Erkeklerden iğreniyorum.

Şu yorumu okuduğumda aklıma Nevin Yıldırım ve Çilem Doğan geldi. Nevin Yıldırım kendisine tecavüz eden erkeği, Çilem Doğan da kendisini fuhuşa zorlayan eşini ne yazıkki adalet işlemediği için öldürdü. Nevin Yıldırım bundan dolayı (özsavunma hakkını kullanmaktan) müebbet hapis cezası aldı ne yazık ki. Tacizciler, tecavüzcüler hemen salıverilirken malesef tecavüzcüsünü öldürmek zorunda kalanlar kadınlar çok ağır bedeller ödüyor. Örneğin geçenlerde trans aktivist Kemal Ördek 'e tecavüz edenlerin serbest bırakılması gibi, daha bir çok örnek var bu konuda...

Adam çocuklarının gözü önünde 17 yıllık eşini döverek öldürüyor. 1 yıl yatıyor sadece ya. 1 yıl !!! Ama kadın kendisine tecavüz eden adamı öldürdü diye ömür boyu. Adalet kadınlardan yana değil bu ülkede. Artık kadının değil erkeğin beyanı esas. Tecavüzcüler serbest bir de dışarda mahkemeye taşınmayan kim bilir daha ne kadar tecavüz olayı var. Çok vahşi , iğrenç olaylar duydum. Kemal Ördek'i polisler tecavüze uğramadığına ikna etmeye çalışıyor bir de. Yargı son derece eril. YArgı kadın ve lgbt düşmanı. Kalemleri elimize almamız lazım. Sessiz kalmamamız lazım.

Sesini cikarman gerekiyor boyle olaylarda tamam dogru da ben konu sahibine katiliyorum ve eminim ki orda adami rezil etme niyetine girse kimse destek cikmaz, herkes kizin huzurlarini bozdugunu dusunerek cık cıklar... Ben hem sapik erkeklerden hem de duyarsiz insanlardan nefret ediyorum. Boyle bi tacize ugrayan birini gordugumuzde kiza destek olmaliyiz, iste o zaman bakalim bu pislikler ulu orta bisey yapabiliyor mu?

Erkek adalet sadece slogan değil Türkiye'nin gerçeği aynı zamanda. Oruç tuttuğu , namaz kıldığı, cami yaptırdığı için iyi halden indirim alanlar, kamu görevlisi diye ceza almayanlar saymakla bitmez. Kadın dayanışması gerek tek çözüm budur. Buda ancak deneyim paylaşımı ve bilinç yükseltme sayesinde mümkün sanıyorum.

nefret ediyorum bu tür heriflerden.. Bende iftara gidecekken tramvayda adamın teki oturdu birde yayıla yayıla. neyse dedim cama kaydım baktım iyicine geliyor. kulaklığı çıkardım bir hışımla nasıl bir oflama ve adama bakışım var bilmiyorum ama. korkmuş olmalıki iyicene kaydı yana doğru. birde arkadaşıyla pis muhabbetleri vardı. oğlum xxxx(kızı) çağırda iftara gidelim. hem bahane olur onada kitleriz bir güzel hesabı. önce söyleme sonra kitleriz. bu tür gurursuz şeyler konuşuyorlardı. dedim sizin erkekliğinize... böylelerini rezil etmek gerekiyor.

Keşke susmasaydınız ama sizin suçunuz yok, suç aslında orada tepki verirseniz yalnız kalabileceğinizi düşünmenizdir, sizin böyle düşünmenize neden olan duyarsız insanların fazlalığıdır. Ben tacize uğrayan bir kadını gördüğümde ortalığı ayağa kaldırırım bana yapılması gerekmez. Her kadın bunu yapabilse susan erkekler de destek verir ve bu şerefsizler tacize yeltenemez ama nerdee.

