• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler erken dogum riski

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
selam hanımlar 28 haftalık hamıleyım dun kontolumde doktorum bebegın asagı ınmıs dedı erken dogum olabılır dedı ve 1 hafta ıstırahat verdı dun kendımı cok yormustum ve sıcakta bankaya gıtmek zorunda kalmıstım acaba o yuzden olabılırmı ıstırahat derken hep yatacakmıyım ıstırhattan sonra bebegım yukarı cıkarmı korkuyorum erken dogmasını ıstemıyorum allah korusun eger oyle bırsey olursada kartal semıha sakır hastanesıne gıdebılırım ssk lıyım maddı dururumda onu gosterıyor bırde gobegımde ve yanlarında sertlesmeler oluyor bazen tas kesılıyor bebegımın ayakları yukarda o yuzden olabılırmı ayagı ıle baskı yapabılırmı ama aynı sey gobegımınde altında oluyor kasılma olamaz demi:((

fbgirl canım endişelenme.. sana tavsiyem doktorun yatak istirati verdiyse yat..mümkün olduğunca istirat et ayağa kalkma eşine ve yakınlarından yardımcı olsunlar sana...istiirahat konusun bebeğin nekadardaha çok seninle kalırsa okadar iyi biliyorsun...
30 haftayı doldurusan süper bebişinn için:CüvCüv:
semiha şakir hastanesi hakkında bi bilgim yok ama burada bilen arkadaşlar seni bilgilendirirler...
kendine ve bebişine dikkat et:nazar:

cok tşk ederım canım yat yat bı yerden sonra sıkılıyo allah kımseyı yatırmasın cok zormus gercekten 1 gun yattım bunaldım esım saolsun yardımcı olmaya calısıyor inş 40 haftama kadar sabreder bebegım evet gercekten semıha sakır hastanesı hakkında bılgısı olanlar varsa benıde bılgıledırırlerse sevınırım.

canım arkadaşın dediği gibi 30 haftayı muhakak doldur..o sertleşmelerde senı korkutmak gibi olmasında kasılmaları işaret ediyor olabilir.... ben senın yerinde olsam hiç kalkmam.anne karnında kalması kadar iyi bişi yok bebişler için..ben bir premetüre annesiyim...tut tutabildiğin kadar...

evet arkadaşların dediği gibi yat lütfen bunalsanda sıkılsanda yat...anne karnında 1 gün ..1ay küvez demek....geçmiş olsun çokkkk...

Back