Hepsi HATALI
öyle yazmışlar ki bunları yapmamanız lazım gibi erkekler böyle yaparsanız nefret eder. bunların hepsinin özel durumları ve limitleri. var. hatta bazılarını yapmazsanız bu sefer kaybedersiniz.
1- Erkeğin seks isteğine duyarsız kalanlardan nefret ediyor. Ta en başta gidip karşılık verirseniz de bu sefer de kolay lokma olursunuz.
2-Vır vır konuşmak rahatsız eder doğru da hep susanda nerden buldum bunu ya getirir. Abartı olmamak kaydıyla çok konuşma da problem yok aslında. Genelde erkek suskun olur. Rahatsız edici olan erkeğin gerçekten meşgul olduğu birşey varken ilgisini çekmek için kadının tepki almasına rağmen ısrarla konuşmasıdır.
3- Alışveriş yapmaktan hoşlanan var hoşlanmyan var hatta sevgilisini elbise denerken izlemekten hoşlanan da var. Çoğu erkek mızmızlanır bu konuda ama hepsi böyle kabul etmiştir zaten kadını. Kimse sevdiği kadından bu sebepten dolayı uzaklaşmaz emin olun. Saatlerce alışveriş yapan evden 2 saate çıkamayan hazırlanırken. bu tarz biri paspal gezip kendine bakmayan kızdan 100 kat öndedir.
4-Duygusallıkta aynı 3. maddedeki gibi erkekler tarafından bilinen birşey. Kimse buna abartmadıkça sorun etmez. Kadın biyolojisi erkek gibi çalışmıyor sunta olmayan her erkek bunun farkındadır zaten. Ama katlanılmaz olan bunu özellikle isteyerek koz olarak kullanmak.
5-Bunda da yine limitli olunmaıs gerekiyor sadece. Herşeyine inatla karışmaya çalışmak zaten hatalı. Kabul etmese büyük tartışmalar çıkar etse bu seferde kadının elinde oynatabildiği erkek ne kadar değerli gibi durumlar oluşur. Ama bi kıyafet alışverişine çıkıpda kadın gözüyle yakışan kıyafetler seçmek fikir almak çoğu erkeğin hoşuna gider. Banane ben karışmam diyip uzaklaşırsanız başkalarından fikir alırlar sonra.
6- Çoğu erkek düşündüğünü söylemez çünkü zaten ben tavırlarımla belli ediyorum kelimelere dökmenin ne anlamı var birde üstüne noterden onay mı alayım sevgimin tarzında düşünür. Kadınında böyle sözler duymaya ihtiyacı olduğu aşikar ilişkide. yine limitleri bilmek laızm. hep beklerseniz karşıdaki sevse dahi hiçbirşey söylemeyebilir. ama sürekli "beni seviyor musun" gibi sorularla yaklaşırsanız allahım nerden buldum bu salağı moduna dönüşür. siz bu soruyu sorduğunuzda bunun anlamının beni sevdiğini söyle olduğu erkeğin aklının ucundan geçmez. onun düşündüğü "yok sevmiyorum o yüzden yanındayım şuan böyle aptal soru mu olur arkadaş" olur
7-"Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam kadınlarla birlikte olmak" YALAN. erkeklerin en zevk aldığı şeylerden biri sevgilisinin prenses gibi narin görünmesi onu koruyup kollamasıdır. Herşeyi ben yaparım modunda olanlardan ise tiksinirler neredeyse. Biraz ona muhtaç görünmeniz lazım tam tersi. Ama bu ilişkide ona karşı olmanız gereken. Çevredeyken yine göstereceksiniz kendinizi. bu biraz karışık bir durum tam olarak tanımlayamıyorm ama kesinlikle herşeyi ben yaparım kadını olmaya kalkmayın.
8- Erkek bir kadının başka bir kadından bahsedilince kıskanacağını bilir zaten yapıyorsa bunun için yapıyordur çocuk mu kandırıyor bunu yazan kimse. Hoş olmayan özellikle geçmişini didikleyip naz yapmak için alakasız insanları kıskanmak.
9- 8 le aynı
10- Erdem değil buradaki olay. Artık anket mi yapılmış ne yaptılarsa soruları cevaplayanlar kendini ifade edememiş. Erkeğin geri kaçtığı "hey gidim siz giderken ben dönüyordum" modunda olanlar. Ben çok gördüm geçirdim tavırları ile takılırsa kadın. kaba tabiri ile erkek de bu kadın çok görmüş geçirmiş diye düşünür. Bunun yerine herşeye de atlamayan daha masumane duruş gösteren daha değerli olur. bu biraz yatakta çok iyi bir eşi olan olan adamın bu nereen biliyor böyle diyip kendine dert etmesi gibi. Erdemlilikle felan alakası yok yani. Tam tersine benim dediklerimi anlayacak kapasitede olmayan kız dünya güzeli olsa umrumda olmaz der bi yerden sonra adam gibi adamlar.