- 19 Mayıs 2015
- 455
- 451
- 36
-
- Konu Sahibi Shiningstars
Sessiz kalmamak lazım böyle durumlarda. Bu pisliklere bu cesareti veren de bu zaten. Evet bizim millet artk çok duyarsız sokak ortasında adam sevgilisini dövüyor onlar izliyor. Bir de övmezler mi Türk insanı böyledir , şöyledir. Hiç bir şey değil Türk insanı.
Bence bizim savunma sporları öğrenmemiz lazım. O pozisyonda o adam çok rahat dövülürdü yani. Hatırlarsanız bir boksçu kız adamın tekini tek yumrukla yere sermişti. Biz de yapabiliriz. Yapmalıyız da çünkü artık hak hukuk bizim için bir şey yapmıyor.
Şu yorumu okuduğumda aklıma Nevin Yıldırım ve Çilem Doğan geldi. Nevin Yıldırım kendisine tecavüz eden erkeği, Çilem Doğan da kendisini fuhuşa zorlayan eşini ne yazıkki adalet işlemediği için öldürdü. Nevin Yıldırım bundan dolayı (özsavunma hakkını kullanmaktan) müebbet hapis cezası aldı ne yazık ki. Tacizciler, tecavüzcüler hemen salıverilirken malesef tecavüzcüsünü öldürmek zorunda kalanlar kadınlar çok ağır bedeller ödüyor. Örneğin geçenlerde trans aktivist Kemal Ördek 'e tecavüz edenlerin serbest bırakılması gibi, daha bir çok örnek var bu konuda...
Adam çocuklarının gözü önünde 17 yıllık eşini döverek öldürüyor. 1 yıl yatıyor sadece ya. 1 yıl !!! Ama kadın kendisine tecavüz eden adamı öldürdü diye ömür boyu. Adalet kadınlardan yana değil bu ülkede. Artık kadının değil erkeğin beyanı esas. Tecavüzcüler serbest bir de dışarda mahkemeye taşınmayan kim bilir daha ne kadar tecavüz olayı var. Çok vahşi , iğrenç olaylar duydum. Kemal Ördek'i polisler tecavüze uğramadığına ikna etmeye çalışıyor bir de. Yargı son derece eril. YArgı kadın ve lgbt düşmanı. Kalemleri elimize almamız lazım. Sessiz kalmamamız lazım.
Kadinin kadini korumasi gerekiyor orda belki de destek cikmazlar diye korktum bi de adam baya büyük iri yapili ben küçücük insanlar ciddiye almaz diye korktum. Konu güzel oldu kadınlar içlerini döktü en azindan bunlari okuyup kendi başlarına boyle bir şey geldiğinde veya birini gördüklerinde kendi cinslerini savunmayi bir kere daha hatırlayacaklardir diye umuyorum. Gerçi Ozgecan olayindan sonra dahi hala bu tur sapikliklar olduğunu görüyorum ya.... Bir ülkede duygular ne kadar bastirilirsa birşeyler ne kadar yasaklanirsa o ülke o kadar sapkin hale geliyor iste. Neyse.....Keşke susmasaydınız ama sizin suçunuz yok, suç aslında orada tepki verirseniz yalnız kalabileceğinizi düşünmenizdir, sizin böyle düşünmenize neden olan duyarsız insanların fazlalığıdır. Ben tacize uğrayan bir kadını gördüğümde ortalığı ayağa kaldırırım bana yapılması gerekmez. Her kadın bunu yapabilse susan erkekler de destek verir ve bu şerefsizler tacize yeltenemez ama nerdee.
Başka bir kadına yapılan kötülük kendine yapılmış gibi davranabilen kadınlar çoğalıyor, umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ama yaşarsanız da etrafta başka kadınlar varsa korkmayın çıkarın sesinizi.Kadinin kadini korumasi gerekiyor orda belki de destek cikmazlar diye korktum bi de adam baya büyük iri yapili ben küçücük insanlar ciddiye almaz diye korktum. Konu güzel oldu kadınlar içlerini döktü en azindan bunlari okuyup kendi başlarına boyle bir şey geldiğinde veya birini gördüklerinde kendi cinslerini savunmayi bir kere daha hatırlayacaklardir diye umuyorum. Gerçi Ozgecan olayindan sonra dahi hala bu tur sapikliklar olduğunu görüyorum ya.... Bir ülkede duygular ne kadar bastirilirsa birşeyler ne kadar yasaklanirsa o ülke o kadar sapkin hale geliyor iste. Neyse.....