Erken Doğum Riski Varmı :(

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
Arkadaşlar hepinize merhaba 28+1 haftalık hamileyim Allahın izniyle oğlum olacak
yalnız dün karnım çok aşağıdaydı hatta oğlumun oynayışları okadar aşağıdaydı ki bide üstüne o oynadıkça vajina taraflarımda ağrı hissedince gerçekten çok korktum erken doğum yapıcam diye
aranızda bu tarz bi durum yaşayan varmı
şuan göbek deliğim etrafında oğlum fakat arada oynamaları kasıklarıma yakın oluyor ve ben korkuyorum erken doğummu diye
aranızda tecrübeli hamileler, doğum yapmış olanlar yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar benide bilgilendirirmisiniz lütfen :uhm:

benimkide hep aşşağıda canım vajinama sürekli baskı yapıyor ama dr um korkulacak bişey yok dedi...üstelik ben bunu 10 haftadan fazladır yaşıyorum..

bende 27 haftalığım.bende bazen vajinanın hemen üst tarafında hissediyorum hareketlerini. ama benimde dr um herşey normal dedi.. bence panik yapma sende

arkadaşım benimde ilk hamileliğim 27. haftamdayım ve senin yaşadıklarını son 3 gündür bende yaşıyorum. bebeğimin vajinaya doğru baskı yaptığını hissediyorum ve ara ara canım yanıyor. ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum. aklına kötü şeyler getirme.

aynı durum bendede var korkma üstelik ben 26 haftalık hamileyken kasılmalarım nts de 80 lere çıkıyodu erken doğum riskim var şuan 34.haftamdayım çok şükür bugünlere kadar geldim.korkma bebeğinin aşağıda olması ve hareketlerini çok aşağıda hissetmen erken doğum tehdidi sayılmaz benim doktorum öyle söylemişti em azından ama bebeğin aşağıya baskı yapması biraz sıkıntı veriyor insana ben çok çekiyorum bunun sıkıntısını bebeğim çok baskı yapıyor ama rahim azına dilde yan tarafa baskıyı versiği için allahtan açlmam olmuyo insanı tedirgin ediyo tabiki ama bu benim durmum için geçerli sen korkma dinlen çok yorma kendini ve bol bol su iç hayırlı doğumlar herkrse

arkadaşlar çok teşekkür ederim bu ilk bebeğim olacak bundan önce bi düşüğüm olduğu için panik oluyorum
susaden dediğiğn gibi baskı vajina ağzına doğru değilde yanlara doğru oluo ama sanki spekulula vajinayı açtırıolar gibi bir histe verio

anlattıklarınızı okuyunca birazda olsa rahatladım kızlar sağolu a.s.

ben vajinamda hareketleri hissettiğimin ertesi günü doğum yaptım ama 35 haftalıktı. aynı zamanda vajinama dıştan dokunduğumda şişkinlikte vardı. herkeste aynı olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…