Bu soru tam benlik
Oncelikle ciddi dusunebilir de dusunmeyebilir de. Zaman cok degisti, sanal alem yalan alem oldu.
O zamanlar nette okey daha yeni yeni oynaniyordu. Saftirik ben okey oynadigim ilk kisiye tlf numarami verdim. Simdi dusunuyorum da iyi cesaret. İlk ya ondan sanirim
Nedeni ise her zaman nete giremedigini, girince de haber vermek oldugunu soyledi. Mesleginden dolayi tabi
İlk uc ay msj şu; slm, netteyim. Allah icin bi sapikligini gormedim. Yalniz adi meteyse mert dedi. Basina bela olurum mu sandi ne
bense sazan gibi gercek adimi soyledim tabii.
Sonra msnde yazismaya basladik. Bi uc ay daha gecti. Sonra seni gorebilir miyim dedi. Web cam yok dedim. 1 ay da oyle gecti.
Daha sonra webcam buldum bi yerde actik. Adamin dibi dustu
bakti ki uxun boylu, uxun sari sacli dal gibi bi kiz. Hemen yazmaya basladi.
İzinde gelcem gorcem diye tutturdu. Bu arada bende begendim ama nette tanistigim kisiden ne olurdu ki diyordum.
Neyse izne cikar cikmaz istanbula geldi. 10 gunlugune. Ben 9 gun oldu, hâlâ arkadaslik teklifine cvp vermemistim. 10. gun baktim yavru kedi gibi bakiyor. Yaw tmm tmm cikariz dedim.
Ciktik da. Cikma sayilirsa. Senede 10 gun.
Sonuc; evli, iki cocuklu bi hatun oldum. İşin garibi sahte isme alistim hâlâ meteye mert diyorum ,
8 senedir evliyim.
Suan gorevde 3.5 ay yok. Bekle 2.5 ay daha.