erkeklere karşı güvensizlik

güven ilişkinin temelidir...bir insana güven oluşması için onunla konuşup görüşmen lazım...

Guvenmek ile saf olmak,
Sevmek ile muhtac olmak arasinda fark var. Bu ayari tutturmak zor ama bulduktan sonra gerisi kolay. :)

Guvenmek ile saf olmak,
Sevmek ile muhtac olmak arasinda fark var. Bu ayari tutturmak zor ama bulduktan sonra gerisi kolay. :)

Haklısınız,teşekkür ederm dikkate alcam dediklerinizi

"xox616161, post: 41793101, member: 683715"]Guvenmek ile saf olmak,
Sevmek ile muhtac olmak arasinda fark var. Bu ayari tutturmak zor ama bulduktan sonra gerisi kolay. :)[/QUOTE]
Bulamadığımdan böyleyim ya zaten :)

[QUOTEelibon, post: 41792907, member: 629208"]güven ilişkinin temelidir...bir insana güven oluşması için onunla konuşup görüşmen lazım...[/QUOTE]
Evet doğru

7 yıllık bir ilişkim var nişanlıydım ve dün itibari ile sizinle aynı sebepten bitirdim.
erkeklere güvenmiyorum ama sırf öyle bir odun yüzünden geleceğimi yalnız geçirmeyeceğim.onu beklediğimi düşünecek çünkü.
iyi niyetlilere allah yol açıyor.ben 7 yıldır bir pislikle berabermişim evlenmeden gördüm gerçeği bu bile hayr bence

All
Allah yardımcımız olsun.Allah bize akıl versin ki kanmayalım bi daha öylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…