Sevgilimle 2 sene ilisikimiz vardi. Son 4 ay nisanlilik donemiydi. Bazi kirici kavglarimiz oldu onun zoruna giden bir kac seyler dedim. Her kavgadan sonra hep biraz sevgim azaldi dedi. Cok guzel bir ilisimiz vardi ve guzel gunleri onun icin savastigim gunleri nasil hice sayip atar gider. Birbirimize cok uyumluyduk, gezme, yeme sevdigimiz seyler, alisveris birlikte yapma vs akliniza ne gelirse. 2 senemizide cok dolu dolu gecirdik. Ayrilirken cok kizgin ve soguktu. Aceba bir zaman sonra ozleyip geri donermi. Ben nasil sogumadimda o sogudu , ben onun icin ne mucadeleler verdim. Boyle sogdum deyipte geri donen pisman olan oldumu. Aceba sogudumu yoksa cokmu ofkeli. Seviyorum dedi ama sogudu biz mutlu yuva kuramicaz dedi, cok karamsar dusunuyor. Ama nisanlilik donemin oncesinde cok guzel iliskimiz vardi.
Ayrilirken inshallah pisman olmam dedi, Şu an kesinlikle istemiyorum dedi , bakalim hayat ne gosterecek, hayat beklemedik seylerle doldu dedi, beni bekleme onune bak dedi. Bilmiyorum sanki kararindan tam emin degil. Cok inat yapisida var pisman olsa bile geri adim atmaz sanki bilemiyorum. Ve sanki suanda depresyonda, kendinisi 29 yasinda kabullendim evlenip yuva kuramicami felan diyor, kimseyi istemiyorum Şu an felan diyor. Bilemiyorum. Bana suanda hic tahamullu yok.
Ben onun icin ailemi karsima aldim cok arada kaldim cok zorlandim ama bunlarin hatrida dahi kalmamis…
Cok mutluyduk herkez cok yakistiriyordu sanki ruh ekizimi bulmustum, bazen nazardan mi diyorum herkezin gozu bizdeydi sanki
Ayrilirken inshallah pisman olmam dedi, Şu an kesinlikle istemiyorum dedi , bakalim hayat ne gosterecek, hayat beklemedik seylerle doldu dedi, beni bekleme onune bak dedi. Bilmiyorum sanki kararindan tam emin degil. Cok inat yapisida var pisman olsa bile geri adim atmaz sanki bilemiyorum. Ve sanki suanda depresyonda, kendinisi 29 yasinda kabullendim evlenip yuva kuramicami felan diyor, kimseyi istemiyorum Şu an felan diyor. Bilemiyorum. Bana suanda hic tahamullu yok.
Ben onun icin ailemi karsima aldim cok arada kaldim cok zorlandim ama bunlarin hatrida dahi kalmamis…
Cok mutluyduk herkez cok yakistiriyordu sanki ruh ekizimi bulmustum, bazen nazardan mi diyorum herkezin gozu bizdeydi sanki