ERken Doğum Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim
şu aralar oğlum iyice hareketlendi durmuyo nerdeyse arada aşağı baskı yapıo ama dr umuz kafası yukarıda olduğu için telaş yapmadı erken doğum için nst yede girdim 2 hafta önce bişey çıkmadı
ama çok hareketli bazen hareketlerini aşağıda hissediyorum
kasıklarımda hafifi ağrı oluyo, karnım ağrıo ama en çok tekmelediği dürtütüğü yerler de ağrı oluyor. birde arada nefes alamıo gibi oluyorum
sizce erken doğum riski olabilirmi :) yoksa ben hala panikmi yapıorum gereksiz yere

merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim
şu aralar oğlum iyice hareketlendi durmuyo nerdeyse arada aşağı baskı yapıo ama dr umuz kafası yukarıda olduğu için telaş yapmadı erken doğum için nst yede girdim 2 hafta önce bişey çıkmadı
ama çok hareketli bazen hareketlerini aşağıda hissediyorum
kasıklarımda hafifi ağrı oluyo, karnım ağrıo ama en çok tekmelediği dürtütüğü yerler de ağrı oluyor. birde arada nefes alamıo gibi oluyorum
sizce erken doğum riski olabilirmi :) yoksa ben hala panikmi yapıorum gereksiz yere
canim benim gecmis olsun ama hic korkma ayni sorunlar bendede var dr erken falan demedi hersey yolunda dedi soyledim boyle oluyo diye sen kendi kendini uzuyosun gunlerimiz yaklasiyo bende cok dusunuyorum kafam agriyo valla kasim 15 diyo dr doguma bi aksilik olmazsa normal istiyorum Allah herkesin gonlune gore versin kafana takma benim oglumda ayni kib hayirli hamilelikler

aklını ferah tut ben iyyim de kendini dinleme. kendini dinlersen daha neler çıkarırsın neler.tehlikeli bir durum olsa dr seni uyarırdı.yapman gerekenleri yapmamamn gerekenleri söylerdi.senin şuan tek yapman gereken kötü şeyler düşünmemek hamileliğinin tadını çıkar bu duyguları kaç kez yaşıyacaksın aklında böyle evlamlı şeyler kalmasın.. kaydirigubbakcemile5

X