Erkeklerin çıkarcı olduğunu düşünenler

melekkk09

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
15
2
Kızlar feministlikle ilgisi yok ama bir erkeğin agzindan aynen aktariyorum: "Keşke fiziksel ihtiyaçlarimiz olmasa da sizin kaprislerinizi triplerinizi çekmek zorunda kalmasak". Ha bu arada bunu söyleyen kişi ne kocam ne sevgilim sadece samimi bir olduğum iyi anlastigim arkadasimdi taki kadınlar hakkındaki dusuncelrini oğrenene kadar. Erkeklerin hepsi böyle mi kadini seks makinesi olarak gören zihniyete tüküreyim ben çok sinirlendim.

Yeterince erkek tanıdığımı düşünmüyorum ama farklı bakış acısı olan erkekler tanidim birbirleriyle aralarinda daglar kadar fark vardi
Eger erkeklerin hepsi boyle ,bana hep boyle denk geliyor diyorsaniz
Bu sorun sizin bulundugunuz cevreden yada sizden kaynakli olmasi yuksek ihtimaller arasınd

Bıraksın bu işleri. Sanki sadece erkekler zevk alıyormuş gibi konuşmuş. Bu kadınlar yine iyi dayanıyor memleketin erkeklerine.

hayatta herkes bir nebze de olsa cıkarcı bana göre.toplumsal ilişkiler böle yürüyor.bu konuya gelirsek o adamın terbiyesizliği.hadi içinden geçirdin bunu bi kadına nasıl söylersin .ay sinirlendim

aynen katılıyorum

Asklarimizi erkeklerden degil adamlardan secersek sorun olmaz.

püffff "keşke fiziksel ihtiyaçlarımız olmasa da yurdumun duş, spor ve diş fırçalamak nedir bilmeyen, çıkardığı pis çorabını ertesi gün tekrar giyen, donunu bile haftada bir değiştiren erkeklerine tahammül etmek zorunda kalmasaydık"
imza: yurdum kadınlarının %82,5'u
not: bütün erkekler bir değildir, aralarında kişisel hijyenden haberi olan ve kadını şişme kadın ya da para verilmeyen o... olarak görmeyeni vardır, 2. grup daha çoktur ama yurdum erkeklerin büyük çoğunluğu pis ne yazık ki inanmayan metroya dolmuşa binsin ve terle karışık don ve sigara kokusunu ciğerlerine çeksin

Her erkeğin çıkarcı olduğunu düşünmüyorum.
Ama hayatının merkezine cinselliği koymuş bi erkeğin kadına başka türlü bakması mümkün olmadığından,,,evet öylelerinin tamamen çıkarcı menfaatçi kendi zevkine düşkün olduğu bi gerçek...

alakası yok onu diyen erkek aşık olmamış demektir, sevdiklerinden aşık olduklarından katlanıyorlar, ihtiyaç kısmı ucuz erkeklere yakışır.

O zihniyete bende tüküreyim ama çok sükür geneli aynı kefede değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…