Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana anormal gelmiyor işte. Sonuçta doktor, mühendis isteyen kadınlar olduğu gibi öğretmen isteyen erkekler de olabilir.yalnız bana da itici geliyor bu etiket merakı öğretmen olursa evlenirim doktor olsun memur olsun yani bir insan önce kişilik değerlerine bakıp iyi anlaşıp anlaşmayacağına bakılmıyor da maaş derecesine arkasının sağlamlığına bakılıyor gibi geliyor
tıpkı hiç anlaşamıyoruz ama adam çok zengin demek gibi
yada bu kız çok güzel abi banane iki lafı bir araya getiremiyorsa demek gibi geliyor konu sahibininkine benzer bir çok örnekle karşılaştım ben de
Bizim öğretmen arkadaşların ikisi evlendi birbiriyle. Aynı okulda çalışıyorlar ve biri sabahçı oldu biri öğleci. Evlerini de okulun dibinden tuttular. Çocuklara sabah biri bakıyor dönünce diğeri. Ne bakıcıya ihtiyaçları var ne başka bir şeye... Ben de görünce heves etmedim değil:)erkeklerin ogretmen,memur es isteme sebepleri calisma saatlerinin duzenli ve garanti meslek olusu..yani etiketleme yaptiklarini dusunmuyorum..eger para icin evlenmek isteseler kendilerine babadan zengin es ya da iyi bir firmada dolgun maasla calisan es ararlardi ki benim kuzenlerimde hep gozlerine calisma saatleri belli olan is sahibi bayanlari estiriyorlar,dertleri para filan degil..zaten gunumuzde calismayan kadin artik azaliyor,madem caliscak ozaman erkek gibi gunde 14 saat calismasin istiyorlar bence..
Valla benim şahsen mühendis doktor memur takıntım yok bir çok kız gibi ama Doğan'ın kanunudur Erkeğin evi geçindirmesi o yüzden bizlerin düzenli bir geliri işi olan bir erkek istememiz çok normal de erkeklerin Kadınlardan on parmağında on marifet iş beklemesi garip geliyor kadın hem çalışmalı(mümkünse memur Olmalı yada ÖĞRETMEN ) hem çocuğuna yeterli zamanı ayırmalı hem evinin tüm işlerini eksiksiz yerine getirmeli hemde yatakta muhteşem Olmalı varmı böyle kadın acaba biraz fazla şey istemiyorlarmıBana anormal gelmiyor işte. Sonuçta doktor, mühendis isteyen kadınlar olduğu gibi öğretmen isteyen erkekler de olabilir.
Benim görüşüme ters ama bir görücü usulü, mantık evliliği de zaten bazı kriterlere göre yapılıyor. Herkes rahat yaşam sürme isteğinde.
Sizin yoktur ama çoğu kadının var.Valla benim şahsen mühendis doktor memur takıntım yok bir çok kız gibi ama Doğan'ın kanunudur Erkeğin evi geçindirmesi o yüzden bizlerin düzenli bir geliri işi olan bir erkek istememiz çok normal de erkeklerin Kadınlardan on parmağında on marifet iş beklemesi garip geliyor kadın hem çalışmalı(mümkünse memur Olmalı yada ÖĞRETMEN ) hem çocuğuna yeterli zamanı ayırmalı hem evinin tüm işlerini eksiksiz yerine getirmeli hemde yatakta muhteşem Olmalı varmı böyle kadın acaba biraz fazla şey istemiyorlarmı
Benim gözüm çok yüksekte de değil çok seçici de Değilim ama bana niye kasıntı narsizt tipler denk gelir anlamıyorum çok afedersiniz önce bir aynaya bakması gereken erkeklerin bir de bizi beğenmeyip gözlerinin bu kadaryüksekte Olmasını gerçekten anlamıyorum
Daha önce müdür yetkililik yaptığım dönemlerde adamın biri milli eğitimden telefonumu almış(kim bilir başka kimlerinkini aldı). Oğlu bakanlıkta çalışıyormuş da öğretmen bir eş arıyormuş, görüşmek istiyormuş. Ben de nişanlıyım yani o kadar araştırmadan aramış adam. Açıkladım nişanlı olduğumu ve utanmadan öğretmen arkadaşın falan yok mu dedi bana. Yaşanmış, iğrenç bir hikaye:) belki yöreden yöreye fark ediyordur ama bizim buralarda mezun olur olmaz her türlü insan yakalarına yapışıyor kızların.Benim gözüm çok yüksekte de değil çok seçici de Değilim ama bana niye kasıntı narsizt tipler denk gelir anlamıyorum çok afedersiniz önce bir aynaya bakması gereken erkeklerin bir de bizi beğenmeyip gözlerinin bu kadaryüksekte Olmasını gerçekten anlamıyorum
Öyle kadin çok bunlari istemeyen erkek yok. Tavsiyem evlenme hayatini yaşaValla benim şahsen mühendis doktor memur takıntım yok bir çok kız gibi ama Doğan'ın kanunudur Erkeğin evi geçindirmesi o yüzden bizlerin düzenli bir geliri işi olan bir erkek istememiz çok normal de erkeklerin Kadınlardan on parmağında on marifet iş beklemesi garip geliyor kadın hem çalışmalı(mümkünse memur Olmalı yada ÖĞRETMEN ) hem çocuğuna yeterli zamanı ayırmalı hem evinin tüm işlerini eksiksiz yerine getirmeli hemde yatakta muhteşem Olmalı varmı böyle kadın acaba biraz fazla şey istemiyorlarmı
kızlar benim bir derdim var.... Her insan gibi sevmek ve sevilmek istiyorum fakat en azından benim çevremdeki erkeklerin eş ararken özellikle ÖĞRETMEN yada memur Şartı koşmasını anlamıyorum tamam büyük Şehirlerde tek Maaş sıkıntı Anlıyorum sadece çalışan bayan dese onu da anlıyorum ama bakıyorumda hesinde Öğretmen olsun memur olsun takıntısı var yani kör sağır topal önemli değil sonradan da severim düşüncesiyle herkeste bir mantık Evliliği telaşı ama iyi Gözlem yapıyorum sonradan sevilmiyor hepsi de mutsuz para var evet ama en çok boşanmada onlarda hepsinde kavga gürültü yani istisna da vardır tabi ama sevmek sevilmek SAYGI duymak ve duyulması da önemli değilmi ben çirkin bir kızda Değilim çalışıyorum fotoğrafçıyım çok da severek yapıyorum ve artık evlenmek istiyorum ama ama erkeklerin kadını seçmesi benim zoruma gidiyor benim gibi Düşünen var mı haksızmıyım yoksa sadece bana mı denk geliyor etiket manyağı tipler???????????