Erkeklerin anlayış sorunu

Bunca insan var burda ramazan günü çorbayla iftar eden var. Ben banlanırsam adaleti sorgularım.

Hamilesi, yemeye ekmek bulamayanı var bilgece. Allah aşkına resmen reklam kokuyo konu.

Ayrıca ben dert yandım sen neden öyle dedin ki şimdi:KK53:
Konu sahibiyle dalga geçtiğiniz için adalet Sorgulaması yapacaksanız buyrun yapın: Bize Ulaşın
Ama hatırlatırım, burası Adliye binası değil site, kuralları var ve kurallar diyor ki:
Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

İnsanların dert diye yazdıklarını Ti'ye alamazsınız:KK66:

onu demiştim canım cevabı ne biliomusun benım aileme götürdük diede senın ailene götürmeye mecburmuyum. her götürdüğümüzü oraya götürcekmiyiz :KK70:
Böyle birşeye iyi gülebiliyorsun bacım helal olsun sana ben olsam senin ailene götürürken iyide benim aileme götürürken kötümü diye başının etini yerdim sen gülüyorsun ama tercihim keşke bende senin gibi olsam kafama takmasam

Böyle birşeye iyi gülebiliyorsun bacım helal olsun sana ben olsam senin ailene götürürken iyide benim aileme götürürken kötümü diye başının etini yerdim sen gülüyorsun ama tercihim keşke bende senin gibi olsam kafama takmasam
Cnm o konuyu hic açma esinle tartistim ben o konuda ama hala aynı şey

Aaaaa bu konuda taraf tutucam cunku bende et disinda hic ama hic bir sebze yiyemuyorum cok zorladim denemeye calistim yok olmuyor icim almiyor evde esim ve cocuklar icin pisirsemde bir kasik dahi yiyemem bir tane bile sevdigim bi sebze yok sadece et balik tavuk tuketebiliyorum ha eger evde o lardan olmazsa ki her zaman et bulunmuyo ya bos corbayla ya ekmek arasi biseylerle duruyorum tuhaf gelebilir ama bu aliskanliktan kurtulamiyorum birak esinle tek sorun bu olsun

Aaaaa bu konuda taraf tutucam cunku bende et disinda hic ama hic bir sebze yiyemuyorum cok zorladim denemeye calistim yok olmuyor icim almiyor evde esim ve cocuklar icin pisirsemde bir kasik dahi yiyemem bir tane bile sevdigim bi sebze yok sadece et balik tavuk tuketebiliyorum ha eger evde o lardan olmazsa ki her zaman et bulunmuyo ya bos corbayla ya ekmek arasi biseylerle duruyorum tuhaf gelebilir ama bu aliskanliktan kurtulamiyorum birak esinle tek sorun bu olsun
Haklisin cnmda iste banada gına gelince

Zamanında elinay 222, post: 41583628, member: 634202"]Böyle birşeye iyi gülebiliyorsun bacım helal olsun sana ben olsam senin ailene götürürken iyide benim aileme götürürken kötümü diye başının etini yerdim sen gülüyorsun ama tercihim keşke bende senin gibi olsam kafama takmasam[/QUOTE]
Zamaninda çoktaktim huzursuzluk oldu ben mutsuz olmak istemem onun haberi olmadan ben ne vereceksem veririm zaten

Konu sahibiyle dalga geçtiğiniz için adalet Sorgulaması yapacaksanız buyrun yapın: Bize Ulaşın
Ama hatırlatırım, burası Adliye binası değil site, kuralları var ve kurallar diyor ki:
Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

mune gerçekten banlamışsın ya :-)

Bunda kizilacak ne var aksine sevinin :-) ne guzel et seviyor ben kocama eti zor aldiririm hic sevmezz hicccccc :KK11:

Ya ben bu erkekleri anlayamıorum kısaca kocamı.Ağzım açık kala kalıorum bazen.Sorun değil ama sizin kocalardamı böyle.benım kocam normalde yemeğe pek fazla düşkün değil ama et desen hergün yerr.bugünde kv davetliyiz ve bizim evden et götürelimmi dio götürmesine bişey demiroum. ama daha dün benım annemlerle ondan önceki günde kendi annesiyle beraber yedik. gına getirio bu tavrı. ben demi bi yanlışlık var.
Canım benim, adam et seviyor ne yapalım şimdi, suç mudur ? :) Bende hergün olsa hergün balık yerim. Öyle balıkseviciyim. Maddi olanaklarınız her gün et yemeyi kaldırıyorsa yesin, afiyet olsun, tüm derdiniz bu olsun boşver...

