Bebeğim tekrar baş aşağı döner mi?
Doğum başlarsa veya açılmam olsa ben anlayabilir miyim?(İlkinde doğum başlamış ama benim ağrı eşiğim eğey yüksekmiş ben anlamamıştım bile)
Erken doğum riskine karşı nelere dikkat etmeliyim?(günde 4 tane nidilat kullanıyorum)
Lütfen yardım edin çokk korkuyorum.Bebeğime bişey olmasın dua edinnnnn
Bebeğim tekrar baş aşağı döner mi?
Doğum başlarsa veya açılmam olsa ben anlayabilir miyim?(İlkinde doğum başlamış ama benim ağrı eşiğim eğey yüksekmiş ben anlamamıştım bile)
Erken doğum riskine karşı nelere dikkat etmeliyim?(günde 4 tane nidilat kullanıyorum)
Lütfen yardım edin çokk korkuyorum.Bebeğime bişey olmasın dua edinnnnn