Erken dogum olurmu

Onemlı olan sancınızın durması. Eğer sancılar kesıldıyse bır müddet daha dogum olmaz.
Ben 3 erken Doğum yaptım fakat sancılarım durdulamadı.
Benim ilk nst cikti dogum sancisi duzenli dedi , sonra ikincide sanci cikmadi sonra gece tekrar nst girdim onda sanci cikti ama dogum sancisi dedigimiz den deil dedi

Insallah tesekkur ederm bana hap vermedi enfeksiyonda varmis onun icin antibiyotik ve suya karistirilan sase lerden verdi

doktor ne olur ne olmaz desi yapti ciger gelistirici sizinki kac kiloydu kuveze aldilar

Canım sakin sıkma canını maşallah nerdeyse 35. haftayı dolduracaksiniz.Arkadasimin biri 36.haftada 3.600 Gr bir bebek doğurdu.Su an 8 yaşında ve benim kızımdan gelişimi iyi .Diğer bir arkadaşım 29/30 haftalik hamileyken bebeği 27 haftalik gelişimde kalmış ve gebelik zehirlenmesi başlamis.Anneyi ambulans helikopterle donanımlı bir hastahaneye aldilar ve doğumu başlattılar.O bebek bile büyüdü,çok tatlı bir çocuk oldu.Sen dinlen ve bebeğine herşeyin yolunda olduğunu ama onu kucağına almak için biraz daha beklemek istediğini söyle.Sakin olmaya çalış

Hiç sıkma canını bu haftada doğsa bile inşallah küveze girmeden atlatırsınız
Hem ciğer geliştirici iğne de vurulmuş
Serum da verilmiş ilerleyen haftalara ertelenir doğum inşallah..
Benim arkadaşım 36.haftaya girdiği gün bebeği kakasını yaptı ve acil doğuma girdi maşallah bebek 3.500 kg doğdu küveze de girmedi iğne de yapılmadı
Şimdi 1 buçuk yaşında çok sağlıklı bir bebek..
Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah hiç üzülmeyin riskli dönem ı gecirmissiniz

Erken farkedilmiş ve gereği yapılmış zaten,bu saatten sonra doktorunuz muhtemelen daha sık aralıklarla çağırır sizi,herhangi bir sorun olursa da müdahale edilir diye düşünüyorum.
Ben kızımı 1 hafta erken doğurdum,suyum geldi ama sancı hissetmedim hiç,nst de çıktı ama sancı,açılmam da yoktu sezeryan doğum yaptım.
Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kendinizi yormayın,bol bol dinlenin bu süreçte.

Benim de 34. Haftada sancim oldu aynı iğnelerı yaptı ve bir takım ilaçlar verdi doktorum kasılmaları durdurmak için. Yaklaşık 2 hafta kullandım. Ve hep yattım 36 ya kadar durdurabildik 36 da doğdu kızım.

34te sancım çıktı nstde. Sadece hap kullandım.
37de açılma başladı.
38+2 planlı sezaryen oldum. (Daha bekleyebilirdim, açılma 1 cm bile olmadı ama kendim istemiştim)

Sakin olmaya calisiyorum rabbim yardimcim olsn insallah

Amin Allah razi olsun insallah gelisimi ji tamamlar bi siikinti yasamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…