Ben adliye binası demedim. Nitekim biliyorum da zaten mune abla.

Burda dalga geçen sadece bensem hiiç gocunmam.

Burda bi konu daha açıldı çoook önceleri.

Hamile bi kadıncağız vardı. Aşermiş. Fıstıklı baklava istemiş canı. Reklamda mı gördü naptı bilmiyorum ama fıstıklı baklava işte.

Konu açmış o an ki öfkeyle. Ben çalışıyorum ama bi fıstıklı baklava bile alamıyorum aşerdiğim halde diye.

Ne yorumlar geldi. Kimisi dedi ki hesap numaranı yaz ben sana göndericem. Kadın kabul etmedi. Ben sadece yazmak istedim çok teşekkür ederim dedi. Gocunmuş içini dökmek istemiş özetle.

Ona gelen sizin bende görünce "dalga geçmek" olarak nitelendirdiğiniz yorumları görünce ben insan olarak iğrendim. "Fıstıklı yemezsen ölmezsin fıstıksızını al" diyenlerden tutun ayyyy buna mı konu açtın bi baklava kaç para diyene kadar.

Eğer o konuda bi allahın kuluna ban yakıştırılmayıp da ben burdaki "ay bi derdim var biz her gün et yiyoruz" psikolojisindeki birini yapmacık bulduysam burdaki adaleti sorgularım.

Bunca zaman siteyi adaletsiz bulanlara kızdım. Forum kuralları var uyarsan nolucak sanki dedim kendi kendime. E herkes kafasına göre hareket edemez ya dedim.

Şimdi çok iyi anlıyorum.

Buranın adaleti adamına göre galiba.

Aşeren hamileyi yerden yere vuranlara bişey yokken ben burdaki saçmalığa katılmadıysam da bu suçsa uzaklaşmışım zaten iyi ki.

Kazen abiden rica ettiğim çok şey oldu hep de yardımcı oldu gerçekten çok teşekkür ediyorum kendisine..

Seni de çok severdim mune abla ama cidden tutumun çok da adil gelmiyo artık.

Burda gerçekten kendimden gördüğüm biri varsa o da banlaya banlaya bi hal olduğunuz O okypete abladır. Hani şu editörleri banlayamadığınız için önce editörlüğünü kaldırıp sonra banladığınız O okypete

Mübarek gün daha fazla bişey söylemek istemiyorum. Hoş @Bilgece nin beklediği bişeydi zaten bu durum.

İmza: her gün et yiyoruzcu üyeyi samimi bulmadığı için banlanan üye.

Sanki katılmak zorundayız her konu sahibine. Kible demişsiniz bi de daha önce kaç kere banladım özelden polemik yaratanı. Kimse müdahale etmedi. Kendim verince ağzının payını beni de banladınız.

Ay ama pardon burası adliye değil ki adil müdahale olsun.

O okypete ablayla K Kazen abiye sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım.

Sizi de dalga geçmeyen(!) üyelerinizle başbaşa bırakıyorum mune abla. Kaç kişi üyelik iptal ettirdi bi düşünün acaba neden..

Ben adliye binası demedim. Nitekim biliyorum da zaten mune abla.

Burda dalga geçen sadece bensem hiiç gocunmam.

Burda bi konu daha açıldı çoook önceleri.

Hamile bi kadıncağız vardı. Aşermiş. Fıstıklı baklava istemiş canı. Reklamda mı gördü naptı bilmiyorum ama fıstıklı baklava işte.

Konu açmış o an ki öfkeyle. Ben çalışıyorum ama bi fıstıklı baklava bile alamıyorum aşerdiğim halde diye.

