- 19 Aralık 2021
- 3
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi teksoru000
Merhabalar. 21 yaşındayım eşim de 21 yaşında. İlişkimizin başında da kadın ruhundan pek anladığı söylenemezdi. İşi bitince biten tipik Türk erkeklerindendi. Aynı evde yaşamaya başlayalı 1.5 yıl oldu. 1 yıldır ayda 1 veya 45 günde 1 şeklinde ilişkimiz oluyor. O da 15-20 dakika kadar sürüyor. Bir defa boşaldıktan sonra ilişkimiz bitiyor. Çok yoğun bir iş stresi var ben bunu görüyorum ve isteksizliğin nedenini buna bağlıyorduk ancak 1 senedir sabretmemin sonuna gelmiş bulunuyorum. Kendisini çok sevmeme rağmen artık cinsel birliktelik istemiyorum. Daha önce çok yanaştım, ilgilendim, ilgisini çekmeye çalıştım fakat terslendikçe bundan da soğudum. Ben libidosu yüksek bir kadınım. Eşim dururken kendi kendimi tatmin etmek artık sindirebileceğim bir şey değil. Güzel güzel defalarca konuştum. Tedavi olalım dedim, sorun yok dedi. Stresim azalsın düzelir dedi. Ve sonuç ortada. Ben de ondan soğudum artık. Tedaviye bile gitse ona karşı tekrar nasıl ısınırım bilmiyorum. Keza bugün tedavi olacağını söyledi, terslenince. Gerçekleri ilk defa sert bir şekilde duyunca da büyük bir alınganlık yapıp çıktı gitti. Ne yapmam gerekli? Bu konuyu kimseyle paylaşamam ki.