Erkeklere hediye almak mesele

poinepa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
114
0
Merhabalar hanimlar, subat ayinda 1. Yilimizi dolduracagiz erkek arkadasimla. Hediye konusu haric birbirimizi cok iyi taniyoruz hatta o beni şaşirtacak derecede iyi taniyor. Yedigim yemekten tutun hangi renk goz fari surmeyecegime kadar. Hatta bugun annem erkek arkadasim yemek yiyorduk ikisine de en sevdigim sebze yemegini sordum. Annem bilemedi sevgilim bildi ( soyledigi o yemegi yaninda hic yemedigim halde bildi) eskiden kiyafet konusunda uyusmuyorduk.. topuklular elbiseler falan giymemi bekliodu sanrm. Bende cok susluyumdur ama kiş ayinda kusura bakmasinlar incecik seyleri giyip cikamam.. Neyse iste beni boyle elestiriodu falan aradan zaman gecti ben şıkır şıkır giyindigimde bana karismaya basladi. Once gosterise duskunlugu vardi acikcasi ama 2ay sonra gecti bu durum. Ciddi anlamda bi kez kavga ettik, Allah bozmasin kirilsakta uzulsekte sabaha aksama hatta 10 dkya unutmus oluyoruz. İnsallah seneye nisanimiz olcak benim okul bir kac dersten uzadi. İnsanlara hediye konusunda akil veren ben sevgilime hediye alamiyorum. Cok dusundugum zaman begenmeyecegi bi hediye aliyorm. Ben o begenmeyince anliyorum ama o kullanmamazlik yapmaz asla. sevgiline klip hazila puzzledan fotografinizi koy gibi seyler basit geliyor artik herkesin bildigi seyler. İlk ciktigi zamanlarda guzeldi tabi. Kiyafeti de var eksigi yok. Ben kendi el emegimle bise yapmak istiyorum. Ancak yetenek sifir maalesef. Bana bi keresinde atki yapsan nasil mutlu olurum demisti. Cok denedim ama yapamiyorum. Enlemesine dikdortgen bir tabloya alt fona rastgele renkler kullanip (bjklli siyah beyaz olabilir) uste de kabartmadan bizi yansitan biseler yapim diyorum. Of cok mu basit olur? En kotu yanı da sevgililer gununden 15gun once yildonumumuz olmasi . Yani 2 hediye alacagim. Dogumgununu 1ay onceden dusundm planladim ama istedigim gibi olmadi. O benim neyden hoslanacagimi iyi biliyor ozellikle yildonumu icin aklinda bir supriz var. Benim tum gunum ise begenmedi istesigim gibi olmadi hediyem suprizim dieyerek gececek yine :KK43: erkeklere supriz yapmak mesele cidden.. Yeni sezon bjk formasi almistim girdigimiz magazada bir ona cok mutlu oldugunu cocuk gibi heycanindan anladim :)

Canım ben ilk dogum gununde dolce gabbanadan pantolon ve gömlek fredden de ayakkabı armaniden de kemer almıştım .2. dogum gunune de sadece bot aldım armaniden sevgılıler gunune de parfum almıştım hep . Hiç bende beceremem oyle el emegı vs ama sevgililer gunune değişik birşey alıcam benim ki acaip ızgara et turu seyler yapıyor çok sevıyor yemek yapmayı o tarz da onunla ilgili birşey alıcam bı gun laf arasında gecmıstı ıstedıgı bırsey var onu alıcam :) sende konusmalarınızı bı hatırla belkı bıseyler cıkar

Canim ben ilk ayimizda sevgilime kalpli kutulardan almistim kendisi jelibonu cok sever diye icini jelibon doldurmustum bi kutunun icinde reno kartonlardan kalpler kesip notlar yazmistim gerci artik hazirlarida var ama ne derece sevgimi anlatir diye kendim yazdim notlari bayilmisti hatta goren herkes jelibonlarini yemisti:) daha sonra kurabiyeler yapip sekilli ustune glazurle kaplamistim adimizi falan yapmistim o da cok tatliydi atkida ormeye calismistim ama oyle bi renk yun bulmusumki ip bitti ve devamini bulamadim atki kisacik olmstu ama verdim rezil oldum ama pes etmedim simdi tabi 2.5 sene oldu eskisi gibi dert etmiyoruz bunlari alicilari acim tutuyorum begendigi biseyi kafama yaziyorum beyin bedava:)))

Canım ben ilk dogum gununde dolce gabbanadan pantolon ve gömlek fredden de ayakkabı armaniden de kemer almıştım .2. dogum gunune de sadece bot aldım armaniden sevgılıler gunune de parfum almıştım hep . Hiç bende beceremem oyle el emegı vs ama sevgililer gunune değişik birşey alıcam benim ki acaip ızgara et turu seyler yapıyor çok sevıyor yemek yapmayı o tarz da onunla ilgili birşey alıcam bı gun laf arasında gecmıstı ıstedıgı bırsey var onu alıcam :) sende konusmalarınızı bı hatırla belkı bıseyler cıkar

Cevabınız için teşekkürler. Bende Armaniden gömlek almak istiyorum ama bir dolu gömlek var. Daha once deri kemer ve cüzdan aldım desa ve quick silver dan ama başarılı olamadım sanırım bu konuda :KK43: Adana da Armanide tek bir yerde satılıyor orda da çeşit yok... Kaşe kaban istiyor sanırım onu alacam ama el emeği bişe yapsam daha da mutlu olurdu :) Ben arada hediyeler alıyorum özellikle işine yarayacak yılbasında kırmızı boxerından tutun termal içliğine kadar hihih :) Ama supriz yapmak cok baska bişe :KK43:

