• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken bosalma

pnrcnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
21
0
0
Diğer
arkadaslar ön sevişme dışında ilişkinin 3-4 dakika sürmesi normal mi acaba?yoksa bu erken bosalma olarak mi adlandiriliyo?tecrubeli olan arkadaslarin durumdan haberdar ederse iyi olur:))

Erken boşalma gibi geç boşalma da maalesef bir rahatsızlık.En az yarım saat süren boşalma kadın partneri çok yorabilir diye düşünüyorum.

canim evli misin?ayni anda bosalmayi becerebilir musunuz yada bu cok onemli bisey mi?

bir yerde okumuştum basit egzersizlerle erken boşalma kontrol altına alınabiliyormuş. ama acele etmemek gerek biz 3 aylık bi zamanda bunun önüne geçtik ikimiz de çok mutluyuz:17:

bir yerde okumuştum basit egzersizlerle erken boşalma kontrol altına alınabiliyormuş. ama acele etmemek gerek biz 3 aylık bi zamanda bunun önüne geçtik ikimiz de çok mutluyuz:17:

doktor kontrolunde mi halletiniz canim?

doktor kontrolunde mi halletiniz canim?
yok cnm doktora gitmedik. ısındır geri çek yaptık. önsevişmeyi uzun tuttuk birleşmede de tam boşalmayı hissettiği an boşalmadan geri çekti tekrar önsevişme ve tekrar aynı şekilde...bu şekilde işe yaradı

yok cnm doktora gitmedik. ısındır geri çek yaptık. önsevişmeyi uzun tuttuk birleşmede de tam boşalmayı hissettiği an boşalmadan geri çekti tekrar önsevişme ve tekrar aynı şekilde...bu şekilde işe yaradı

anladim canim bilgilerin icin cok tesekkurler..son bi sorum olacak ayni anda bosalmayi saglayabiliyor musunuz peki?zor bisey mi bunu ayarlayabilmek?

anladim canim bilgilerin icin cok tesekkurler..son bi sorum olacak ayni anda bosalmayi saglayabiliyor musunuz peki?zor bisey mi bunu ayarlayabilmek?
her zaman aynı anda olmuyo cnm ama olduğu zaman da bi başka yani:31: zamanla deneye deneye birbirinizi tam anlamıyla tek vücut hissetmeye başladığınız an tüm sorularının yanıtlarını almış olucaksın:77: ama başka sorun olursa da ben buralardayım cnm:13:

benim burnuma kötü kokular geliyor kızlarrbu arkadaş 3gün önce daha ilişkiye giremedik diyordu konusunda ve bugün neler yazıyor bence kendini tatmin eden bir karşı cinss yoksaa sen nasıl boşalıyorsun diye sormaz kimse kimseye

benim burnuma kötü kokular geliyor kızlarrbu arkadaş 3gün önce daha ilişkiye giremedik diyordu konusunda ve bugün neler yazıyor bence kendini tatmin eden bir karşı cinss yoksaa sen nasıl boşalıyorsun diye sormaz kimse kimseye

karistiriyorsun herhalde sen canim...iliski falan yasadigim yok ama okudugum sorunlara gore bilgilenmek istiyorum tecrubeli arkadaslardan..bilgim olsa sormam herhalde millete:(

Back