Erkeklerde Selülit Olur Mu??

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
46
Ankara
ortakal kabuğu gibi bir cilt sadece kadınlarda değil erkeklerde de bulunuyor Ancak erkeklerde selülit daha çok boyun ve karın bölgesinde görülüyormuş...

evet tabbiki neden olmasın onlarda da oluyor bırakın selilüti çatlakları bilen olanları gördüm bel bacak diz kapağı çevresinde.. ama tabiki onlar bi bayan gibi bu kilo durumuna çok takmadıkları için durmadan diyetlerle kilo alıp vermedikleri ve hamile kalıp kilo alıp vermedikleri için çok fazla olmuyor .. oysa bizler öylemiyiz gram hesabı bile yapıyoruz..:52:

kıl yumakları :47::47::47: herşeyi yer kilo almazlar.... sivilce sorunları olmaz ( en azından bizimki kadar) selülitleri ya yoktur yada kıl yumağı oldukları için belli olmaz... kimse onlara maşallah pala remzi gibi olmuşsun demez....banyodan çıktıklarında heryere gitmeye hazırdırlar fön kurutma vs... sorunları yoktur ve daha birsürü şeyyyy varya sinir oluyorum bu erkeklere:47::47::47::47::47:

kıl yumakları :47::47::47: herşeyi yer kilo almazlar.... sivilce sorunları olmaz ( en azından bizimki kadar) selülitleri ya yoktur yada kıl yumağı oldukları için belli olmaz... kimse onlara maşallah pala remzi gibi olmuşsun demez....banyodan çıktıklarında heryere gitmeye hazırdırlar fön kurutma vs... sorunları yoktur ve daha birsürü şeyyyy varya sinir oluyorum bu erkeklere:47::47::47::47::47:

all bendende okadar:47::47::47: bende sinir oluyorum haaa!!!!
bide demezlermii cokk yavassin, birr saat cikamadinn, bitmedimi halaa:53::53:

ben görmedim:9: gerçi selülit yağ fazlalığından oluyo ama.. benm sevgilmn bacakları fln kalındır yinede yok.. belkide kıldan görünmüyodur.. daha dikkatli bakıcm:9::9::9:

canım çok haklısın biz biyere gitmeye kalksak kırk saat hazırlanıyoruz adamlar duştan çıkıp giyinip çıkıyorlar haksızlık bu :(

Back