Canim ben ilk ayimizda sevgilime kalpli kutulardan almistim kendisi jelibonu cok sever diye icini jelibon doldurmustum bi kutunun icinde reno kartonlardan kalpler kesip notlar yazmistim gerci artik hazirlarida var ama ne derece sevgimi anlatir diye kendim yazdim notlari bayilmisti hatta goren herkes jelibonlarini yemisti:) daha sonra kurabiyeler yapip sekilli ustune glazurle kaplamistim adimizi falan yapmistim o da cok tatliydi atkida ormeye calismistim ama oyle bi renk yun bulmusumki ip bitti ve devamini bulamadim atki kisacik olmstu ama verdim rezil oldum ama pes etmedim simdi tabi 2.5 sene oldu eskisi gibi dert etmiyoruz bunlari alicilari acim tutuyorum begendigi biseyi kafama yaziyorum beyin bedava:)))

hahaha çok iyi ya :) Aşkım benim istediği şeyleri hiç söylemez ki alırım diye çaktırmaz gider kendi alır bir kaşe kaban istiyor onu da bulamadı diye almadı.. Hakim yaka istiyor Adanayı delik deşik etcem bulurum inşallah.. Kurabiye cok güzel fikir kalpli yapıp üstüne şeker hamuruyla ismimizi yazabilirim sanırım, pasta yemek konusunda iyiyim çok şükür :)

Pastadizayn diye bi site var bende ordan siparis ediyorum ne lazimsa geliyo kapida odemeside var yaptiktan sonra fotorafini paylas bizde gorelim :))

Kızlarr Emporio Armaniden saat aldımm buraya fotograf yüklemeyi bilmiyorum googledan bakabilirsiniz AR1400 yazarsanız çıkar :) Tam istediği saat bu ve 1.500 lira değerinde ama ben yurtdısından sipariş verdim 450 Tl ye mal oldu ve orjinal ürün. Çok heycanlıyımm yıldonumumuze yetişmicek sanırım ama inşallah 14 subata yetişirrr dua edin aksilik çıkmasın. Yıl dönümünde hediye almicaz supriz yapalım sadece diye anlasmıstık ama sanırım o alacak gibi bende bişiler yapmaya calıscam bakalım :) Keşke biraz daha param olsa hakim yaka kaşe kaban istiyordu onu başka zaman artık :)

Canimm bizimkide armani saat istiyo 5410 diye bi modeldi galibaa bana sitenin linkini verebilirmisin ozel mesaj atamiyorum :) gule gule kullansin insallah senleyken yavas yaninda yokken hizli gecsin zaman :)

mydays die bi site var muhakkak incele.. ralli yapabilir uçak kullanabilir offroad vs.. bir sürü aktivite var.. harika seçenekler var. benimde nişanlımn doğum günü var yakında oradan güzel planlarım var:))

kendin birşeyler yapmak istiyorsan da.. tüm fotolarınızı çıkar ve arkadalarına tarih ve o güne dair hissettiklerini, yaptıklarınızı yaz albüme koy ve hediye paketi yap güzelce.. ben bunu erkek arkadaşıma yaptım 2 sene önce.. hem kalıcı hemde harika bir hediye.. bir heiyeyi hazırlarken ancak bu kadar zevk alınır:))

Canimm bizimkide armani saat istiyo 5410 diye bi modeldi galibaa bana sitenin linkini verebilirmisin ozel mesaj atamiyorum :) gule gule kullansin insallah senleyken yavas yaninda yokken hizli gecsin zaman :)

Ya canımm amin aminnn :) AR5410 yok sanırım :) armaniwatch4u. com die site , ürün İtalyan malı mekanizması japon malı biliyorsun. Ama üretimi Çinde her marka gibi. Ama önce bir ben alayım ondan sonra sana msj atarım ürünün orjinalliğini teyid edince olur mu :)

mydays die bi site var muhakkak incele.. ralli yapabilir uçak kullanabilir offroad vs.. bir sürü aktivite var.. harika seçenekler var. benimde nişanlımn doğum günü var yakında oradan güzel planlarım var:))

Siteye girdim şuanda bulundugum sehire uygun bir aktivite olursa super olurr çoook teşekkürler :)

kendin birşeyler yapmak istiyorsan da.. tüm fotolarınızı çıkar ve arkadalarına tarih ve o güne dair hissettiklerini, yaptıklarınızı yaz albüme koy ve hediye paketi yap güzelce.. ben bunu erkek arkadaşıma yaptım 2 sene önce.. hem kalıcı hemde harika bir hediye.. bir heiyeyi hazırlarken ancak bu kadar zevk alınır:))

İnan ki ben de düşündüm öyle ama fotograf çekmeyi fln da severim ancak onunla gecirdiğim hiç bir zaman fotograf aklıma gelmiyor :KK43: Toplasan 10 tane fotograf vardır farklı zamanlara ait. Onu ancak seneye yaparım gibi görünüyor teşekkür ederim fikir için cnm :)

Ya canımm amin aminnn :) AR5410 yok sanırım :) armaniwatch4u. com die site , ürün İtalyan malı mekanizması japon malı biliyorsun. Ama üretimi Çinde her marka gibi. Ama önce bir ben alayım ondan sonra sana msj atarım ürünün orjinalliğini teyid edince olur mu :)

modelini kafadan atmısım 5890mış nası bi sallama yetenegim varmıs sasırdım bende :) allahtan resmini cekmiştim :) tissot t touch bide armani 5890 arasında kararsızlık yasıyoruz :) ne malıysa ne malı valla hiic anlamam o işlerden insallah orjinal cıkar valla sahteyse senın adına cok üzülürüm :KK25:

X