• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler niye boyle kötü?

Yeniuye1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
5
0
1
21
Hanımlar lütfen erkekleri savunmayın artık.Bu pamdemi sürecinde eksi sözlüktür,bgydir erkeklerin çokça olduğu yerlere girdim.Baktım erkekler bizim hakkımızda igrenc seyler diyor.Biz oyle seyler desek onlar hakkında bize o*** egoist gibi yakıştırmalar yapiyorlar.Bi de dert yaniyorlar bazen kadinlar soyle kotu boyle kötü diye.Ben de diyorum siz de şunları bunlari yapiyorsunuz.Valla ben erkeklere laf etsem erkekler oyle saldırgan tepkiler veriyor ki.Ha bi de bir tartismada kadin hakli olsa dahi ,biri kadini savununca hemen *mguard gibi seyler diyorlar.Bir kadinin videolari yayilmis.Erkege bi sey olmuyor.Bir de kanunen suc olmasına rağmen yapilanin ,kadinin adi kotuye çıkıyor.Bunu dedim diye sen o seyi(küfür ediyor burda ) nasil savunursun o ka*** kendini acindirtmak icin neler yaptı bakireligini kullandi falan diyor.Ciddi anlamda acimasizlar.Bi foruma girdim o tarz konulari erkekler acsa(cinsellik içermiyor yanlis anlasilmasin) cok guzel tavsiyeler veriyorlar ben açtım diye cinsiyetime odaklı seyler yazmislar.Kiz oldugum icin dalga geçtiler.Kadinlarin cok oldugu yerlerde bi erkek soru sorsa kadinlar oyle zorba yaklasmaz.Ben de artik bu erkekleri savunan kadınlardan nefret ediyorum.Lutfen biz de erkeklere acimayalim.Girin bakin eksiye kadinlar hakkinda neler yazmislar.Biz de yazalım oyle şeyler.Biz hep erkekler hakkında sevgi pitircigi gibi seyler yaziyoruz

Aslında cinsiyetle değil karakterle alakalı. Canını çok sıkmışlar farkındayım ama genelleme yapıp erkeklerden nefret etmen sağlıklı değil :)

Back