Erkeklerde ferritin düşüklüğü ?

Merabatelevole3

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
54
10
8
30
Merhabalar babamın sürekli ferritini düşüyor 3 ay önce kolonoskopi endoskopi oldu temiz çıktı ama sürekli düşüyor bu neyden kaynaklanır acaba bileniniz var mı ? Nasıl neyle yükselir

Hematoloji polikliniğine başvurdu mu daha önce eğer hgb de belirgin şekilde düşükse kan transfüzyonu ya da damardan direkt demir yükleme yapılabilir.

geçen yıl çok uğraştım bu ferritinle ben. önce ilaç kullandım kabızlık ve mide bulansıtı yaptı bir süre sonra bıraktım mecburen. farklı bir demir hapı aldım yine kanım 10a ferrttin 75 eyükselmişti , 2 ay sonra kanım 8 ferittin 2,4 e düştü bu sefer damardan serum aldım ekstra bir de iğne oldum. Yan etki yapmasın diye de serumdan önce alerji iğnesi oldum haftada 3 gün devam etti yaklaşık 1 ay sürdü tedavi şuan iyiyiim. hemoroid var mı babanızda ?oda yaparmış bende sebep bulamadılar.

Merhabalar babamın sürekli ferritini düşüyor 3 ay önce kolonoskopi endoskopi oldu temiz çıktı ama sürekli düşüyor bu neyden kaynaklanır acaba bileniniz var mı ? Nasıl neyle yükselir
Çok geçmiş olsun benimde öyle bizde ırsi sanırım ablam kardesim ben babamda vardı .. benim ilaçla yükselmiyor senede 1 defa 3 gün demir oluyorum damardan anca o şekilde toparlanıyor kolonoskopi de oldum onunla ilgili birşey çıkmadi bana araştırılması lazım acaba iç organların mi kan sızdırıyor demisti doktor birde ben regl olunca fazla kanama olur o şekilde düşüşte oluyor ..

Hematoloji polikliniğine başvurdu mu daha önce eğer hgb de belirgin şekilde düşükse kan transfüzyonu ya da damardan direkt demir yükleme yapılabilir.
Şimdi şöyle sürekli kanı düşüyodu hap verip gönderiyolardı daha sonra dahiliyeye iyi bi doktora gitti bi kaç kan testleri ve kolonoskopi endoskopi istedi yaptırdı midesine yara bakteri çıktı sadece onun dışında başka bişey çıkmadı ama halâ kanı düşüyor

Şimdi şöyle sürekli kanı düşüyodu hap verip gönderiyolardı daha sonra dahiliyeye iyi bi doktora gitti bi kaç kan testleri ve kolonoskopi endoskopi istedi yaptırdı midesine yara bakteri çıktı sadece onun dışında başka bişey çıkmadı ama hal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…