• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkekte boşalamama problemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slnbh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
298
166
53
Merhbala hanımlar son öare burda yazmakta buldum eşimle cinsel açıdan sıkıntımız mevcut 4 yıla girdik eşimle evliliğimin 5 6 aykarında eşimin boşalma sıkıntısı yoktu zaman geçtikce eşimde cinsel isteksizlik başladı isteksizlik bir süre sonra normale döndü ama cocuk için verilen cinsel tatihlrr normal ilişki sürecinde bağzen sertleşme olmuyır bağzen sertleşme sonra cinsel boşalöası gerçekleşmiyor inanın 40 dkk uğraştık ama gene boşalamadı bununla ilgili ne yapmam gerek onu kırmakta evliliğimide zedelemek istemiyorum akıl verirmisiniz o durumuyla alakalı hiç birşey söylemiyor farkındamı değil fark etmekmi istemiyor bilmiyorum ne yazıkki bana akıl verin

Farkındadır mutlaka ama erkek egosu. Bilemedim ki siz ne yapabilirsiniz. Doktora gittiğiniz zaman doktorla özel olarak konuşup anlatsanız belki önerebileceği bişeyler vardır

O utanıyor olabilir ama bunu üsluplu bir şekilde konularak çözersiniz.. Kendiniz üzerinden biraz da acıtasyon yapın.. Şöyle zorlanıyorum böyle zor oluyor ne yapsak, sen ne düşünüyorsun gibisinden..Belki onun da talebi olabilir bunun için.. Konuşmazsanız, çözemezsiniz..

Back