Erkekler nette tanıştığı kızla ciddi düşünür mü?

Her şeyde bir hayır vardır.Kötü bir insanı sen sokakta da görürsün internette de...Karakter meselesi kişilik meselesi.Önemli olan erkeğin kadına güvenmesi değil karşılıklı güven.Biz eşimle internette tanıştık ve bir kaç gün sonra evlilik yıl dönümümüz..:KK200:..Dünyaya bir daha gelsem yine onu isterim :KK68:Tanışıp birbirini anlamak önemli.Günümüzde niyeti farklı olan bir çok erkek var.Aklı temiz olan her kimsenin onlarla tanışmaması dileğiyle...

bende aslan kafamla oyle tanıştım. evlendik. elhamdulillah tanıdığım en sabırlı alakali esine düşkün erkektir. durusttur.

Bu soru tam benlik :KK66:

Oncelikle ciddi dusunebilir de dusunmeyebilir de. Zaman cok degisti, sanal alem yalan alem oldu.

O zamanlar nette okey daha yeni yeni oynaniyordu. Saftirik ben okey oynadigim ilk kisiye tlf numarami verdim. Simdi dusunuyorum da iyi cesaret. İlk ya ondan sanirim:KK70::KK70:Nedeni ise her zaman nete giremedigini, girince de haber vermek oldugunu soyledi. Mesleginden dolayi tabi :KK48:

İlk uc ay msj şu; slm, netteyim. Allah icin bi sapikligini gormedim. Yalniz adi meteyse mert dedi. Basina bela olurum mu sandi ne :-) bense sazan gibi gercek adimi soyledim tabii.

Sonra msnde yazismaya basladik. Bi uc ay daha gecti. Sonra seni gorebilir miyim dedi. Web cam yok dedim. 1 ay da oyle gecti.

Daha sonra webcam buldum bi yerde actik. Adamin dibi dustu:KK70: bakti ki uxun boylu, uxun sari sacli dal gibi bi kiz. Hemen yazmaya basladi. :KK70:

İzinde gelcem gorcem diye tutturdu. Bu arada bende begendim ama nette tanistigim kisiden ne olurdu ki diyordum.

Neyse izne cikar cikmaz istanbula geldi. 10 gunlugune. Ben 9 gun oldu, hâlâ arkadaslik teklifine cvp vermemistim. 10. gun baktim yavru kedi gibi bakiyor. Yaw tmm tmm cikariz dedim.:p

Ciktik da. Cikma sayilirsa. Senede 10 gun. :KK70:

Sonuc; evli, iki cocuklu bi hatun oldum. İşin garibi sahte isme alistim hâlâ meteye mert diyorum ,:KK70:8 senedir evliyim.

Suan gorevde 3.5 ay yok. Bekle 2.5 ay daha.

Yani şimdi "nette" tanımı değişir...Benim bi kız arkadaşım daha önce okuldan gördüğü ama hiç birşekilde tanışmadığı bir çocuğu takip ediyor ve çocuk sevgilisinden ayrılır ayrılmaz faceten arkadaşlık isteiğini gönderiyor...ne cesaret demi...çocuk da önce kızı önemsemiyor, hazır kızın niyeti varken takılırım diyor aa kız baya baya güzel olunca, ve netten faceten tanıştık diye kendinden ödün vermeyince sonunda evlendiler...benim arkdşım olmasa inanmazdım...bide erkekler bizim korktuğumuz kadar korkmuyorlar internetten, o yüzden çok büyütmemek lazım, çağ internet çağı:KK55:

erkekler peşinde aylarca yıllarca koştukları hatunlarla bile iş resmiyete gelince düşünmeyi bırakıyorlar.... nette tanıştıklarıyla ilgili ne düşünürüler orasını siz düşünün gari....

X