erkekler sevimli mi seksi kadın mi ister ?

Minyon kadin kucuk gosterir diye bi kaide mi var ya ? Minyon demek ince yapili hafif kisa boylu falan demek degil mi ben mi yanlis biliyorum. Ben 177yim yasim 22 falan herkes 17 18 gosterdigimi soyluyor makyajsiz. Bu kismi ben anlamadim.

Bazen sevimli bazen seksi küçük göstermenin bu durumla ilgisi olduğunu sanmıyorum ne güzel işte küçük gösteriyosun kaderinde ne zaman varsa o zaman evlenirsin evlilik doğum ölüm tarihleri değişmez sıkma canını

sızı oldugunuz gıbı seven erkekle daha mutlu bı ılıskı kurmak yerıne
nıye özunuzde olmadıgınız bı kadın gıbı olasınız kı... bence bu daha cok yapmacık yapar
ıkısıde aynı bedende yerıne gore olur zaman zaman...

Erkekler bizi beğensin diye değişecek miyiz yani ?
Doğuştan çıtı-pıtı değilsem ya da seksi olmakla alakam yoksa - ki her kadın biraz seksidir de - yalnızlığa mahkum mu olacağız?

Valla ben olsam başkaları için değişmek yerine beni olduğum gibi kabul eden ile olurdum, şu'sun bu'sun diye kategorize edenler ile değil...

evli kadınların hepsi bu mantığa göre kadınsı seksi mi yani

mesela ben hiç öyle kadınsı değilimdir çocuk gibisin derler

Erkek için kadın olsun yeter bana göre. Burada çoğu kişi evli herkes de dünyalar güzeli olmadığına göre demek ki erkekler ayrım yapmıyor kardeş. Çok da kafana takma. yerinde sempatik yerinde seksi idealdir

Minyon kadin kucuk gosterir diye bi kaide mi var ya ? Minyon demek ince yapili hafif kisa boylu falan demek degil mi ben mi yanlis biliyorum. Ben 177yim yasim 22 falan herkes 17 18 gosterdigimi soyluyor makyajsiz. Bu kismi ben anlamadim.
katılıyorum ben senin kadar uzun değilim 1.70im yaşım 25 makyajsız yüzümü gören 19-20 sanıyor taş çatlasa,

küçük göstermek için 1.50 olmak gibi bir kaide yok yüz yapısına bağlı

Son düzenleme:
Erkekler hepsinden biraz olsun derler.
Onların isteklerine bırakırsan eğer her gün kendini yenilemen lazım.
Seni sen olduğun için seven biri mutlaka çıkar karşına.

benım kadar cok çocuksu görünen yoktur herhalde.. Esınıze bağlı bı kuram olsa gerek bu.. Bana gore gayet ciddidir.. Ama benımle çocuk gibi şakalaşır..Keza sexi olduğumu hiç düşünmüyorum..Bunu bi standarda bağlamamak gerekli bence..

Seksapel icten gelecek bir sey zoraki olmaz. Sevimli kiz meraklisi adam da cok. Senin olmuyosa baska sorun vardir. Mesela taliplerini begenip degerlendirmiyo olabilirsin. Bir de giyimine kusamina sacina makyajina ozen goster cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir klise ve dogru bi onermedir

seksi sonradan olunmaz dogustan gelir bence

sevimli biri olmak, küçük göstermek bence daha avantajlıdır...Sevimli bir kız olmak isterdimm

ben elektrikle alakalı olduğunu düşünüyorum..
yani birine inanılmaz seksi gelen bir kadın diğerine çok çocuksu ve saf gelebilir.

güzellik falan tamamen göreceli kavramlar. inan bana. ben kıvanç tatlıtuğdan nefret ederim ama onun için ayılıp bayılanlar var. kesinlikle göreceli şeyler. herkes tek tip olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…