erkeklerin ve erkek ailelerinin bu kadar yüceltilmesi kadınların ızdırabı hakkında

cnmcm kv aslında benim yaşadığım ilde sadece yaz ayları bide canları isterse köye gidiyorlar , orda da evleri var. köyde başka ilde olunca eşim garanti 1-2 gün kalacak buna eminim. kısa 20 dk lık bi ziyaret olsa belki buna katlanabilirim. ama bu kadarı fazla olur benim için. ağızları ne laf yapıyo bilsen. insanı 2 dk da bozuyolar bide hakaret ediyorlar, çok kırıcılar. üstelik kv de hacı.

igrenc insanlar ya, ne anladim ben bu hacilikten...
gitme ozaman, senden bebegindenmi kiymetli
esin gitsin kalsin, hic bisey onlara sana hakaret etme seni kirma hakkini vermez

igrenc insanlar ya, ne anladim ben bu hacilikten...
gitme ozaman, senden bebegindenmi kiymetli
esin gitsin kalsin, hic bisey onlara sana hakaret etme seni kirma hakkini vermez

katılıyorum o yüzden hiç gitmeye gerek yok. eşimle biraz aram bozulcak ama napalım. doğum sancım gelse yakınlarda hastane yok. böyle aramız bozuk bozuk gidecek. seninde kafanı şişirdim kendi dertlerimle arkadaşım. senin durumlar nasıl neler yaparsın? umarım benimkinden çok daha iyidir.

sen düsünme bence okadarini, ailesini heleki bayramda görmek istemesi normal karsilarim ama 8 aylik hamile karisini gece yanliz birakip gidiyosa bunda senin bi hatan yok

estagfirulla, ne kafa sisirmesi
bende iste iyiyim aslinda :))
20 yasinda evlendim, benim kaynana felan piskopatti biraz ayrildim
iyikide ayrilmisim
kendini degistirirsin ama karsindakini biraz zor

su anda grip olmusum evdeyim, bol bol buralarda takiliyorum :)

cnm çok geçmiş olsun. evet karşımızdaki insanı tanıyamıyoruz özellikle eşleri. nası bir insanmış senin kv de manyak ya. bence önemli olan senin mutluluğun huzurlu olman gerisi boş. yoksa uğraştıkça batıyosun. allah herzaman yanında olsun. ben şimdi işten çıkıyorum akşama yine buralarda olurum. kendine çok dikkat et arkadaşım.

Allah razi olsun canim sagol
ya iste bilemioyruz, yapacak bisey yok
gerci benim kaynanam bastan belli etti kendinide ben yolumdan sasmadim, kendim ettim kendim buldum hesabi :)
sende kendine dikkat et
görüsmek üzere :)

ayy kv deli konu görünce dayanamıyorum
benim kv de de hacı üstelik gitmeden evvel beni ağlatmıştı bide helallik almadı bende vermedim hala haberi yok

verdiğiniz örnek tartışılabilir ama şu koyulaştırdığım yere özellikle katılıyorum tüm erkeklerin neredeyse eşlerinden beklentisi her gün dört başı mamur sofralar kursun ama çok mutfak masrafı yapmasın
çocuk doğursun ama çalışsın eve ekmek de getirsin üstelik çocuğun tüm bakımıyla kendi ilgilensin
üzerime düşsün beni el üstünde tutsun sonuçta ona evlenme bahşettim
ve bütün bunları bir gram kilo almadan ömür boyu bakımlı gezerek yapıcaz
örnek deyince aklıma geldi bizim arkadaşlardan biri ağlayarak anlatmıştı kadın ikizlere hamile ve son aya kadar 15 kilo almış ve adam kendisine öküz gibi kilo aldın bildiğin şişko oldun falan demiş bir ayı var
ve bu adam yolda görsen yüzüne bakmayacağın bir tip
birde sadece suçlusu adamlar değil onları bu şekilde yetiştiren kadınlarda ve hayatın ve evin tüm yükünü omzuna almayı iyi kadınlık ve süper annelik görenler de

ayy kv deli konu görünce dayanamıyorum
benim kv de de hacı üstelik gitmeden evvel beni ağlatmıştı bide helallik almadı bende vermedim hala haberi yok

bende dayanamiyorum, su an kv siz olmama ragmen
bu arada benimkide oglunu terk ettim, cocuguna sözde ölümüne düskün olan kadin cekti haca gitti
ben daha helal edip etmemeye karar vermedim

aslında söylediklerinize katılmıyor değilim ama farklı durumlar olabilir evlenirler adam askere gider kadın bekler
yada tayin durumları nedeniyle bir buçuk senedir bir araya gelemeyen farklı şehirlerde yaşayan karı kocalar var
adamın hemen soğuyup başka bir yerlere mi gözü kayacak
sadece beraberken bana sadık olacaksa veya beni sevecekse o durumda da biraz sıkıntı olmaz mı

bende dayanamiyorum, su an kv siz olmama ragmen
bu arada benimkide oglunu terk ettim, cocuguna sözde ölümüne düskün olan kadin cekti haca gitti
ben daha helal edip etmemeye karar vermedim

Helal etmedim derken haram etttim anlaminda degil..
O istemedi bende bisey demedim oyle yani.
Kp istedi helallik helal olsun baba dedim mesela

ailelerde hata. cok sevdigimiz hep beraber oldugumuz aile dostlarimiz var. 2 ogullari var. küçük biraz mizmiz. Babası onu 'kizim benim 'diye seviyor. cok aglayip mizmizlandigi icin.
buyuk olan bizle biryere gelmek istemeyince annesi onu ,'basimizda erkek yok, sen basimizda olmalisin 'diye ikna ediyor. ve bu cocuk 7 yaşında.
aranizda bu tarz cocuk yetistirenler varda lutfen degissin

yok viki, o örneklerin sadece geçici bir dönem için olan bir durum.. zaten öyle durumlar için söylemedim.. ama bir de seneler sürecek bir ayrılık var ki zorunluluk da değil.. istense pekala çözüm bulunabilir.. düşünsene bir kadın emekli olana kadar sadece haftasonu götürecek evliliğini.. neden? annesinin evi işe daha yakın diye.. ben böyle durumlar için söyledim, konu sahibi onu örnek verince :)

Helal etmedim derken haram etttim anlaminda degil..
O istemedi bende bisey demedim oyle yani.
Kp istedi helallik helal olsun baba dedim mesela

benimkilerde helallik istemedi zaten
istemedikleri icin helalda etmedim, bazen hakkimi haram ediyorum diyolar ya genelikle kv nin ardindan iste onu da demedim ama

hep anlatmaya calistigim seyler, hep

evet cünkü alismisiz ya kocanin karisini dövmesine, kadin karsilik verip sac bas girisilince vay be oha felan oluyoruz

insallah bundan sonra daha iyi daha güzel insanlarla karsilasirsin, en dogru karari almissin
dün de aynen öyle dedim.bidaha birisi sorarsa evet dövdüm dicem.böyle bişey duyarsan sasırma dedim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…