Erkeklerden iğreniyorum.

Küfür az kalır ama benim de edesim geldi şu an. Ulan p... al o y.... k... da kendi g...ne s*k aşağılık o...ç... hayvan p... oğlu o...

Bende bunun organını gösteren versiyonunu yaşadım, o zamanlar lisedeydim, küçük bir yerde olunca adamı tanıdım da, babamlara söyleyip adamdan şikayetçi olmuştuk. İnsanlar sürekli neden şikayetçi oldunuz ya gelip sana bir şey yaparsa diye korkutmuşlardı beni. Yaşım küçük olduğundan kamu davası açılmıştı, seneler sonra dava sonuçlandı ve 4 yıl hapis cezası almıştı. Başka kimselere de gösteriyormuş meğerse. Diyeceğim o ki korkmamak lazım, bunlara susuldukça devam ediyorlar.

keşke bağırsaydın. bir de dikkatli olmak yukarıdan bakarken göğüslerin görünmeyeceği şeyler seçmek lazım. otobüste oturan bayanların yanında ayakta durup telefona bakıyormuş gibi yapıp kadınların göğüslerini bacaklarını çekiyorlar

Ben böyle bir olayı yaşamıştım. Bana yapılmamıştı. Otobüste bir kadın ortalığı ayağa kaldırmıştı, kendisine yapılan bir teşhircilikten. Adam da kadını suçlu çıkarmaya çalışıyordu. Başka bir kadın(!), "Kapat çeneni, herkesi rahatsız ediyorsun. Seni dinlemek zorunda mıyız? Napalım yani?" diye kadını susturdu. Adamın kendini aklamasına gerek dahi kalmamıştı.

Böylesi durumlarda en iyi yolun, telefonun kamerasıyla onun telefonunu ve yüzünü çekmek olduğunu düşünüyorum. Anlık bir şey bu. Sözümüze kimse inanmıyor maalesef.

Fakat, gelin görün ki o an akıl donuyor. Maalesef.

Mübarek gün ne desem bilemedim
Geçmiş olsun
Aslında rezil etmek lazım ama kalıyor insan bazen öyle
Ya da zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkıyor sapıklar
Allah bildiği gibi yapsın bunları

Canım malesef böyleleri çok var. İzmirliler alsancak çimlerini bilirler. Erkek arkadaşımla orda otururken çaprazda duran adamın teki etrafa bakarak mastürbasyon yapıyodu bildiğin. Kalabalıktı zaten bir sürü insan vardı. Sorun çıkmasın diye erkek arkadaşıma çaktırmadan hadi kalk gidelim sıkıldım dedim. Düşün artık adam uluorta yerde gayet rahat pantolon önünü sıvazlıyor.

İste bi de bu duruma düşmek var. Yazik. O kadinin basina gelse napardi acaba... Yazik. Kendimizi korumak için bagirip cagirsak bi dert; ayni bu duruma dusebiliyoruz, susup kalsak bi dert; içimizde kaliyo onun bi tarafini yerinden sokup atmak kafasina cantayi geçirmek. En kötüsü de kendi cinsimizin bizi daha da korumasi gerekirken sus otur seni mi dinliycem demesi.... En çok da buna üzülüyorum.

bak şimdi bi tane daha denk geldim böyle bişeye. küçükken ayşegül okulda,ayşegül lunaparkta bilmem ne olurdu ya. hayatımda sürekli bi ekşın hakim ama bu sefer ki benle ilgili değil. bigün metrodayım durakta durduk ben vagondayım oturuyorum. dışarda üstü çıplak bi çocuk 20-22 yaşında arkasında da takım elbiseli prezentabl bi adam onun arkasında etekli sarışın bi kız koşturuyor. tesadüf ki olayın yaşandığı vagonda da bizim bi arkadaş varmış whatsapp ta guruptan yazdı hemen böyle böyle oldu diye "enee dedim ben de metrodayım". neyse bu 2li olupta birbirine bakan koltuklarda bu üstü çıplakla -tabi o zaman üstü çıplak değilmiş- prezentabl yakışıklı oturuyomuş. ayakta da o sarışın kız duruyomuş. bu çıplak çocuk telefonunu çıkarıp kızın bacaklarının fotoğrafını çekmeye başlamış. prezentabl yakışıklı da durumu farketmiş. telefonu elemanın elinden çekmiş bi bakmış cidden kızın fotoğrafları var. bak kız sevgiliside değil hee vagonda herhangi bi kız. orda kavga gürültü kopuyo bu alıp çıplağın kafasını cama dayayıp dövmüş olayı anlayan diğer adamlarda çocuğun üstüne çullanmışlar.çocuk o arada koşarken zaten tişörtü yırtılmışta çıkmış heralde. bu arkadaşın anlattığı kısım. devamıda benim vagonun önünde gerçekleşti bunlar koşuşturuyolardı. helal olsun dedik o yakışıklıya. yağuz delüğanlı tabi bunlar trajikomik dediğimiz sonu tatlı biten vakalar. Allah ım beterinden korusun.

