merhaba.benim kızım 33 haftalık doğdu fakat 35 haftayla uyumlu kabul edildi.2 hafta önden gidiyormuş.3 gün küvezde kaldı başka bir sorunumuz olmadı çok şükür. ![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
şimdi 14 aylık( düzeltilmemiş ayı) gelişimiyle yaşıtlarını geçti bile.fakat bıngıldağı biraz fazla büyük.18 aylığa kadar kapanması lazım.doktorumuz bunu sorun olarak görmüyor kapanır diyor.şuan sadece polivit kullanıyoruz bir de mümkün oldukça güneşe çıkarıyorum.sizin erken doğan bebeklerinizde ne zaman kapandı bıngıldak?
ikinci bir sorum da bebekleriniz ne zaman yürümeye başladı? benimki şimdi kanepelere tutarak gidebiliyor fakat ayak ucuna basıyor çok yürüme taraftarı değil.
teşekkürler![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
şimdi 14 aylık( düzeltilmemiş ayı) gelişimiyle yaşıtlarını geçti bile.fakat bıngıldağı biraz fazla büyük.18 aylığa kadar kapanması lazım.doktorumuz bunu sorun olarak görmüyor kapanır diyor.şuan sadece polivit kullanıyoruz bir de mümkün oldukça güneşe çıkarıyorum.sizin erken doğan bebeklerinizde ne zaman kapandı bıngıldak?
ikinci bir sorum da bebekleriniz ne zaman yürümeye başladı? benimki şimdi kanepelere tutarak gidebiliyor fakat ayak ucuna basıyor çok yürüme taraftarı değil.
teşekkürler
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)