Erkeklerden iğreniyorum.

Shiningstars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
281
248
30
Buraya kufrederek yazmak istemiyorum zaten yeterince ettim kendi kendime. Ramazan ayindayiz bi de ya. Bu kadar mi beyinleri sadece cinsel organlarında yaratiklar hepsi mi boyle anlamiyorum. Bugün metroyla eve dönüyorum bindim metroya kulagimda kulaklik telefondan da oyun oynuyorum yanima bi adam(!) oturdu disardan baksan normal zararsiz bi insan dersin iyice yanasti benim oturduğun tarafa elinde telefon ayni benim telefonu tuttuğum hizada bi de iyice bana doğru çevirip resmen gözümün içine içine soktu telefonun ekranini ben oyun oynarken o kadar dibimde telefonu olunca gözüm bi kaydi adam çok afedersiniz bi tarafinin birşey yaparken videosunu çekmiş. Dondum kaldim ya görünce. Nasil bi igrencliktir ulan ben 20 yasindayim daha ve gerçekten de küçük gosteririm insanlar inanmaz yasima bildigin 16 17 gosteriyosun derler ya bu adam en az 30 yasinda. Ulan 40 yasinda olsam ne fark edicek yaptigi igrencligin yaninda. adam bildiğin ben goriyim diye gözüme gözüme soktu ya. Hic biseu yapamadim kaldim öyle kendi telefonuma döndüm kulakligi firlatir gibi cantama attim gördüğümü anlasin istemedim bi de durağa bakmak için kafami kaldirdim ondan tarafa bakiyorum zannedip bi de yüzüme yüzüme bakti adam kendi inmem gereken yerden kaç durak öncesinde indim iner inmez de küfrede küfreden başka metroya binip eve gittim. Orda adamin kafasina cantayi gecirmedigime yandim ama yapsam nolucak ki onun istediği olucak. Yurdum insanini da biliyoruz gözünü dikip izliycek öyle birşey yapmadan adam orda bana bisey yapsa vursa olan yine bana olucak. Bi de o panikle direk uzaklasasim geldi telaşla dusunemedim belki birşey yapmaliydim ama yapamadim. Nefret ediyorum boyle aciz birşey yapamaz duruma getirmelerinden kadinlari. Hepsinden igreniyorum. Kimseye de söylemedim anneme soylesem zaten evhamli bos yere üzülmesin istedim ama aklima geldikçe nefretimi cikaricak yer ariyorum buraya yaziyim dedim ....

ilk yoruma bakarak anladığım bi taciz meselesi sanırım.. burda alayına saydırmamak için konuyu okumıycam.. ve evet bende iğreniyorum !

Oha ya adi dürzü peee....
Kızım böylesini asfalta sürtüp kıvılcım çıkartcaksınn.
Ama iyi yapmışsın şerefsizin gözü dönmüş napıcağı belli olmazdı

Böyle durumlarda en güzeli o adamları rezil etmek ama insan kitlenip kalıyor genelde.

Bir kere metrobüste adam bir kadını rahatsız etmiş, bile bile kadının üstüne çullanmış resmen. Kadın önce uyardı ama adam yine aynısını yaptı. Durağa gelince kadın kalktı yerinden, şoförün yanına gitti, durdurttu metrobüsü, sonra gidip duraktan güvenliği çağırdı ve attırdı o adamı metrobüsten. Kadını takdir etmiştim valla ben olsam lanet olası herif der kendim metrobüs değiştirirdim uğraşmamak için. Aslında hepimizin o kadın gibi böylelerini rencide etmesi gerekiyor.

Bu bir şey mi
Adamin elinde baston gerçekten böyle yani espri değil
ablam ve arkadasimiza yaklasarak ikiniz de çok guzelsiniz demiş

Ama benim kızdıgim böyle durumlarda kadınlar neden sessiz kalır

Allah akil fikir versin diyecemde Allahtan bukadar cok sey istenmez. Igrencc utanmaz ruh hastasi boyle adam??!!!?lar.
keske cantayi kafasina gecirseydin.

Keşke cıngar çıkarsaydın. Ahlaksız Sapık herif.
Keşke. Ama guvenemedim kendime bi de yapamadim kaldim öyle o an mantikli dusunemiyo insan. Sonradan keşke bagirip cagirsaydim bi de milletten dayak yeseydi dedim ama korktum iste. 20 ya 20 yasindayim adam utanmadan herkesin her gün bindiği toplu tasima aracinda bi tarafini gözüme gözüme sokuyo.
Günden güne öğreniyorum zaten bu ara her gün her gün erkeklerin igrencliklerini kabaliklarini kaba kuvvetlerini agir dillerini gördükçe cevremde. Bugün benim de basima geldi. Bi komşumuz var adam kadini her manada eziyo maddi olarak şiddet olarak. İnsan değil bunlar ya. Gecen bi akrabamiza iftara gittik kadinin kocasi bizi aldi arabayla o sirada annemle sohbet ederlerken bi anda kendi karisina kufretmeye basladi demedigi laf kalmadi karisina bagira bagira karisini anneme şikayet ediyor bi de benim yanimda. Kadinin yaptigi birşey de yok üstelik biseyii ne yapmayi unutmuş adamin karisi için geçmişinden geleceğine demedigi kalmadi. Ben sustum kaldim annem de sasirdi ladini savunmaya calisti insanlik halidir ne olucak bu kadar niye sinirleniyosun bilmem ne dedi. Nereye baksam bi erkek ve igrenclikleri. Adam kaç yillik hayat arkadasina birlikte ayni yastiga kaç yol bas koyduklari cocuklarinin annesine bu kadar kufrediyorsa diğer erkekler basta kadinim diyip el üstünde tuttuklari kadinlarina sonraları neler neler yapmazlar. Hic bi şekilde hic bi güvenim kalmadi o türe. Hem cevremde gorduklerimden hem kendi yediğim kaziklardan. Hiçbirine güvenmiyorum. Hepsinden igreniyorum.

