katılıyorum ben senin kadar uzun değilim 1.70im yaşım 25 makyajsız yüzümü gören 19-20 sanıyor taş çatlasa,Minyon kadin kucuk gosterir diye bi kaide mi var ya ? Minyon demek ince yapili hafif kisa boylu falan demek degil mi ben mi yanlis biliyorum. Ben 177yim yasim 22 falan herkes 17 18 gosterdigimi soyluyor makyajsiz. Bu kismi ben anlamadim.
Seksapel icten gelecek bir sey zoraki olmaz. Sevimli kiz meraklisi adam da cok. Senin olmuyosa baska sorun vardir. Mesela taliplerini begenip degerlendirmiyo olabilirsin. Bir de giyimine kusamina sacina makyajina ozen goster cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir klise ve dogru bi onermedirÖf ben bu durumdan çok muzdiribim 29 yaşındayım ama 22 23 gösteriyorum ama ne yapsam da kadınsı olamıyorum sevimli bir görüntü ..ister istemez sorguluyorumm. Facebook yine bir sürü evlenen arkadaşlar gördüm mutlu olsunlar . Kaç yaşıma geldim mesleğim de eline aldım ama her türlü karşıma biri çıkmıyor çıksa olumsuz oluyor çok üzülüyorum BEN NASIL DAHA KADİNSİ OLABİLİR ?
yatakta asci nasıl olunuyorcitipiti bir kadinim :)
yatakta adeta bir asci
mutfakta da ozellikle biseyler cirparken cok seksiyimdir
yatakta asci nasıl olunuyor
pardon:S espri yaptiydim