erkeklerden umudu kesmemek gerek çünkü...

fatto

DÜNYAYI KURTARAN KIZ
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.788
8
...çünkü sette bi erkek oyuncuyla sohbet ediyordum...bana eşini çok sevdiğini söledi ve eşiyle çekildikleri fotoğrafları göstermek istedi...ben de olur dedim...ama gördüğüm fotoğraflar beni ööle şaşırttı ki anlatamam...fotoğrafta eşim dediği yanındaki kadın hiç abartmıyorum 100 kilo vardı...şaşkınlığımı farketmiş olcak ki hemen anlatmaya koyuldu...''eşime aşık olduğumda kendisi tam 123 kiloydu...kişiliğiyle etkiledi beni...şimdi zayıfladı ama...95 kilo şu anda...'' o bunları anlatırken benim de aklımdan şunlar geçiyordu...

erkeklerden umudu kesmemek gerekmiş demek ki... :1rolleyes:

bi erkekten beklenmicek bi davranış...gözümle görmesem inanmazdım... fisfisfis

Kesinlikle umudu kesmemek lazım...

Sevdirmeyi bilicen kendini gerisi kolaytatlicadiarzu

Önce sevdiricen:icecream:

Hani derler ya

Adamı sevdiren ahlaktır huydur...

Bu şekild ekendini sevdiricen jeyyar

arkaşıma katılıyorum. Ne güzeller var ama huy olmayınca adam kaçıyor. Ben de bir söz biliyorum; Bir erkeği elde etmek için güzellik yeter ama onu elde tutmak için güzel huy gerekir.

Bak senin söylediğin sözde güzelmiş canımŞeniz

gercekten sasirdim ama demekki hala bi ümit war kadinlari icinyerimsenibena.s

önemli olanın kilola değil
insanın yüreğindeki sevgiyi hissedebilmek olduğunu arkadaşın çok güzel kanıtlamışa.s
tebrik ediyorum onu

sevgilera.s.

umuduu kesmemk gerek diosunuzdaa ben cdden mrk ediormm sabreden derwsi muradınaa eriomu yoksaa aclıktan geberiomuuuu misali????

üff 123 kilo nedemek yaaa helal olsun ne denirkiii

kendisini de bi görseniz, gayet fit bi insan...fiziksel olarak dağlar kadar fark var aralarında... a.s

umuduu kesmemk gerek diosunuzdaa ben cdden mrk ediormm sabreden derwsi muradınaa eriomu yoksaa aclıktan geberiomuuuu misali????

böyle bi durumda umut hala var demek oluyor galiba...ama oturup beklemek de olmaz...biraz şanslı olmak gerekiyor galiba... sırnaşık şey

Önce sabredip alıstrmalımı kendine yoksa huylu huyundan wasgecmess deyip cekip gtmelimii???

hmmm...bu duruma bağlı sanırım...mesela eğer aldatıyorsa bunun oturup da düşünülecek bi yanı yok, ama eğer biraz odunsa mesela iki çift güzel laf etmek aklına gelmiyorsa bu konuda emek harcanabilir...a.s

hmmm...bu duruma bağlı sanırım...mesela eğer aldatıyorsa bunun oturup da düşünülecek bi yanı yok, ama eğer biraz odunsa mesela iki çift güzel laf etmek aklına gelmiyorsa bu konuda emek harcanabilir...a.s

Ewlilik durumu sözz konuysa bende senn gbi düsünüorm ama bekarken yapmayan erkek warmıı sence??aldatmaa derken tek gecelk iişkden bahsediormm

Ewlilik durumu sözz konuysa bende senn gbi düsünüorm ama bekarken yapmayan erkek warmıı sence??aldatmaa derken tek gecelk iişkden bahsediormm

erkekler güvenimizi o kadar sarsmış ki onlar hakkında iyi bişey düşününce bile kendini saf sanıyor insan ama mutlaka güven sarsan erkekler kadar güvenilecek erkekler de vardır ama onlarda her yerde yetişmiyor maalesef...oturup beklemek saçma tabiki dediğim gibi kader kısmet... a.s

X