2 ay önce benzer teşhir durumunu yaşadım. Karşıdan gelen pisligin biri kopup yere düşecise şeyini gösterdi.adam hasta teşhirci manyak.once anlamadım bile iykk.

Aslında bağırıp çağırıp linç ettirmek lazım böylelerini.

Aynı şeyi geçen yıl yaşadım bi kız çığlık çığlık pazar yerinde bağırdı sözle tacizmis

Adam sen ne diyorsun canın oylemi istedi beni neden lekeliyorsun asıl ruh hastası sensin dedi

Kız dahada hararetle bağırdı adam uzaklaştı kiz öylece pazar yerinde kala kaldı

Hakliyken kötü duruma düştü.

Böyle pislikler de var

Noluyo bu heriflere ya !!!!

Bide Ramazan mübarek gün
Allah ın belası pis sapıklar

Kadına kıza gösterince ne anliyolarsa

Off ya daha çok küfür etmek isterdim ama edemiyorum

Alla a havale ediyorum bu pis sapiklari

rezil edin bu insanları böyle bi durumda. bundan yaklaşık 6-7 ay önce benimde başıma buna benzer bi olay geldi.hem anlatayım hem kafanız dağılsın biraz. bunu kime anlattıysam sonradan çok affedersiniz ama ne t.. hatunmuşsun be dediler.
aralıkta akşam saat 7 civarı mesaiden çıktım ama kış diye hava çok erken kararıyor ya gece gibi. bindim dolmuşa çalıştığım yerle inceğim yer 40 dk civarı ve bilenler bilir izmirde karabağlar caddenin üstünde bir sürü şu ankara da ki pavyon tarzı yerler var. ilk binenlerden olduğum için arka 5liye oturmuşum pencere kenarında kulaklığım takılı camdan dışarıyı izliyorum. inenler binenler var dolmuşa. ben arka 5linin sol köşesinde oturuyorum bi adam bindi o da sağ köşeye oturdu camdan dışarı bakıyo. daha sonra bu pavyon gibi olan yerlerden biri bindi bir sürü boş yer varken hatta diğer adamın yanı da boşken geldi benim yanıma oturdu ve leş gibi içki kokuyor. ben hiç takmadım hala dışarıyı izliyorum. bi ara elini cebine attı ama ben hala art niyetsizim. bi süre geçti hala eli cebinde ama bişey yapmıyo. gözümün ucuyla baktım telefonunu alcak heralde dedim. azıcık geçti elini pantolonun üstünden kendini sevmeye başladı. yemin ederim ne olduğumu anlayamadım. lap diye dönüp bakamıyorum da gözümün ucuyla bakıyorum. bişey yapıcaksam da emin olmam lazım ki birini tacizcilikle suçlamak ağır bi itham kul hakkınada girmek istemiyorum. baktım cidden bana bişey yapmıyo kendi kendine takılıyo. bu arada diğer adam hala camdan dışarı bakıyo. otobüste de şoför ben diğer köşedeki amca ve sapık varız. tek bayan benim yani. durdum emin oldum. burda çok şaşırabilirsiniz çantamda "cemile" adını verdiğim sustalımı çıkardım. şak diye açtığım gibi adamın gırtlağına dayadım "kalk ulan burdan" diye. sarı saçlı çiçekli tokalar takan mini mini bi kızdan kimsenin beklemediği bi performanstı şuan ben bile şaşırıyorum. adam döndü "naptık abla yaa " yapıyo böyle ayyaş ayyaş. "kalk diyorum be adam alcam şimdi dalağını böbreğini" dedim. o arada diğer adam döndü şoför el frenini çekti. attılar bunu çevre yolunun ortasında. ama iki adam da şok verdiğim tepkiye inanamıyorlar. şoför diyoki abla ne oldu diyemiyorum da adam kendi kendine takılıyodu diye. anladılar " sana mı bişey yaptı" dediler bende "bana değil kendine diyebildim". diğer adam da dedi "kızım benim senin yaşında 2 tane kızım var.sen rahatsız olmayasın diye ben hiç dönüpte bakmadım da bilsem ben müdahale ederdim önceden kusura bakma hiç düşünemedim koruyamadık seni falan " dedi. öyle rezil ettim hıyarı

Valla kaldım çok iyi yapmissiniz helal olsun. Aklima geldikçe deliriyorum ama hala. Bu ara gerçekten çok sorgular oldum erkekleri. Bu adam belki biriyle evlenicek belki çocuğu olacak karisi da çocukları da belki nasil bi sapik olduğunu bilmeyecekler. Duzgunu o kadar az ki belki düzgün sanip sececegimiz adam da böyle bi hayvan cikacak. Bu olayi da geçtim ben o kadar kotu şeyler görüyorum ki hic iyi bi ornek yok nerdeyse gordugum ve inancim guvenim gidiyo. Olan bu iste. Nefretin buyuyo karsi tarafa günden güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…