Erkeklerin kıllara/tüylere bakış açısı,sizin söyleyecekleriniz var mı bayanlar =))

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Kızlar bugüne kadar kıl-tüy konusundan dolayı erkek arkadaşlarımdan yada sevgililerimden bi yorum hiç duymadım (olumsuz bi yorum alsam yüzüm renk gökkuşağı gibi olurdu sanırım düşünemiyorum bile) ama internnette biraz araştırdım bazı erkekler "Seven erkek görmez,rahatsız olmaz alınması gereken yerleri alın ama gerisi Allah'ın verdiğidir" deyip yorumlamış olayı bazıları da direk atar yapıp" İğrenç,tiksinç,ben mi erkeğim o mu,kadın dediğin tüysüz olmalı" gibi kesin yorumlar yapmış.Size bu konuda erkek arkadaşlarınız yada sevgilileriniz tarafında hiç olumlu yada olumsuz gelen yorum oldu mu?(Şu tüylerini alsan iyi olur,yada şuranı neyle alıyosun gibi)
Söylemeden geçemiycem bi oğlan "kıl tüyden çok rahatsız olur musunuz" sorusuna şöyle bi cevap vermiş " O kadar çok rahatsız oluncak birşey değil gereken yerlerin alınması haricinde,siz tek bir yerde bile kıl olmamalı iğrençtir tiksinçtir diyen erkekleri takmayın bi kız gelip 2dk ilgilense bıyıklı bile olsa adamın gözü görmez kılı mı" demiş :52:

Çkmş kaşlara da dikkat ediyorlar. Birde koldaki tüylere de takan var. Bana eski erkek arkadaşım yüzünü mü aldırıyorsun demişti ben de gayet arahat yooo sarartyorum, sarışnlk takıntım var da demiştim :37:

bir arkadaşım abartmış bacağını bayağı uzatmıştı masada muhabbet ederken çocuk bazen karıştırıyorum hangisi benim bacağım demişti söylemeden de takanlar var yani:)

ay ben bu kil tuy muhabbetine sinir oluyorum. kizlar erkekler icin alinmadik yer birakmadilar. herkes birbirinden gore gore yayiliyo da bu hastalik. simdi herkes kolunu aliyo diye kendi kollarim bana maymun gibi geliyo. eskiden boyle degildi ya. bacak, koltukalti, genital bolge alirdik. biyik bile herkes almazdi bu kadar. cok esmer arkadaslar aliyodu lisede. nerdeyse tum vucudu aldiranlar var. benim erkek arkadasim hic dert etmiyo. bazen ben kollarimdan rahatsiz olunca sacmalama yaa kol alinir mi. ben senin her ayrintini seviyorum diyo. bilmiyorum rahatsiz olsa ima ederdi bi sekilde. kaldi ki rahatsiz oluyo diye de heryerimi alamam. acayip zaman kaybi onca kil tuyle ugrasmak.

Etek giyceksen bacağını alıcaksın, askılı giyiceksen koltuk altını alıcaksın, bikini giyeceksen bikin bölgeni alıcaksın aksi takdirde görsel felaket yaşanır :27: Bence bıyık ve kaş en kötüsü ilk bakışta onlar farkediliyor çünkü :27: Ayrıca erkekler kendi kıllarına baksınlari bazıları orman kaçkını gibi :52:

yazık bize, yolunmuş tavuğa benziyoruz sırf bizi beğensinler diye (bazı bölgeler için) valla hiç kimse kusura bakmasın ama kollarımın tüylerini alamam yani, birde onunla mi uğraşacağım yeterince acı çekiyorum zaten aldirinca :) hem kollarımdaki tüyler kişin beni soğuktan koruyorlar, kıyamam onlara :p tabi gerekli olan bölgeleri elbette almak gerek..acaba beyler güzel görünmek için zahmet edip koltuk altlarını, bellerindeki kılları aldırıyorlar mı hıhhhh :36::36::36:

kaş-bıyık ve alınması gereken yerler dışında alınmamalı,çaresi yok ki,çoğalıp duruyo,erkekler için katlanılır mı onca eziyete,hiç gerek yok,hele hele kolları aldırmak en gereksizi :19:

Erkeklerin atıp tutmasına bakmayın heleki bizim erkekler dişi sinek görseler ağızlarının suyu akıyor o beğenmem iyy iğrenç istemem diyenlerin çoğu bir kız yanaşsa onlara takla atarlar hatta amuda bile kalkarlar yani. Sonuçta herkesin vücut ve kıl yapısı bir değil kimi kadınların belli yerleri dışında hiç bir tüyleri bile yok olsa da görünmez belli olmaz ama genetk itibariyle tüylü bir insanın ne biliyim göbeğinde de hafif tüy oluyor kollar zaten tüylü, bel kısmı bi de tüylü olabiliyor. Napalım yani tüm vücut komple bir ağda makinesinin içine girelim sonra komple bir makine yardımıyla çekilsin mi ağda bunu mu istiyor o bizim çok temiz bakımlı koltuk altı hiç kokmayan ve koltuk altı kıllarını düzenli 3-4 gün de bir alan mis kokulu erkeklerimiz. Lazer deseniz ince tüyler lazerde görülmüyor tam tersi daha da kalınlaşıyor iğneli deseniz komple vücut yaptırmaya ömür mü yeter yani.:37: Ama onun dışında zaten kadınlar genel olarak bacak, koltuk altı, genital ve kol da dahil bıyık ve kaşlarını alıyorlar daha ne istiyorlar acaba bu bizim bu kendileri pek bi bakımsız erkeklerimiz.

