erkeklere karşı güvensizlik

parkgein

Rabbim hayırlısını versin inşallah
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
107
54
Kızlar önceden bi ilişkim vardı ama şerefsiz ona körkütük aşık olduğumu anlayınca saldı kendini rahatladı yani kaybetme korkusu falan kalmadı.kavga ediyoduk ayrılıyoduk arada hiç uğraşmıyodu barışmak için zaten seviyosun beni ne yaparsam yapaym bensiz yapamazsın her türlü bana dönüyon dedi.ilgi göstermiyodu hiç. kavgadan sonra hep ben oluyodum ilk arayan.aradığımda barışıyoduk ondan tarafa reddetme gibi bi durum yoktu sadece ilgisizlik vardı.çok koşturdu beni peşinden pislik.sonra toparladm kendimi. şimdi tamamen ayrıldım.1seneden fazladır hiçbir şekilde görüşmüyorum.o aradı bikaç kez kapattm teli.ne arıyosun bile demedm hiç konuşmadm.şimdi o perişan senin yerini kimse dolduramaz diyo.it herif yeni anladı.tabi bulamaz benim gibi salağı bi daha.ama kesinlikle dönmeye niyetim yok artk istemiyorum onu çünkü.ben o haldeyken bana onları söyleyen birine bi daha fırsat vermem.neyse benim sorunum şimdi ben başkasına güvenemiyorum.evlilik için biriyle görüştürdüler beni.çocuk çok iyi çok efendi bana çok saygılıydı.ama nasıl güveneyim işte.güvensem açsam kalbimi öteki gibi olur diye korkuyorum.güvenmesem de evlilik öyle yürür mü?ipleri eline vermek istemiyorum ama bana yapılan gibi onu da süründürmek istemiyorum.evlilik nasıl yürür?

oooo allah verdiyse saydırmışsın siz ilişki yaşarken de bu üslupta mı iletşim kuruyorsunuz?

Onu da tanıdıktan sonra böyle oldu zaten.tanıdıkça çok sevdim.sevgimi belli edince de gevşeme oldu.şimdi bunu da tanısam evlilik olursa o zaman sevgimi belli etcem tabi kocam olacak ama o zaman bu da öteki gibi salarsa kendini?zaten evliyim derse?ben sevdiğime onu sevdiğimi söyleyemeyecek miyim yani?

Ya erkeklerin de bu usluptaki bi kiza bayilacagini sanmiyorum. Sen bi sure uzak dur erkek milletinden

Orası da öyle tabi.ben şimdiki çocuğa güven sorunum var biraz dedim.karşılıklı anlayışlı olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum dedi

Yanı evliliğe inancım yok pek,güvenemiyom dedim .o da öyle dedi

Zamana bırakın. Çok büyük bir darbe almamışsınız ki bu derece güven sorunu yaşıyorsunuz kendinizle.
Tanımak için zamana bırakın evliliğin acelesi yok.
Güvenemiyorum güvenemiyorum diye beynini bulandırmayın görüştüğünüz kişinin.
Kendiniz gibi olun zaten karşınızdaki iyi biriyse bu iyi niyetinizi suistimal etmeyecektir.

[QUaslınfaggieee, post: 41792324, member: 175823"]Zamana bırakın. Çok büyük bir darbe almamışsınız ki bu derece güven sorunu yaşıyorsunuz kendinizle.
Tanımak için zamana bırakın evliliğin acelesi yok.
Güvenemiyorum güvenemiyorum diye beynini bulandırmayın görüştüğünüz kişinin.
Kendiniz gibi olun zaten karşınızdaki iyi biriyse bu iyi niyetinizi suistimal etmeyecektir.
[/QUOTE]
Ya aslında bu ilk çocuk çıldırttı beni.ona olan hislerimi azaltmaya çalışıp kendimi ondan ayrılmaya zorlamam 2 senemi aldı.o zaman da seviyodum hala.ama onunla bu sekilde de ilerlemezdi.daha fazla üzülmemek için sonunda kesin ayrıldım.1 senedir de bi daha geriye bakmamaya zorladm kendimi.az çok oldu çok şükür.şimdi yine aynı şeyleri başkasıyla yaşamaktan korkuyorum.her zaman çok seven taraf daha çok kırılıyo.karşımdakine tam güvenmesem ona haksızlık olur bu sefer.herkes aynı değil sonuçta.güvensem de nasılsa cepte muamelesi görmek istemiyorum.orta yolu nedir ki bunun?

1sene unutturdumu ki yoksa icinicde kucukte olsa biyer onun canını mi yakmak istiyorbence ilk once bunu sorun kendinize

Mesela ben öyle çok masraf yapmayı seven biri değilim.evlendiğimde eşimi zorlamak istemem de maddi açıdan.ama gel gör ki evliliklere baktığımda (erkeğin maddiyatı olmamasına rağmen )hep isteyen kadın el üstünde tutuluyo.evine eşine dikkat eden fedakar kadınların emekleri görülmüyor hiç.illa kıymet bilineyim diye benim de mi isteyen kadın olmam lazım?

E="melis aslan, post: 41792498, member: 692510"]1sene unutturdumu ki yoksa icinicde kucukte olsa biyer onun canını mi yakmak istiyorbence ilk once bunu sorun kendinize[/QUOTE]
Benim canımı çok yaktı.intikamımı aldım zaten .o şimdi perişan .sadece üzülüyorum ona.o da eskisi olduğu için değil.sadece bi insanın o durumda hayatını yaşamaya çalışmasına üüzülüyorum. Ama eden bulur o yüzden çok takmamaya çalışıyorum.ben o haldeyken kim acıdı bana?kim üzüldü bana?kimse.ben de kimse için kendimi üzmek istemiyorum

Neden bütün erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz ? Geçmişte o insanı tanımasaydınız yada şöyle söyleyim geçmişte yanlış insanlar tanımasaydınız karşınıza doğru kişi çıktığında onun doğru insan olduğunu nasıl anlayacaktınız ? Ne yaşandıysa yaşanmış,bitmiş. Geçmişte yapılan hatalar gelecekte doğru adımlar atılması için gerekli bence.Ne demişler ? Bir musibet bin nasihattan iyidir.Yeni tanıştığınız insana şans vermelisiniz.Bütün soru işaretlerini ve problemleri geride bırakın.Geçmişten aklınızda kalan tek şey yapmamanız gerekenler olsun.Çıkardıgınız dersler mutlaka olmuştur. O dersler ile geleceğinizi şekillendireceksiniz.İçinizden geldiği gibi davranın.Kaybederim korkusuyla veya tamamen umursamaz hareket etmeyin.Kafanıza takılan her şeyi sorun.Elinizdeki kuşun ne serbest kalıp uçmasına fırsat verin nede boğulup ölmesine...Dilerim her şey güzel olur.Hakkınızda hayırlısı...

Anlattığınız ilişkinizdeki sorun sevdiğinizi göstermeniz değil ki, siz ilişki yaşarken birey olduğunuzu unutmuşsunuz, tüm saygısız tavırları içselleştirip duygusal yoğunluğunuzla mantığı devre dışı bırakmışsınız. Böyle olunca da karşı taraf için özne değil nesne olmuşsunuz.

Bu yeni görüştüğünüz şahıs konusunda da unutmayın ki her insan aynı değildir, tanışıp görüştünüz diye evlenecek değilsiniz değil mi? Kendinize zaman verin, kendi hatalarınızı da özeleştiri yaparak farkedersiniz böylelikle, edindiğiniz tecrübeleri de göz önünde bulundurularak seçimlerde bulunursunuz çok daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…