• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken belirtiler...

BegumLiya

Allah var gam yok 🙏🏼
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
44
17
18
30
Merhabalar benim bir sorum olucaktı 2 yıllık evliyim eşimle hiç korunmadık bir süre doktora gittim Bi problem gözükmedi öyle olunca beni Zeynep Kamil hastanesine kısırlık bölümüne gönderdi belirli evraklar vermem gerekiyormuş yaptırdım hepsini pazartesi gidicem adetime tam 10 gün var ama benim karnım acayip ağrıyo ve bugün lekelenme şeklinde akıntım var kahverengi ve birde parça şeklinde kahverengi bişey geldi nolur derdime çare bulun bu nedir

Merhabalar benim bir sorum olucaktı 2 yıllık evliyim eşimle hiç korunmadık bir süre doktora gittim Bi problem gözükmedi öyle olunca beni Zeynep Kamil hastanesine kısırlık bölümüne gönderdi belirli evraklar vermem gerekiyormuş yaptırdım hepsini pazartesi gidicem adetime tam 10 gün var ama benim karnım acayip ağrıyo ve bugün lekelenme şeklinde akıntım var kahverengi ve birde parça şeklinde kahverengi bişey geldi nolur derdime çare bulun bu nedir
geçmiş olsun canım. Lekelenmeyi acaba gebeliğe mi yorayım dicem ama parça şeklinde geldi diyorsun. O Kafamı karıştırdı. Yani başka bilgi sahibi arkadaşlar varsa, yorum yaparsa iyi olur. Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin

Back