Terbiyesiz ahlaksız pislik ya...
Keşke bağırıp rezil etseydin uzak durur musunuz çekilir misiniz rahatsız ediyorsunuz beni diye yüksek sesle imalı ve sert bir şekilde.
Ama oyle bir şey olduğunda insan telaş edip utanıyor ve oradan kaçmak istiyor hemen
Şimdi şöyle yaparım böyle yaparım diye düşünsek de taciz anında panikleyip utanıyoruz ve zaten bu gibi sapıklara da cesaret veren bu. cesaret edip tepki göstermek lazım öyle yapınca devam ettiremezler

Bu tür olayların tek sebebi devletin bu tür suçlara yetersiz ceza vermesidir.lise yıllarımdan bir örnek vereyim sizlere. Sınıfta en arka sırada oturan şerefsiz mast yapıp bi önünde oturan kızın sırtına ve cantasına bosalmıştı.kız fark edince cingar çıkarttı.çocuğa verilen tek ceza ise başka okula sürgün edilmek oldu.en acısı ise ailesi mahkemelerle uğraşamayız diye pislikten şikayetçi olmadılar

Kadinin kadini korumasi gerekiyor orda belki de destek cikmazlar diye korktum bi de adam baya büyük iri yapili ben küçücük insanlar ciddiye almaz diye korktum. Konu güzel oldu kadınlar içlerini döktü en azindan bunlari okuyup kendi başlarına boyle bir şey geldiğinde veya birini gördüklerinde kendi cinslerini savunmayi bir kere daha hatırlayacaklardir diye umuyorum. Gerçi Ozgecan olayindan sonra dahi hala bu tur sapikliklar olduğunu görüyorum ya.... Bir ülkede duygular ne kadar bastirilirsa birşeyler ne kadar yasaklanirsa o ülke o kadar sapkin hale geliyor iste. Neyse.....

Başka bir kadına yapılan kötülük kendine yapılmış gibi davranabilen kadınlar çoğalıyor, umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ama yaşarsanız da etrafta başka kadınlar varsa korkmayın çıkarın sesinizi.

Su ulkede tecavuze ugramadan bu yasa gelme ihtimali buyuk ikramiyenin bize vurma ihtimalinden daha dusuk.
Ordege hallenen, damacanaya cinsel istek duyan bir ulkeden bahsediyoruz.
Bence ses cikarsaniz herkes film izler gibi size bakardi.
Tv de izlemissinizdir yol kenarinda genc bir adam kalp krizi gecirerek oldu millet donup bakmadi bile.
Tepkisiz insanlar toplulugu olduk biz.

yeni duydum ve inanamadım. hala şoktayım. vatandaş, komşusunun keçisine kadar düşmüş. hem de bir defa değil. bu kadar aciz işte bunlar. tiksiniyorum.

Ben buna benzer olayın daha fena olanına denk geldim.Şehrin merkezinde avmnin karşsnda yer alan kalabalık sokakta kış günü kaldırımda durduk arkadaşlarla işte otobüse mi binsek yürüsek mi diye konuşuyoruz. Sonra baktım adamın biri bize tuhaf tuhaf bakıyor. Arkadaşların arkası dönüktü farketmedi sonra ben Kafamı kaldırdım bir de ne göreyim . Size göstermek istediği videonun gerçeğini yapıyor.(bir yanına defter koymuş kapatıyor güya arabaların geldiği taraf görmesin diye).Kızlar hemen buradan gidelim dememle kaldırımın ortasına kusmam bir oldu. Tek ben mi gördüm o sapığı başkası görmedi mi niye kimse tepki vermedi bilmiyorum Ben kendime gelip söyleyene kadar adam çoktan kaçmıştı.Uzun bir süre tüm erkeklerden nefret ederek dolaştım etrafta. Çok iyi anlıyorum sizi. Böyle sapıkları toplum içine almayacaksın. Kesin böylelerinin eşi çocuğuda vardır yazık o aileye böyle bir babaya eşe sahip olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…