Ne yorumlar geldi. Kimisi dedi ki hesap numaranı yaz ben sana göndericem. Kadın kabul etmedi. Ben sadece yazmak istedim çok teşekkür ederim dedi. Gocunmuş içini dökmek istemiş özetle.

Ona gelen sizin bende görünce "dalga geçmek" olarak nitelendirdiğiniz yorumları görünce ben insan olarak iğrendim. "Fıstıklı yemezsen ölmezsin fıstıksızını al" diyenlerden tutun ayyyy buna mı konu açtın bi baklava kaç para diyene kadar.

Eğer o konuda bi allahın kuluna ban yakıştırılmayıp da ben burdaki "ay bi derdim var biz her gün et yiyoruz" psikolojisindeki birini yapmacık bulduysam burdaki adaleti sorgularım.

Bunca zaman siteyi adaletsiz bulanlara kızdım. Forum kuralları var uyarsan nolucak sanki dedim kendi kendime. E herkes kafasına göre hareket edemez ya dedim.

Şimdi çok iyi anlıyorum.

Buranın adaleti adamına göre galiba.

Aşeren hamileyi yerden yere vuranlara bişey yokken ben burdaki saçmalığa katılmadıysam da bu suçsa uzaklaşmışım zaten iyi ki.

Kazen abiden rica ettiğim çok şey oldu hep de yardımcı oldu gerçekten çok teşekkür ediyorum kendisine..

Seni de çok severdim mune abla ama cidden tutumun çok da adil gelmiyo artık.

Burda gerçekten kendimden gördüğüm biri varsa o da banlaya banlaya bi hal olduğunuz O okypete abladır. Hani şu editörleri banlayamadığınız için önce editörlüğünü kaldırıp sonra banladığınız O okypete

Mübarek gün daha fazla bişey söylemek istemiyorum. Hoş @Bilgece nin beklediği bişeydi zaten bu durum.

İmza: her gün et yiyoruzcu üyeyi samimi bulmadığı için banlanan üye.

Sanki katılmak zorundayız her konu sahibine. Kible demişsiniz bi de daha önce kaç kere banladım özelden polemik yaratanı. Kimse müdahale etmedi. Kendim verince ağzının payını beni de banladınız.

Ay ama pardon burası adliye değil ki adil müdahale olsun.

O okypete ablayla K Kazen abiye sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım.

Sizi de dalga geçmeyen(!) üyelerinizle başbaşa bırakıyorum mune abla. Kaç kişi üyelik iptal ettirdi bi düşünün acaba neden..
Konunun özüne gelmişsin, bildirim olduysa o topikte de gereken yapılmıştır.
Tüm yapılan işlemlerde Kazen Tarafından kontrol edilir.
Neyse konuda daha çok yazıp dağıtmayacağım ama Anlıyorum, bekliyordum, üyelik iptal ettirenleri bana yıkmayın ama:KK66:
Talebiniz üzerine üyelik iptaliniz gerçekleşecektir:KK66:

Konu sahibesi,
konunuzu kısa Süreli olarak dağıttığımız için özür dileriz...

Bunca insan var burda ramazan günü çorbayla iftar eden var. Ben banlanırsam adaleti sorgularım.

Hamilesi, yemeye ekmek bulamayanı var bilgece. Allah aşkına resmen reklam kokuyo konu.

Ayrıca ben dert yandım sen neden öyle dedin ki şimdi:KK53:
Canim ya cok dogru soyluyorsun. Toplumsal sorunlara duyarlilik herkesde yok malesef. Kapitalist sistemde, birinin derdi hergun et yemek olurken, birinin derdi copten yiyecek birsey bulma. Evet ikisi de dert olabilir ama keske biraz daha duyarli olunabilse. Keske konu sahibi bu mesajindan sonra, yoksulluk sinirinin altinda olan bir ulke oldugumuzu hatirlayarak, kiblemek yerine ozur dileseydi. Insana yakisan budur cunku. vanilyalimuffin vanilyalimuffin de banlanmazdi boyle olunca.

THEY- THEY- bosver ne yemek ve ne goturmek ıstıyosa gotursun istedıgı yere
yarın bıgun basına kakar bogazıma bıle karıstın der hıc laf vermemek lazım agızlarına

Son düzenleme:
X