Erken dogum olurmu

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.498
30
Merhaba.
34+4gunluk hamileyim dun doktoruma gittim nst de duzenli dogum sancilarim cikti. Doktorum ciger gelistirici 12saat araliklarla kalcadan igne yapti ve iki serum takti sanciyi durdurmak icinmis.
Benim gibi ayni durumu yasayan anneler varmi? bi sorun yasadinizmi,erken dogum oldumu,ilaclarin yan etkisi oldumu?
Cevap verenler icin tesekkur ederm..

benim cocuklarim ucuz.erken dogacaklarini bildigimiz ve 26 haftamda dogum sancilariyla hastaneye kaldirildigim icin doktor 26 haftalarinda ciger ignesi yapti.benim sancim serumlarla ve hapla durduruldu.o hapi doguma kadar gun icinde 8 tane kullandim.32 haftaya kadar ulastik cok sukur.dogduklarinda birisi 1 gun sonra kendi kendine nefes almaya basladi.2 gun sonra da digeri.sizinki bir tane ilac daha iyi etki edecekdir.merak etmeyin bi yan etkisi yok.zaten bi kac gune de etki ediyor.sag salim dogsun bebisiniz insallah

Merhaba.
34+4gunluk hamileyim dun doktoruma gittim nst de duzenli dogum sancilarim cikti. Doktorum ciger gelistirici 12saat araliklarla kalcadan igne yapti ve iki serum takti sanciyi durdurmak icinmis.
Benim gibi ayni durumu yasayan anneler varmi? bi sorun yasadinizmi,erken dogum oldumu,ilaclarin yan etkisi oldumu?
Cevap verenler icin tesekkur ederm..
benim bebeğim de 34+5 de doğdu planlı bir doğum olduğu halde ciğer geliştirici vurulmadı ve o konuda sıkıntı yaşamadık sadece 1 hafta kaldı kuvezde rahat ol haftası çok erken değil sağlıkla kucagina alman dilegiyle

benim bebeğim de 34+5 de doğdu planlı bir doğum olduğu halde ciğer geliştirici vurulmadı ve o konuda sıkıntı yaşamadık sadece 1 hafta kaldı kuvezde rahat ol haftası çok erken değil sağlıkla kucagina alman dilegiyle
35 haftalikmishsiniz zaten sanirim ciger de 36da aciliyo o yuzden yapilmamis herhalde

Ben de 31. Haftada düzenli sancı ve açılma ile hastaneye gittim. Çok şükür 37 haftaya kadar doğumu engellemeyi basardilar. Sen de sağlıkla al kucağına evladını inşallah canim

Ben de 31. Haftada düzenli sancı ve açılma ile hastaneye gittim. Çok şükür 37 haftaya kadar doğumu engellemeyi basardilar. Sen de sağlıkla al kucağına evladını inşallah canim
Amin insallah tesekkur ederm

X