Ben adliye binası demedim. Nitekim biliyorum da zaten mune abla.
Burda dalga geçen sadece bensem hiiç gocunmam.
Burda bi konu daha açıldı çoook önceleri.
Hamile bi kadıncağız vardı. Aşermiş. Fıstıklı baklava istemiş canı. Reklamda mı gördü naptı bilmiyorum ama fıstıklı baklava işte.
Konu açmış o an ki öfkeyle. Ben çalışıyorum ama bi fıstıklı baklava bile alamıyorum aşerdiğim halde diye.
Ne yorumlar geldi. Kimisi dedi ki hesap numaranı yaz ben sana göndericem. Kadın kabul etmedi. Ben sadece yazmak istedim çok teşekkür ederim dedi. Gocunmuş içini dökmek istemiş özetle.
Ona gelen sizin bende görünce "dalga geçmek" olarak nitelendirdiğiniz yorumları görünce ben insan olarak iğrendim. "Fıstıklı yemezsen ölmezsin fıstıksızını al" diyenlerden tutun ayyyy buna mı konu açtın bi baklava kaç para diyene kadar.
Eğer o konuda bi allahın kuluna ban yakıştırılmayıp da ben burdaki "ay bi derdim var biz her gün et yiyoruz" psikolojisindeki birini yapmacık bulduysam burdaki adaleti sorgularım.
Bunca zaman siteyi adaletsiz bulanlara kızdım. Forum kuralları var uyarsan nolucak sanki dedim kendi kendime. E herkes kafasına göre hareket edemez ya dedim.
Şimdi çok iyi anlıyorum.
Buranın adaleti adamına göre galiba.
Aşeren hamileyi yerden yere vuranlara bişey yokken ben burdaki saçmalığa katılmadıysam da bu suçsa uzaklaşmışım zaten iyi ki.
Kazen abiden rica ettiğim çok şey oldu hep de yardımcı oldu gerçekten çok teşekkür ediyorum kendisine..
Seni de çok severdim mune abla ama cidden tutumun çok da adil gelmiyo artık.
Burda gerçekten kendimden gördüğüm biri varsa o da banlaya banlaya bi hal olduğunuz
O okypete abladır. Hani şu editörleri banlayamadığınız için önce editörlüğünü kaldırıp sonra banladığınız
O okypete Mübarek gün daha fazla bişey söylemek istemiyorum. Hoş
@Bilgece nin beklediği bişeydi zaten bu durum.
İmza: her gün et yiyoruzcu üyeyi samimi bulmadığı için banlanan üye.
Sanki katılmak zorundayız her konu sahibine. Kible demişsiniz bi de daha önce kaç kere banladım özelden polemik yaratanı. Kimse müdahale etmedi. Kendim verince ağzının payını beni de banladınız.
Ay ama pardon burası adliye değil ki adil müdahale olsun.
O okypete ablayla
K Kazen abiye sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım.
Sizi de dalga geçmeyen(!) üyelerinizle başbaşa bırakıyorum mune abla. Kaç kişi üyelik iptal ettirdi bi düşünün acaba neden..