oooo allah verdiyse saydırmışsın siz ilişki yaşarken de bu üslupta mı iletşim kuruyorsunuz?Kızlar önceden bi ilişkim vardı ama şerefsiz ona körkütük aşık olduğumu anlayınca saldı kendini rahatladı yani kaybetme korkusu falan kalmadı.kavga ediyoduk ayrılıyoduk arada hiç uğraşmıyodu barışmak için zaten seviyosun beni ne yaparsam yapaym bensiz yapamazsın her türlü bana dönüyon dedi.ilgi göstermiyodu hiç. kavgadan sonra hep ben oluyodum ilk arayan.aradığımda barışıyoduk ondan tarafa reddetme gibi bi durum yoktu sadece ilgisizlik vardı.çok koşturdu beni peşinden pislik.sonra toparladm kendimi. şimdi tamamen ayrıldım.1seneden fazladır hiçbir şekilde görüşmüyorum.o aradı bikaç kez kapattm teli.ne arıyosun bile demedm hiç konuşmadm.şimdi o perişan senin yerini kimse dolduramaz diyo.it herif yeni anladı.tabi bulamaz benim gibi salağı bi daha.ama kesinlikle dönmeye niyetim yok artk istemiyorum onu çünkü.ben o haldeyken bana onları söyleyen birine bi daha fırsat vermem.neyse benim sorunum şimdi ben başkasına güvenemiyorum.evlilik için biriyle görüştürdüler beni.çocuk çok iyi çok efendi bana çok saygılıydı.ama nasıl güveneyim işte.güvensem açsam kalbimi öteki gibi olur diye korkuyorum.güvenmesem de evlilik öyle yürür mü?ipleri eline vermek istemiyorum ama bana yapılan gibi onu da süründürmek istemiyorum.evlilik nasıl yürür?
hıı anladım bunlar ayrılığın yan etkileri demekYok manyak deli falan diyoduk küfür yoktu
Evet öyle de diyebilirizhıı anladım bunlar ayrılığın yan etkileri demek
Dimi?ben de istemem öyle birini.kim beni istesinki o zaman.kimsenin hakkına girmek istemiyom da.Ya erkeklerin de bu usluptaki bi kiza bayilacagini sanmiyorum. Sen bi sure uzak dur erkek milletinden
1sene unutturdumu ki yoksa icinicde kucukte olsa biyer onun canını mi yakmak istiyorbence ilk once bunu sorun kendinizeKızlar önceden bi ilişkim vardı ama şerefsiz ona körkütük aşık olduğumu anlayınca saldı kendini rahatladı yani kaybetme korkusu falan kalmadı.kavga ediyoduk ayrılıyoduk arada hiç uğraşmıyodu barışmak için zaten seviyosun beni ne yaparsam yapaym bensiz yapamazsın her türlü bana dönüyon dedi.ilgi göstermiyodu hiç. kavgadan sonra hep ben oluyodum ilk arayan.aradığımda barışıyoduk ondan tarafa reddetme gibi bi durum yoktu sadece ilgisizlik vardı.çok koşturdu beni peşinden pislik.sonra toparladm kendimi. şimdi tamamen ayrıldım.1seneden fazladır hiçbir şekilde görüşmüyorum.o aradı bikaç kez kapattm teli.ne arıyosun bile demedm hiç konuşmadm.şimdi o perişan senin yerini kimse dolduramaz diyo.it herif yeni anladı.tabi bulamaz benim gibi salağı bi daha.ama kesinlikle dönmeye niyetim yok artk istemiyorum onu çünkü.ben o haldeyken bana onları söyleyen birine bi daha fırsat vermem.neyse benim sorunum şimdi ben başkasına güvenemiyorum.evlilik için biriyle görüştürdüler beni.çocuk çok iyi çok efendi bana çok saygılıydı.ama nasıl güveneyim işte.güvensem açsam kalbimi öteki gibi olur diye korkuyorum.güvenmesem de evlilik öyle yürür mü?ipleri eline vermek istemiyorum ama bana yapılan gibi onu da süründürmek istemiyorum.evlilik nasıl yürür?