erkekler sevimli mi seksi kadın mi ister ?

O zaman google yaz : koca bulmak ıcın nasıl bır kız olmalıyım?Sonra da hepsını yap ;git sac boyat,spora gıt,burnunu kaldırt,kırpık uzat,mınıler al falan ....
Saka saka:) Olacaksa zaten senı sen oldugun ıcın sevmelı;ben de mınyonum ,hatta erkek gıbı odunsu bı kadınım(çiçek sevmem,romantızm sıfır,seksılık yok:=) ama Allah'ıma sukur hep cok sevıldıgım degerımı bılen ınsanlarla oldum (istisnalar harıc)

seni seven kendi halinle sevsin. baska biri olarak görünme. kismet bu kimisi 20sinde bulur askini kimisi 30unda kismet yani zamana birak.

Bu soruyu nişanlıma da sormuştum, ilk tepkisi bu nasıl saçma bir soru olmuştu. Bir insan kimi seviyorsa o yerine göre seksi yerine göre sevimlidir demişti.

ece erken gibi birşeysin heralde. kadın 40 yaşına geldi 20 gösteriyor. böyle olmayı kim istemez ki? kendine bakım yap makyajlı ol zaten daha seksi görünürsün küçük görünmek de ayrı avantajı

aslında ne kadar şanslısın küçük gösteriyorsun.Kendin gibi ol bence.Erkek olsam zorlama bir kızla olmak istemezdim.

bence çok renkli cicili biçili giyinme
dar kalem etekler ve güzel gömlekler giyin
saçını hoş bir şekilde topla
makyajını doğal bir şekilde tamamla bembeler takma kirpik gibi rimellerden uzak dur
toka olarakta yine billi olmayan tokalar tak...

sanırım bundan başkada bir şey yapılamaz.

Herkesin beğenisi aynı olmaz ki.bence siz erkeklerin beğenisine göre değişmek yerine sizi olduğunuz gibi seven birini bulmayı deneyin.kader kısmet.

Öf ben bu durumdan çok muzdiribim 29 yaşındayım ama 22 23 gösteriyorum ama ne yapsam da kadınsı olamıyorum sevimli bir görüntü ..ister istemez sorguluyorumm. Facebook yine bir sürü evlenen arkadaşlar gördüm mutlu olsunlar . Kaç yaşıma geldim mesleğim de eline aldım ama her türlü karşıma biri çıkmıyor çıksa olumsuz oluyor çok üzülüyorum BEN NASIL DAHA KADİNSİ OLABİLİR ?

bence eşimi benim sevimliliğim, anaçlığım (çok abartılı olmayan) ve saf tavırlarım çekiyo en çok.
ben de bi 5-6 yaş küçük gösteriyorum.
seksi değilim, ama yatakta değişikliğe açığım.
ben erkeklerin en çok pozitiflik ve enerjikliğe önem verdiğine inananlardanım.
sevimli kıpır kıpır bir kadını seksi suratsız bir kadına tercih ederler.ama onların tercihi çok da fifi.
ben mutlu olmaya bakarım.
en çekici kadın mutlu kadındır bana göre.

18-19 yasinda bu durum aleyhine oluyor..13-14 sanilmak hic guzel olmuyor..ama ilerki yillarda cok isine yariyor emin ol.

30 lu yaslardayim ama bunu bilmeyenler anlamiyor, hatta bu iki cocuk senin mi diyorlar :KK70:
ama gel gorki, benim kusum olmus..icim 70 is bitmis :p

18 yaşından küçük olduğum düşünüldüğü için bar kapısında kimlik sormuşlardı bana ben o tarihte 28 yaşındaydım:KK45:inan ileriki yıllarda çok ekmeğini yersin böyle olmanın
hiç dert etme 30 dan sonra evlendim, önemli olan ruhun uyumu
Banada 14 yaşında bişi demeden geçirdiler:KK53:yanımda 34 yaşındaki bayana kimlik sordular:KK17:

O kadar çok sevimsiz ve seksapaliteden uzak evli kadın gördüm ki, senin giderin var bebişim, bir yerdne kurtarmışın :KK70:

Ayrıca ben seksi kadın olayını anlamıyorum, bir kadın nasıl seksi olur anam, dekolteyle mi, kırmızı dudakla mı, konuşmasıyla mı?

Her kadın bir mi ki her erkek bir olsun.
Tek ortak Noktaları dırdır yapmayan kadın geri kalan liste farklı.

Kimi erkek french manikürü seksi bulur kimi elini boyaya daldırmış der güler.

Kimi sarışın sever kimi esmer.

Kimi düz saç kimi dalgalı

Kimi bıcır bıcır kimi oturaklı sessiz

Gibi gibi

Benim tercihim seksi kadın olurdu..

Erkekler seksi kadın sever
kendinden emin kadın sever
Yönetirken iki kere düsünecegi kadın sever
Ota bka trip atmayan kadın sever
Durusunda kendine has bi agırlık olan kadını sever
Temiz kadın sever
Kendine bakan deger veren kadın sever
Onu yucelten kadın sever
Çok konuşmayan cok dinleyen kadın sever
Her hatasını görmeyen kadın sever
Of canımın içi hangi birine uyucaz bırak sevmesinler..

bu söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.:KK9:ben bu şekilde olmak istiyorum.sadece küçükken yaşadığım olaylardan dolayı özgüven eksikliğim var.bunu telefi etmeye çalışıcam.

X