Erkeklerin anlayış sorunu

Konu sahibinde her gün et yediği için hava atar bi tutum göremedim ben. O yüzden dalga geçen yorumlar gereksizdi. Aslında bu konuda et yemekten çok adaletsiz bi koca var. Sadece kendi ailesine giderken et götürüyor. Ama konu eşinin ailesine gelince ne gerek var. Buna izin verme bence bir şey yapılıyorsa tam yapılmalı. Onunki aileyse senin ki ne? Konu ihtiyaç değil. Eşin ayıp ediyor bence böyle yaparak.. Ayrıca her gün her gün de et mi götürülürmüş ya..

Ben adamın et yemesine değil de kendi annesine götürüp de senin annene götürme teklifinde bulunduğunda her gittiğimzde götürmek zorunda mıyız yorumuna takıldım ? seninki anne de benimki anne değil mi
Ayrı gayrı olmaması lazım , bir de sende çalışıyormuşsun yani , o zaman sende yolda eşine giderken markete uğrayıp anneme şunları alalım diye sok . bakalım ne yapcak ayy çok sinir olurum böyle erkeklere benciller hepsi.

Bu konuda tartistim cnm yeterince kendini haklı çıkarıyor. Dicek kelime bulamıyorum. E tabi onunki anne babaysa benimkide anne baba tabiki ayrım yok. İhtiyaç meselesi değil bu herkesin gücü herşeye yetiyor.

Belki yemek konusunda sabittir, illa et yemek istiyordur annesi pişirsin o da yesin diyedir. Misafir olarak davet edildik, misafir umduğunu değil bulduğunu yer kırmayalım kadını ne yaptıysa onu yiyelim eti yarın evinde yersin diyin..
Bazı insanlar hakkaten takıntılıymış etsiz yemek yemezmiş, duyuyorum..

Ya şöyle biz işten 6 da cikioruz direk oraya gecioruz yemeği falan beraber hazirliyoruz.esimde eve gidio et goturuo. Kirmayalim etmeyelim söz konusu bile değil. Zaten planı yapmışlar onlar. Bigun gidiyoruz bigun gitmioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…