• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Erken doğum riski

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Tivolieses

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
32
14
8
36
Merhabalar 24 haftalık ucuzlere hamileyim doktor kontrolünde 2 cm açıklığım çıktı hastaneye yatısim yapıldı 2 gün sonunda çıkış yaptık hastaneden ve evde sürekli istirahat ediyorum başına böyle bir durum gelen var mı daha çok erken çünkü doktorun en az 27 yada 28 haftayı gprmekiyiz diyor lütfen yardımcı olun boyle bir durumda olupta doğum yapanlar varmı

Merhabalar 24 haftalık ucuzlere hamileyim doktor kontrolünde 2 cm açıklığım çıktı hastaneye yatısim yapıldı 2 gün sonunda çıkış yaptık hastaneden ve evde sürekli istirahat ediyorum başına böyle bir durum gelen var mı daha çok erken çünkü doktorun en az 27 yada 28 haftayı gprmekiyiz diyor lütfen yardımcı olun boyle bir durumda olupta doğum yapanlar varmı
Geçmiş olsun. Inşallah sağlıklı şekilde kavuşursunuz genişlere. Bende de 20. Haftada açılma oldu, serklaj ameliyatı oldum. Dikiş atıldı. Sürekli yatıyorum. Sen de tuvalet ve yemek dışında kalkma. Hangi ilaçları kullanıyorsun?

Tsk ederim sizede geçmiş olsun benim de 14.haftamda Serklaj olmuştum 3 aydır sürekli yatıyorum kalkmam yasak dediğiniz gibi sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum kullandığım ilaçlar progestan ,
Magnezyum, decavit, gyneforen,amoklavin antibiyotik,bide clixene iğne yapıyorum günlük siz kaç haftalık siniz

Tsk ederim sizede geçmiş olsun benim de 14.haftamda Serklaj olmuştum 3 aydır sürekli yatıyorum kalkmam yasak dediğiniz gibi sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum kullandığım ilaçlar progestan ,
Magnezyum, decavit, gyneforen,amoklavin antibiyotik,bide clixene iğne yapıyorum günlük siz kaç haftalık siniz
Teşekkür ederim. Siz epey bi fazla ilac kullanıyorsunuz. Ben 29+5 oldum. Bakalim ne kadar daha dayanabilirsek.

Cnm benimde 26haftalikken 3cm acilmam oldu dikis atıldı istirahat ettim evde hep yataktaydm dikisim 32haftalik olana kadar tuttu ve dikisler alinip doguma grdm

Back
X