Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet erken bosalma sayılır, bizimki en kısa yarım saat sürer canım .
evet erken bosalma sayılır, bizimki en kısa yarım saat sürer canım .
Erken boşalma gibi geç boşalma da maalesef bir rahatsızlık.En az yarım saat süren boşalma kadın partneri çok yorabilir diye düşünüyorum.
bir yerde okumuştum basit egzersizlerle erken boşalma kontrol altına alınabiliyormuş. ama acele etmemek gerek biz 3 aylık bi zamanda bunun önüne geçtik ikimiz de çok mutluyuz
yok cnm doktora gitmedik. ısındır geri çek yaptık. önsevişmeyi uzun tuttuk birleşmede de tam boşalmayı hissettiği an boşalmadan geri çekti tekrar önsevişme ve tekrar aynı şekilde...bu şekilde işe yaradıdoktor kontrolunde mi halletiniz canim?
yok cnm doktora gitmedik. ısındır geri çek yaptık. önsevişmeyi uzun tuttuk birleşmede de tam boşalmayı hissettiği an boşalmadan geri çekti tekrar önsevişme ve tekrar aynı şekilde...bu şekilde işe yaradı
her zaman aynı anda olmuyo cnm ama olduğu zaman da bi başka yani zamanla deneye deneye birbirinizi tam anlamıyla tek vücut hissetmeye başladığınız an tüm sorularının yanıtlarını almış olucaksın ama başka sorun olursa da ben buralardayım cnm:13:anladim canim bilgilerin icin cok tesekkurler..son bi sorum olacak ayni anda bosalmayi saglayabiliyor musunuz peki?zor bisey mi bunu ayarlayabilmek?
yok mu baska bilgi verecek kimse?
canim evli misin?ayni anda bosalmayi becerebilir musunuz yada bu cok onemli bisey mi?
benim burnuma kötü kokular geliyor kızlarrbu arkadaş 3gün önce daha ilişkiye giremedik diyordu konusunda ve bugün neler yazıyor bence kendini tatmin eden bir karşı cinss yoksaa sen nasıl boşalıyorsun diye sormaz kimse kimseye