erkekler sevimli mi seksi kadın mi ister ?

Tabi ki seksi kadın ister bakmayın siz onların evlenilecek kadın isteriz dediklerine , he aldıktan evrim geçirtir o ayrı...

minyonum hareketlerim filan çocukçadır ama giyimim seksidir tanımayan insanlar beni seksi zanneder ama sevgilim beni güzel çocuk diye sever mesela herkesin istediği farklı ben de esmer beyaz tenli erkekleri severim bazı erkekler minyon bazıları da uzun bacaklı sever

bir arkadasim var 25 yasinda ben oyle minyounu gormedim 15 lik gibi :p ama bi tarzi var yani oyle hos giyiniyorki bi de tavirlari ozguvrni..sevgilisi zaten deli oluyor ona..
mutlaka var sempatikkizlari da seven yani sira siz de kendinize yakisan tarzi belirlerseniz ozguveninizi de artirdiniz mi bence cok sey farkedebilir kendinize bakisinizda:)

bazen sexy,ba<zen cıtı pıtı,yanı hava durumuna göre değişir erkekğn isteği,bu yuzdn tek eşli olmayı başaramaz,bır bakarsın yanında çok güzel bır hatn,bı bakarsın hiş hoş olmayan itici bir kadın,erkekde bilmez neden hoşlandığını,arar durur

Ama canım benim o zevk meselesi genellemek olmaz, kimine göre sen seksi kimine göre kilolular ne bilim kimine göre zenci vs. YANI RENKLER ILE ZEVKLER TARTIŞILMAZ

Erkekler genelde minyon kadınlardan hoşlanır diye biliyorum ki bende öyleyim 26 yaşındayım 19-20 gösteriyorum. Gayette kendimi beğenirim kendini sevmeyen birini erkekte sevmez. Boşver kısmet herşey..illaki seninde sevebileceğin biri çıkar karşına.

Minyon kadın sexy olamaz diye bir şey yok ki,
Bu giydiklerinizle,tavrınızla alakalı bir şey.
Marilyn Monroe mesela ufak tefek minyon ötesi bir kadın ama çok da sexy(miş yani).
Kıyafetlerinize,saçınıza nasıl şekil verirseniz öyle olursunuz.

Bakınız bu kadın tam bir minyon. Seksiliği tartışılmaz
zzz19.jpg

Her ikisini de isterler bence doyumsuzlar biraz her şeyden bi kuble olacak onlara hem sevimli olacaksın hem seksi :-)
Ayrıca seksiliğin boyla posla değil hal ve tavırla daha çok ilgisi var minyon olman seksi bi kadın olamayacağın anlamına gelmez :)

Bende 25 yasındayım ama 18 gösteriyorum bi oğlum var kimse inanmıyo çocuğum olduna herkes kardesim sanıyo bence bu cok güzel :) eşimde çok kıskanıyor :)

X