Son düzenleme:
Kıldan hoşlanan ve bunu fantezi olarak gören erkekte var yok iğrenç bana göre değil diye nefret eden de. Bence erkeğine göre değişir. Ama söyle bir gercek var. Kadına kıl yakışmıyor. Bakım önemlidir kadın icin. Ben kadının tüysüz olmasını isterim erkek olsam.

Kıldan hoşlanan ve bunu fantezi olarak gören erkekte var yok iğrenç bana göre değil diye nefret eden de. Bence erkeğine göre değişir. Ama söyle bir gercek var. Kadına kıl yakışmıyor. Bakım önemlidir kadın icin. Ben kadının tüysüz olmasını isterim erkek olsam.

bende erkeğin tüysüz olmasını isterim arkadaş:kkk:benimde haklarım var burada:51:olimpiyatlardaki resmi gördünüz mü siz halterci bir kızın resmi dolaşıyor sosyal paylaşım sitelerinde kızın koltuk altından 1 tepsi kadayıf çıkar:37:geçende bir kız elbise giymiş bacaklarını almış koltuk altı orman gibi, sonrada gittikleri cafenin salata tabağından böcük çıkınca temizliiiik hijyeen ama diye bağırıyorlar:20:

Ay kızlar çok güldüm bazı yorumlara :9: Bazı erkekler bakıyorum çevremdeki özellikle kumrallar benden daha kılsızlar ya benim kolumdaki tüyler kadar onların kollarında yok işte ozaman çok rahatsız oluyorum :26: Bazı erkeklerden hoşlanıyomuş kıldan ama ne manada hangi bakış açısıyla bakıyolarda hoşlanıyor orasını anlayamadım ilginç.Cidden göbek-bel falan alınsa bi dert alınmasa bi dert :26:

Ay kızlar çok güldüm bazı yorumlara :9: Bazı erkekler bakıyorum çevremdeki özellikle kumrallar benden daha kılsızlar ya benim kolumdaki tüyler kadar onların kollarında yok işte ozaman çok rahatsız oluyorum :26: Bazı erkeklerden hoşlanıyomuş kıldan ama ne manada hangi bakış açısıyla bakıyolarda hoşlanıyor orasını anlayamadım ilginç.Cidden göbek-bel falan alınsa bi dert alınmasa bi dert :26:

aynen ya abim kumral ve resmen benden daha az kıllı gibi görünüyo sarı sarı zaten belli olmuyo):
off çok kötü esmer olmak zor bişey..
bide çok esmer olsan görünmez aslında ten de siyah kıl da...
ama beyaza yakın esmer olunca bide tüy siyah çıkınca çok fena oluyo:)

valla ben hiçbir erkeğin kıllı bayan seveceğini düşünmüyorum, yok öyle daha iyiymiş falan gibi düşünceleri olduğu mantıklı gelmiyor bana..:ssz:
aksine tertemiz olsun ister, hadi erkekleri geçtim bi bayan önce kendisine temiz olacak arkadaş :51:

Özellikle bıyık ve kol kılı takıntıları var. Direkt kezban lakabını yapıştırıyorlar :D Bende kol kıllarını almayanlardanım, beni seven böyle sevsin. Arkadaşlarımdan biliyorum yolunmuş tavuk gibi duruyorlar :D

bir gün sevgilim bana "ben en ufak bi kıldan bile hoşlanmam, ne güzel sen hep tertemizsin" demişti.
o an kendimden utandım:1:
çünkü pantolonun altındaki bacaklarımı görmeden konuşmuştu:27:
şimdi düşünüyorum da acaba başbaşa otururken konu niye kıla tüye gelmiş ki :23:

bende erkeğin tüysüz olmasını isterim arkadaş:kkk:benimde haklarım var burada:51:olimpiyatlardaki resmi gördünüz mü siz halterci bir kızın resmi dolaşıyor sosyal paylaşım sitelerinde kızın koltuk altından 1 tepsi kadayıf çıkar:37:geçende bir kız elbise giymiş bacaklarını almış koltuk altı orman gibi, sonrada gittikleri cafenin salata tabağından böcük çıkınca temizliiiik hijyeen ama diye bağırıyorlar:20:

sen söyleyince merak edip şu olimpiyatlardaki kıza baktım asyalıymışş videosunun altındaki yorumları görünce bi ayrı güldüm kıldan tüyden sebeplerr :)) asyalılar sanırsam kültürmüş kıl tüy uzatmak gözü gibi bakıyorlarmışş bu da onların tercihi koltuk altlarını kaldırmadıkça sorun yok:))

sen söyleyince merak edip şu olimpiyatlardaki kıza baktım asyalıymışş videosunun altındaki yorumları görünce bi ayrı güldüm kıldan tüyden sebeplerr :)) asyalılar sanırsam kültürmüş kıl tüy uzatmak gözü gibi bakıyorlarmışş bu da onların tercihi koltuk altlarını kaldırmadıkça sorun yok:))

avustralyalı diye biliyordum ben canım.
avustralya'da da öyle bir adet var mıdır ki :26:
ya da asyalı da avustralya adına mı yarışıyor acaba.
ne acayip kültürler var...

Son düzenleme:
Back
X