- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 34
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Başlıkta belirttiğim gibi eşimi tanıdıgım zamandan bu yana yaklaşık 1 seneyi geçti, hep yarı yolda kaldım. Önemsememeye çalıştım ilk etapta yok saymaya çalıştım ama artık 1 2 dk lık birliktelikten zevk almamaya başladım. Çünkü daha fazlasına ihtiyacım oldugunu hissediyodum ve hayal kırıklığı yaratıyordu. Şimdi çok uzagım cinsellik konusunda kendimi geri çekiyorum, o da üstelemiyo. Aynı zamanda çok da tutkulu ve istekliyim cinselliğe uzun zamandır açım. Kapana kısıldıgımı hissediyorum. Evliliğimi bu sebepten bitirmek istemiyorum. Onunla konuştum tek yaptıgı tutamıyorum kendimi napim demek. Uğraşsın çözüm arayısına girsin istiyorum çok isteksiz. Doktora git bari dedim zorla kabul etmiş gibi tamam dedi ama hala gitmedi. Benim tatmin olma durumumla çok ilgilenmiyo gibi.
Size sormak istedigim daha önceden erken boşalma problemi yaşayıp çözebilmiş kişiler varsa deneyimlerini paylaşır mı.
Ve yaşadıgım bu sorunla nasıl baş etmeliyim soğuma sürecindeyim.
Size sormak istedigim daha önceden erken boşalma problemi yaşayıp çözebilmiş kişiler varsa deneyimlerini paylaşır mı.
Ve yaşadıgım bu sorunla nasıl baş etmeliyim soğuma sürecindeyim.