ben 2 kez hamile kaldım... farklı sebeplerden düştü... şuan hormonlarım normal seviyede... ama 6 ay ilaç tedavisi gördüm... doktoruna danış... ben diane 35 kullanmıştım... normale inmeden de hamile kalma... geçmiş olsun....
hayır canım kilo yapmadı... yalnız bu ilaç doğum kontrol hapı diye de satılıyor ancak korumasının çok olmadığını eşimin de korunmasını söylemişti doktorum aklında olsun... 6 ay sonra hormonlarım normal seviyeye düştü... 2 senedir rutin olarak test yaptırıyorum herhangi bir problem yok şükür... prolaktinin de yüksek mi çıktı yoksa sadece testesteronun mu?
FSH 4,12
Prolaktin 23,65
Estradiol 48
Total testesteron 1,66
Serbest testosteron 4,8
Canım sonuçlarım böyleydi.dr erkeklik hormonu yüksek dedi doğum kontrol hapı verdi birde adet söktürücü 6 ay kullan dedi başka tedavisinin olmadığını söyledi
daha önce 1 ay kontrol hapı kullandım kilo almıştım zaten kiloluyum korkuyorum kullanmaya kilo aldırır diye
evet canım başka tedavisi yok maalesef... bir tek doğum kontrol hapları işe yarıyor... ben de kilo sorunu olmadı ama kişiye göre değişir tabiii.. bi arkadaşımın da aşırı kıllanma sorunu olmuştu... ki erkeklik hormununun da kıllanmayı arttırdığını düşünürsek sen hayal et artık... tedavi sonrasında lazerle falan halletti çok şükür.. kilonu kontrol altına almak için diyetisyenle falan da görüşübilirsin... bu tedaviyi birakma ALLAH korusun çok sahibi olmana engel olabilir.... belki de benim gibi hiç bir etkisi olmucak...
diane35 daha önce kullanmadım doktorada söyledim gynelle kullandım kilo aldırdı diye birde bunu deniyelim dedi.inşallah kilo aldırmazda hormonlar normale döner canım yaa
canım sen bir de tiroid lerine baktır emi??? geçer hiç merak etme...kadın olmak zor walla... kendi hormonlarımız yetmezmiş gibi bide erkeklerinkiyle de uğraşıorz...sempatiksalakcinni
canım sen bir de tiroid lerine baktır emi??? geçer hiç merak etme...kadın olmak zor walla... kendi hormonlarımız yetmezmiş gibi bide erkeklerinkiyle de uğraşıorz...sempatiksalakcinni
canım şkayetlerin nelerdi benim o hormonuma bakılmadı lh fsh den yüksek diye pcos denildi çene altımda hafigf tüyklenme varda acaba o damı yüksek diyorum
canım çena altı, gögüs çevresi,göbek ve genital organında gereğinden fazla kıllanman varsa, adetlerin de düzensiz ise mutlaka baktır... belirtileri bunlar...