Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 12. haftadan beri düşük sonradanda 24. haftada erken doğum riskim başladı. plasentanın biri önde. sürekli evdeyim şimdi 28. haftamı doldurdum ama çok endişeliyim. lah zamanında doğumlar nasip eder Allah herkese...
slm kızlar benım de malesef erken doğum riskim var evden çıkmıyorum istiratteyim annemde kalıyorum çok korkuyorum daha 21.haftadayım enazından bi 28 i görsem bebişlerim daha bi garantıde olur şimdi çok erken ayrıca 10 kg.dan fazla kılo aldm nsl bunu telafi edicem bilemiyorum dahada işimz zora giriyo dıet ürünler,tuz,şeker,galete denemediğim bişey kalmadı malesef bu durumda olanlar varmı?? önerilerinizi beklıyorum..
:Saruboceq:
benim de gebeliğim 24haftalık şu an alttaki bebeğin kesesinin aşağıda olduğunu söyledi doktorum durumumuz aynı galiba ben de sürekli yatıyor allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
kızlar benimde 31. hafta yarın doluyor. dr böyle giderse 37. haftada alırız dedi..inşallah bi sorun olmaz.haftaya o bahsettiğiniz akciğer iğnesinde vurulacağım..dr um herkese vuruluyor. sana özel değil endişelenme dedi...