Sinirlerimizin bozulduguyla kaliyoruz.
Nasil da rahat bir milletiz bu konuda ya!
Kiz isteyerek sevgilisinin elini tutsa ne laflar isitir, bütün mahalle, halk olaya karisir. Kiz kendi istegiyle sokak ortasi öpse bile sevgilisini amaaaaaan aman!
Ama bir baska erkek taciz ederse buna gik yok. Neden yahu, neden!
Namusumuza düskünsünüz ama erkekler isterse bizi istedigi gibi taciz edebilir. Ama biz istegimizle masumane el ele bile tutussak en agir laflari isitiriz.
Bir gün evlilik icin alisveristeydim kendi memleketimde gezerken bir adam yaklasti karsidan geliyordu. Herhalde adres soracak dedim. Tipi normal aile babasi dersiniz ya ondan. Kumas pantalon gömlek falan. Anlikti, egildi sacimi tuttu ve kokladi dibime kadar girdi. Ben donakaldim, sok oldu resmen sesim cikmadi. Bunu gören oradan gecen hic mi adam yoktu, vardi. Umurunda olmadi. Benim zaten aninda sinirim bozuldu. Yahu kimse de tutup lan pislik diye adama bir sey söylemedi ya! Anneme söyledigimde kimseye söyleme aman genc kizsin. Adim mi kirlenecek! Ne olacak. Taciz edilmek bile bize zarar, her türlü. Aman kimse duymasin. Lanet olsun böyle lültüre de düzene de.
Ne diyeyim ya ne diyeyim. Nedir bu kadinlari bu kadar ezdiginiz. Kadin kadina bile bu sekilde davraniyor bir de. Yaziklar olsun ya. Tüküreyim olmayan vicdaniniza.

alın size 3 vaka

vaka 1:
ortaokuldayız bir öğretmenimizle ufak çaplı bir geziye çıktık şehir merkezine biraz uzak bir piknik alanı. öğretmen, "benim işim var hadi eyvallah" diye gitti, biz kızlar da biraz takılıp şehre dönmek için dolmuşa bindik, kalkmasını bekliyoruz. dolmuş öyle bir açıyla duruyor ki en arkada oturan arkadaşım ve benim görebileceğim şekilde bir hasta ruh çıkarmış şeyini sallıyor.
ben çığlık kıyamet, delişmen arkadaşım kaptı piknik sepetinden ekmek bıçağını dolmuştan inecek şoför yetişti o arbedede ne oldu hatırlamıyorum. hasta ruh ortadan kayboldu dolmuş harekete geçti, sonra arkadaşın babası araştırmış adam güya deliymiş, tamam teşhircilik bir hastalık da pek inandırıcı gelmemişti deliliği... iyi travma yaşayıp erkeklerden soğumamışız şimdi ikimiz de evli çocuklu...

vaka 1-a : olaydan yaklaşık bir sene sonra Antalyada tatildeyim deniz kenarında tek başıma oturuyorum ailem uzakta, yine bir hastaruh geçiyor ordan beni görünce geldi biraz geride uzağıma oturdu sigara yaktı. ben tedirgin oldum. bir iki dk bekleyip ailemin yanına döneyim dedim. kalktım gidiyorum, adamın yüzüne bakmıyorum ama keşke yüzüne bakaydım. bir gördüm ki adam şortunun paçasından vücudunda en çok kanı toplayan en kıymetli varlığını kopasıca şeyini sergiliyor.
bu hastalık nasıl birşey ya bunları yaptıran güdü nedir nasıl bir beyin dejenerasyonudur bu???

vaka 2: bir ramazan günü şehrin en işlek caddesinde yürüyorum personel kimliği için fotoğraf çektireceğimden ötürü kıyafetimi çok net hatırlıyorum. gayet resmi bol bir kumaş pantalon, siyah kısakollu bir bluz saçlar düz makyaj sınırlı (kaldı ki mini etek büstiyer giysem ne olur?) abazanın birinin attığı laf "ramazan ramazan adamın orucunu bozduracaklar" !!!
ulan nefissiz, sen tuttuğun oruca oruç mu diyorsun şimdi???

vaka 3:
görgü tanığından alıntı:
dolmuşta yan yana oturan kadın ve erkek. Erkek kadının bacağını sıvazlıyor. Görgü tanığı bu ikisini çift zannederken kadın çığlığı basıyor. Erkeğe saydırıyor ve şoföre erkeği dolmuştan atmasını söylüyor. Şoförün cevabı "ben ne bileyim senin adama iftira atıp atmadığını? çok rahatsız olduysan sen in" !!!!!
tacize uğrayan kadın ve görgü tanığı abla dolmuştan birlikte iniyorlar, kadın dakikalarca ağlıyor görgü tanığı kadını dükkanına getirip zor sakinleştiriyor.
(bu olayda şoförle sapık arasında bir tanışıklık bir danışıklı dövüş olduğundan şüphelendim ama belki de sadece kanı bozuktur şoförün)

düzelmezzzz bu ülke düzelmezzz
bu yaratıkları bu günlere getiren zihniyet ölmedikçe bu böyle sürer gider...
çocuklarımız torunlarımız kurtulsa bari (((

iğrenç pislik ya yıkacaksın ortalığı rezil olsun şerefsiz ki bi daha böyle bişey yapcaksa 2 kere düşünür! beyinsiz mahluk ay ben burda çıldırdım resmen keşke geçirseydin çantanı kafasına!

Ben olsam orayı ayağa kaldırırdım.Emin ol durup izlemek yerine üstüne saldırıcak adamlarımızda var hala etrafta çok şükür.Bi linç herşeyi halleder bence.

aslinda biraz bagrinip cagrinsan halk seni desteklerdi toplu tasima insani hanimlarin yanindadir ama neyse gecmis olsun bununla

Hayvana bak ya aslında bağıracaksın da rezil olsun pislik güzel bir dayak yerdi belki domuz

Keşke millete rezil etseydiniz,bağırarak..O telefonu bir tarafına monte ederlerdi..
Burada ben bile delirdim yaaa...ay ne pislikler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…