Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar, adet döngüm 21 günde bir normalde. Fakat 2-3 aydır 18 günde bir adet görüyorum. Virüsten dolayı hastaneye gidemiyorum. Ne yapabilirim? Neden erken adet oluyor olabilirim? Buarada 30 yaşındayım,evliyim bir çocuğum var.
Merhaba hanımlar, adet döngüm 21 günde bir normalde. Fakat 2-3 aydır 18 günde bir adet görüyorum. Virüsten dolayı hastaneye gidemiyorum. Ne yapabilirim? Neden erken adet oluyor olabilirim? Buarada 30 yaşındayım,evliyim bir çocuğum var.
hormonların da yumurta rezervın de menopoz da adet seyrını degıstırır uzatır mı kısaltır mı bılemem. mıyom ara kanama falan yapar duzenı degısır. acıkcası zaman kaybetmeden doktora gıtmenızı onerırım. vırus de rısk bu da . secım sızın ıllakı.
Hayır gidemedim. Bu ay testere dişli aslan pençesi içiyorum. Ve tarçın çayı. Yine erken gelirse gideceğim mecburen. İkisi de hastalık. Ne yapalım Allah'a emanetiz zaten.