Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay herkesin reglinde bi gariplik var ya...Merhaba arkadaşlar ben normalde çok düzenli adet olurum. Ama bu ay 2 gün erken oldum ve kahverengi pıhtilar gelip kırmızi kan hiç gelmedi. Kahverengi akıntı geldi ama çok az geliyor. Daha önce hiç böyle adet görmedim. Benim gibi olan var mı
Nomalde 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Doktorum bunun yanında duphaston da vermişti her ay 10 gün kullanıyorum. Acaba onunmu etkisi oldu düzgün olan bir şeyi mi bozdu diye korktum. Bir arkadasimda acaba hamilemisin dedi ama sanmıyorumBu ay herkesin reglinde bi gariplik var ya...
Duphastonu ilk kez mi kullandınjz bu ay??Nomalde 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Doktorum bunun yanında duphaston da vermişti her ay 10 gün kullanıyorum. Acaba onunmu etkisi oldu düzgün olan bir şeyi mi bozdu diye korktum. Bir arkadasimda acaba hamilemisin dedi ama sanmıyorum
Geçen ayda kullandım o zaman da ilk gün pıhtı ve koyu gelmişti ama 6 gün sürmüştü arada da kırmızı kanama olduğu için çok takilmadım. Ama şuan daha 3. Günde olmama rağmen peçeteye sürdükçe leke gibi geliyor. Dünden beri sanki adetin son günü gibi geliyor yarın doktora gidicem. Hormonlarım bozulmamistir umarım.Duphastonu ilk kez mi kullandınjz bu ay??
Peki size duphaston neden verildi. Bende biraz rahim kalınlığı oluyor doktor da olası bir gebelik için her ihtimale karşı ayda 10 gün kullanmamı istiyor. Ama adet döngümü bozuyor gibime geliyorDuphastondan olabilir bende ilk kez geçen ay kullandım ve erken adet oldum miktarı daha azdı koyu renkliydi pıhtı gibi geçen ay günde 2 kez kullanıyodum bu ay günde 1 kereye düşürdüm şimdilik bi sıkıntı yok acaba dozu mu fazla geliyor sizs?
Geçen ayda kullandım o zaman da ilk gün pıhtı ve koyu gelmişti ama 6 gün sürmüştü arada da kırmızı kanama olduğu için çok takilmadım. Ama şuan daha 3. Günde olmama rağmen peçeteye sürdükçe leke gibi geliyor. Dünden beri sanki adetin son günü gibi geliyor yarın doktora gidicem. Hormonlarım bozulmamistir umarım.
Ben kendim alıp kullanmaya başladım bende endometriozis var gebe kalmayı engelliyor maalesef döllenme olursa bir ihtimal tutunmayı kolaylaştırsın diye. Sorunlarınızı söyleyin doktora belki dozu fazla geliyordur bu ay ben 1 tane kullanıyorum ve hiçbir sıkıntım yok adetim erken de olmadı meselaPeki size duphaston neden verildi. Bende biraz rahim kalınlığı oluyor doktor da olası bir gebelik için her ihtimale karşı ayda 10 gün kullanmamı istiyor. Ama adet döngümü bozuyor gibime geliyor
Şimdi doktordan çıktım. İlk başta kan testi mi yapsak belki gebelik olabilir dedi sonra ben hamile olunca pıhti gelir mi hocam gelsede tehlikeli değil mi diyince hıı tamm ozaman gel ultrason ile bakalım dedi. Baktı hiç bir sorun göremedi. Amh değerin düşük olduğu için zamanla adetin düzensizleşir dedi ama beni hiç tatmin etmedi. 28 i me kadar çok düzenli olan adetime yeni yeni mi tesir edecek amh değeri. Kırmızı kan bile gelmiyor diyorum yine de sorun yok diyor anlamadimBen kendim alıp kullanmaya başladım bende endometriozis var gebe kalmayı engelliyor maalesef döllenme olursa bir ihtimal tutunmayı kolaylaştırsın diye. Sorunlarınızı söyleyin doktora belki dozu fazla geliyordur bu ay ben 1 tane kullanıyorum ve hiçbir sıkıntım yok adetim erken de olmadı mesela
Amh değerin kaç?Şimdi doktordan çıktım. İlk başta kan testi mi yapsak belki gebelik olabilir dedi sonra ben hamile olunca pıhti gelir mi hocam gelsede tehlikeli değil mi diyince hıı tamm ozaman gel ultrason ile bakalım dedi. Baktı hiç bir sorun göremedi. Amh değerin düşük olduğu için zamanla adetin düzensizleşir dedi ama beni hiç tatmin etmedi. 28 i me kadar çok düzenli olan adetime yeni yeni mi tesir edecek amh değeri. Kırmızı kan bile gelmiyor diyorum yine de sorun yok diyor anlamadim
0.39 çıkmıştı o yüzden 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum yumurtalarım güzel büyüyor ama daha 2 aydır gebe kalamadimAmh değerin kaç?
Folikül yumurtların içinde bulunduğu odacık gibi düşün ultrasonda onlara bakıyorlar. klomen kullanmışsın doktor kontrolüne gittiğinde folikül büyüklüğünü de mi söylemedi??Folikül ne demek? Bir de ben 2 kere düşük yaptım ondan sonra doktor amh değerime bakmak istedi 0.39 çıkınca demekki bu yüzden düşük yapıyorsun dedi. Ve amh değeri göz rengi gibidir asla değişmez demişti. Şuan çok şaşırdım sizinkinin degistine. Ya zaten ben doktorumu degistirmek istiyorum. Beni yanlış yönlendiriyor
Saçmalamış iyi yapmışsın başka doktor bulmakla. Adet dönemi stresten de değişebilir insan hemen bi şeyler yolunda değilmiş gibi tepki vermemeli hastasına.Hayır hiç demedi bana 2 aydır her klomenden sonra çok güzel sonuç verdiğimi söyledi. Hatta Mart ayında aşılama yapalım diyordu ilk başta ama klomene güzel yanıt verdiğim için hazirana kadar bekleyelim böyle ilerleyelim dedi. Ama bugün adetim düzensizleşti diyince sana bir daha ki ay hemen aşılama yapalım dedi. Bende anlamadım Kocaeli'de iyi bir başka doktor arıyorum