erkeklere hediye

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
meraba arkdaşlar ben sevdigime hediye almak istiorum ama bence acemiyim onai lk gümüştesbih almıştım oda bana saat şimdi bişey almak istiorum ama ben öle parfüm kazak pantol şapka faln gibi şeyler sevmiorum kalııcı daha hoş şeyler istiorum.
aklıma şu geldi bi hediye kutusu bulup içine gül yapraklarıyla süslesem doluca doldursam şöyle daha sora içine bizim resmimizi çerçeve yaptırıp koysam ve küçük notlar yazsam içine daha sora ne oalbilir başka:bulamıorum biraz fikir verirmisiniz ama böle daha hoş şeylerle!:enbuyukkk:

Ne kadar romantik düşünsende o hediyeler sadece bir köşde kalıyor malesef erkekler genelde işlerine yarayan kullandıkları zaman zevk alacakları şeylerden hoşlanırlar.
Ben eşime kazak kalpyastık yaptım balık fanusta ikimiz misali tabii bunları çıkarken yaptım vs vs vs en hoşuna giden ps oyunu olmuştu hala saklar:) Eğer böyle zevkleri varsa çok daha memnun olacaktır emin ol.Takımının formasıda bir alternatif.Romantik olsun istiyorsan gülle dolu bir kutuda ver ama erkekler çiçekleri kadınların alması gerektiğinde hem fikir sen sevimli küçük bir oyuncakla süsleyebilirsin ama...

evet ben benim düşündügüm bi hediye alsam çok hoşuma gider öyle şeyler seviorum mesela bikıza en hoş hediye bebek patigi patigin iplerine sarılı yüzük hehe:)çok hoş yaa benim bile alasım gelio valla

çikolata da koy canım ben öyle bişe düşünüyorum.şimdi asker ya benimki hediye alsam da kullanamıcak orda doya doya.resimlerinizi kalpler falan kesip notlar yazıp süsleyebilirsin.benim fikrim buu yaptım bile hatta gelince vericem inşallah:asigim:

ne güzel ya böyle kutunun içinemi koydun kız resmi çekip koysan buraya ya veya özelden yazsan fikir ver bana ikimizde asker yolu beklioz:)

ne güzel ya böyle kutunun içinemi koydun kız resmi çekip koysan buraya ya veya özelden yazsan fikir ver bana ikimizde asker yolu beklioz:)
canım daha bitmedi notlar falan yazıcam kalpler kestim kırmızı kağıtlardan
kalp kutuda çikolata alıcam gelmesine yakın alım dedim
daha 35 günümüz var:asigim:
resimlerimizi çıkarttırdım üzerine küçük kalpler yapıştırdım yazılar falan yazıcam
böyle işte taslak halinde duruyo henüz ama kutuyu alsam biter yanii
umarım fikir olmuştur sana canım :1hug:

erkeklere hediye almak çok zor ya.. mafoldumben

kalpli kutu içine çikolata bir aspirin bir de saat.. çikolataya hayatıma tat ve renk kattıgın için aspirinin üstüne arada bir başını agrıttıgım için.. saatin içinede zamanıma deger ve önem kattıgın için yazılı notlar... bunu bi sitede okudum ve cok hoşuma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…