Erkeklerin güzellik kavramı

breakforlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
1.400
3
'' Dış görünüş benim için fark etmez içi daha önemli '' diyen erkekler nekadar böyle desede aslında dış güzelliğe daha önem veriyor. Görselik kavramı ise videodaki gibi ...Aslında bu iyi bir reklam. Bayılıyorum erkeklerin doğasını ortaya çıkartan videolara.. Her nekadar reklamda olsa.. Yine erkek anlatılıyor süprizzzzz

Link _ http://video.eksenim.mynet.com/pranaxx/erkekler_boyle_iste/63891/

:enbuyukkk: evet arkadaşın söylediğine katılıyorum bence dış güzelliğini önemsiyorlar klava:

erkekler tapiki dış guzellıge önem verıyor
bız erkeklerın dıs guzellıgıne onem vermıyor muyuz? ? verıyoruz
aman esmer olsun aman sarısın olsun yesıl gozlu olsun fln dıye
ee onnar da deger verıooo
bu vıdeoddakı de bıraz abartıı ama böle bıle olabılıoo

Arkadaslar adama haksizlik etmeyin ya:roflol::roflol:
ablamın sınema kiyafetine bakinsana yaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
demekki neymis sinemaya giderken yaninda yedek seker goturecekmissin????????
Erkeklere duyurulurrrrrr:roflol::roflol::roflol:

Valla ben erkekleri anlamıyorum kimi beğenecekleri hiç belli olmuyor, elbette güzelliğe dikkat ediyorlar ama dediğim gibi bazen hiç belli olmuyor

geneli dış görünüşe bakıo..ama bide bakıoruzki fıstık gibi çocuğun yannda ona fiziki anlamda uymayacak bii kız erkeklerin işine akıl sır ermez

geneli dış görünüşe bakıo..ama bide bakıoruzki fıstık gibi çocuğun yannda ona fiziki anlamda uymayacak bii kız erkeklerin işine akıl sır ermez

onu bırak ben gecen gun pahalı bı cafede
cooook cırkın ve berbatt gıyınen bı genc cocugun yanında
afet gıbı böle esmer muhtesem guzel bı kız gordum bakımlı suslu bıde
yuhh didim yaa paranın pesındenn bu kdr mı kosulur..

öle canım yani akıl sır burda parada

haklısın patiskacm para insana neler yaptrıo hadi o para için yapıo dierlerii?demkki hala çıkarsız seven erkkler war ama dimi

ERKEKLERIN HEPSI AYNI BUNA KATILIORUM ANCAK BIDE SU VAR BUNU ORDAKI COCUK ICIN SOYLUYORUM HADI SEN O SEKERI KIZIN AGZINDAN GERI ALDINN O KADIN SANA BAKARMI GOZ VAR MIZAN VARR ERKEKLER DENGINIDE BILMIYORkafamçokkarıştı:roflol:kötükedihüso

erkekler dış güzelliğe tabiki önem verir
vermem diyen de güzelini bulamadığı içindir bence.
en azından yüzüne bakılınır olmak lazım.
ben şahsen yanımda çirkin/bakımsız/pis biriyle gezmem. kaydirigubbakcemile5

erkekler neden bukadar zayıflıga takıyo anlamıyroum(sısman degılım ama sıfır beeden de degılım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…