İnşallah canım ya insanların pazardan elma armut seçer gibi kız seçmesi çok iğrenç geliyor bana hatta ailem bile memur olsan kapında dizilirler diyor ya memur Olduğum için seveceksen hiç sevme ne tuhaf insanlar var şu hayatta yaMadem fotoğrafçısın, esasında sanatçısın. Sana sanatın dilinden ve kadının ruhundan anlayan bri erkek lazım. Fotoğrafçı özgür ruhludur, memur isteyen adamdan zaten sana hayır gelmez hiç takılma. Günü gelir karşına aradığın özellikde biri çıkar yeter ki kısıtlı bir çevreye tıkılıp kalma.
Menfaat canım, başka bir şey değil. Bunların hem kadın hem erkek cinsiyeti var ondan sonra da neden mutlu olmuyoruz, olmazsınız tabii... Bu devride hislere değer veren insanların sayısı çok ama çok az o yüzden inşallah allah karşına tez zamanda sana uygun birini çıkartsın.İnşallah canım ya insanların pazardan elma armut seçer gibi kız seçmesi çok iğrenç geliyor bana hatta ailem bile memur olsan kapında dizilirler diyor ya memur Olduğum için seveceksen hiç sevme ne tuhaf insanlar var şu hayatta ya
evet kesinlikle katılıyorum ben de bunu demek istiyorum sadece maddiyat değil bunun içinde müthiş oranda bencillik olduğunu düşünüyorum hem eve para getirir hem evle çocukla benle de ilgilenir hayalleri var erkeklerin ama yine kulağıma geliyor mutlu olamıyorlar bir yakınımız avukat öğretmen aradı buldu evlendi de öğretmen olan eşini de daha önceden tanıyordum çok iyi dünya tatlısı bir kızdır çok severim her şey de onun istediği gibi gidiyordu sonra adam sürekli yok efendim sen benim ailemle çok ilgilenmiyorsun sürekli kendi annene gidiyosun gibi fasa fisoları sorun ediyor adam yine mutlu değil yani erkekler diyor ya kadınları anlamıyoruz çözemiyoruz erkekler de kolay çözülen cinsten değiller hani bilmiyorum ama allah karşıma inşallah beni herşeyiyle seven bir adamı çıkarırben memur öğretmen aramalarının arkasında maddiyattan daha önemli ve daha aşağılayıcı bir neden görüyorum
memur öğretmenin hafta sonu tatili mevcut bunun yanında çalışma saatleri belli
o yüzden bu mesleklerde bayan arayan erkeklerin derdi şu aslında ;
yemeklerimi yapar , çamaşırlarımı yıkar , çocuklarıma bakar .. bana ve evime daha iyi hizmet edebilen mesleklerdir gözüyle bakar , yani hem para kazanır hem ev işlerini daha rahat yapar bakışı
tek dertleri maddiyat olsaydı özel sektörde memur maaşı kadar maaş alan hatta daha üstünden maaş alan meslekler de var neden onlar değil mesela ? işte burda durumun tek nedeni maddiyat değil anlamı çıkıyor ..
canım yanlış anladın ben çalışan istemelerine bir şey demiyorum bende çalışıyorum zaten ama meslek takıntısı olan erkekler için söylüyorum yanlış anlmayın ama çok safhane iyi niyetli düşünce değil seni herşeyinle mesleğin ne olursa olsun sevmeli ben işsiz birini tabiki istemem ama doğanın kanunudur evi erkek geçindirir ha bu devirde ikisi de geçindirebiliyorsa geçindiirsin fakat öğretmen olursa kafasındaki tüm olanların hayallerin gerçekleşeceğini düşünüyor erkekler en azında bazı kesim öyle ben bunu iyi niyetli görmüyorumsen çalışmayan işi gücü olmayan biriyle evlenmek ister miydin?
canım yanlış anladın ben çalışan istemelerine bir şey demiyorum bende çalışıyorum zaten ama meslek takıntısı olan erkekler için söylüyorum yanlış anlmayın ama çok safhane iyi niyetli düşünce değil seni herşeyinle mesleğin ne olursa olsun sevmeli ben işsiz birini tabiki istemem ama doğanın kanunudur evi erkek geçindirir ha bu devirde ikisi de geçindirebiliyorsa geçindiirsin fakat öğretmen olursa kafasındaki tüm olanların hayallerin gerçekleşeceğini düşünüyor erkekler en azında bazı kesim öyle ben bunu iyi niyetli görmüyorum