• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 10 gün önceden beta hcg yaptım sonuc 0.12 gebelik yok doktrm yükselir daha adetin geçmedi diyo ama umutlu değilim hiç :KK43:
canım niye bu kadar acele ettin? Çoookk erken daha adet günü bakılan hcg bile düşük çıkabiliyor. Moralini bozma bak doktorunda demiş artabilir

Merhaba:KK200:benim de adetime 9 gün var 3-4 gün bekleyip erken gebelik ve normal kaset test yapmayı düşünüyorum ne hissettiğini anlıyorum günler geçmiyor sanki:nazar:

Beklemekten başka yapacak birsey yok... Tavsiyem bir daha bu kadar erken test yapmayın şuan bebiş varsa bile boşu boşuna üzüldünuz :)

Bu kadar erken cikmaz canm, soyle dusun yumurtlama donemin adetten 14 gun once yani daha 3-4 gun once yumurta spermle birlesti bunun dollenmesi bir kac gunu bulur tabii dollenmeden sonra beta artip kana karisacak ki kanda cikabilsin, sen bosa uzulme adete 6 gun kala falan kanda cikar ama bazilarinda adet gunu bile kanda cikmiyor da 1 hafta gecikince cikiyor,

Adetime 10 gün önceden beta hcg yaptım sonuc 0.12 gebelik yok doktrm yükselir daha adetin geçmedi diyo ama umutlu değilim hiç :KK43:
Canım daha yumurta döllendiyse rahime bile ulaşmadı. Yumurtlamadan sonra 9-10 günde çıkar kanda. Umudunu kaybetme hemen. Yumurtlama gününü takip etmiş miydin?

Benim adetime 10 gün kala beta hcg 72 çıkmıştı. Ama kimyasaldı. ben de tesadüfen öğrenmiştim zaten.
Sen yine de bana bakma, nasıl oldu onu bende anlamadım.

Klomen kullanmıştım zaten canım 6 folükğlüm vardı hepsi çatlamıştı teker teker

Back