Erken doğum riski 25 hafta

60498aaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
24
13
18
34
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim 25 haftalık hamileyim doktor erken doğum riskin var dedi. Bebek aşağıdaymış. Zaten bir haftadır bebeğin hareketlerini vajinaya yakın yerde hissediyordum. Şuan hala öyle. Böyle bir durumda ne yapmalıyım ne yemeliyim sadece yatmalı mıyım. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bu arada doktor progestan verdi günde bir kere kullan dedi. Proluton iğne yi de haftada bir vurun dedi.

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim 25 haftalık hamileyim doktor erken doğum riskin var dedi. Bebek aşağıdaymış. Zaten bir haftadır bebeğin hareketlerini vajinaya yakın yerde hissediyordum. Şuan hala öyle. Böyle bir durumda ne yapmalıyım ne yemeliyim sadece yatmalı mıyım. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bu arada doktor progestan verdi günde bir kere kullan dedi. Proluton iğne yi de haftada bir vurun dedi.
Ayaklarının altına yastık koy yat.. kendini yorma dikkat et

Etrafımda öyle çok arkadaşım oldu genelde yatarak atlattılar sıkıntısız. Sürekli dinlenmeye çalışın sağlıkla gelsin inş

Bunun icin doktorlar Serklaj yapıyorlar ya da dikiş falan atıyorlar. Doktorun bunlarsan bahsetmedi mi? Başka doktora da git bence

İmkanların çok kısıtlı olduğu bi yerdeyim en kısa zamanda başka şehre gideceğim inşallah
İnşallah sağlıkla doğar bebeğiniz 🤲 Sırt üstü yatmayın. Çoğunlukla sol tarafınıza yatın. WC dışında kalkmayın. Mümkünse anneniz ya da bir yakınınız gelsin yanınıza doğuma kadar. İlaçlar da fayda eder inşallah sıkıntısız atlatırsınız

Back
X